Tomek88 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Otrzymałem poz.3 kolega @Siksa może mi przesłać dane do wysyłki na priv, po przeczytaniu podam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja też dostałem (Sikora), dziękuję. Po soboto-niedzieli wysyłam dalej (Tomasz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Chętnie ustawię się w kolejcę po książkę Sikory, mógłbym odebrać osobiście od Siksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Kolejny w kolejce do Sikory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie temat trochę staną... Mam książkę A Sikory... Niebawem jak wstanę z łóżka będzie do wysłania. Kto po mnie jest w kolejce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jestem ja, Jednak z racji natłoku zajęć (sesja itp.) zwalniam kolejkę i st anę za Kamilem Z. (bylo by bez sensu aby leżała na półce nie czytana smutno by jej było) Pozdrawiam z PKS-u 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Z tego co czytam wątek, to kolejny do książki A. Sikory jest Kamil tak?? bo właśnie wróciłem do pl i mogę komuś wysłać swoja książkę do poczytania. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jeśli rzeczywiście moja kolej, to ja chętnie. Prosiłbym wtedy ingo na priv, chyba, że ktoś jeszcze jest po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tb01 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 To i ja się dopiszę. Kolejny w kolejce do Sikory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jeśli rzeczywiście moja kolej, to ja chętnie. Prosiłbym wtedy ingo na priv, chyba, że ktoś jeszcze jest po drodze tak to wychodzi, że to ty ;-) podaj adres na prv pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 WitamJeżeli zwolni się książka A. Sikory to również chętnie bym przeczytał.Ustawię się więc grzecznie w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 WitajcieWrzucam kolejną pozycje - Garry Borger "Designing Trout Flies". Książka opowieść... Nie znajdziecie tam super porad i dużej ilości wzorów, to raczej opowieść o wędkarskich przygodach ojca i syna okraszona jak najbardziej użytkowymi wzorami. Gary po za licznymi publikacjami zasłynął także tym, że czynnie uczestniczył podczas powstawania filmu "Rzeka życia" - była konsultantem w scenach dotyczących połowu na muchę. Książka w języku angielskim. Pięknie wydana na grubym papierze, obwoluta niestety nieco zniszczona. Zasady te same. Pierwszej chętnej osobie (zgłoszenie w wątku) wysyłam książę na mój koszt. Po przeczytaniu proszę by przekazał ja dalej zainteresowanym. PozdrawiamŁukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ciekawe jak się mają poprzednie pozycje i czy nie są przetrzymywane zbytnio Po prawdzie sądziłem, że będzie więcej chętnych do wypożyczalni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam.Dziękuję za przypomnienie wątku o książkach .Mam książki które mogę przekazać do dalszego obiegu.Książki są moje,kupione gdy były wydawane .Przekażę jeśli jest ktoś chętny.Po lewej książka wydana w roku 1979 .Po prawej z 1985 r.- J.Jeleński.Marian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 To ja bym poprosił, chociaż jedna pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ciekawe jak się mają poprzednie pozycje i czy nie są przetrzymywane zbytnio Po prawdzie sądziłem, że będzie więcej chętnych do wypożyczalni.Dziękuję za odkopanie tematu. Przyznaję się do winy i posypuję głowę popiołem. Mam książkę A. Sikory, którą otrzymałem, a nie przekazałem dalej. Nie będę się tlumaczył, co i jak. Ale fakt faktem- dałem ciała. Proszę kolejnego z kolejki o dane na priv. PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dziękuję za odkopanie tematu.Przyznaję się do winy i posypuję głowę popiołem. Mam książkę A. Sikory, którą otrzymałem, a nie przekazałem dalej. Nie będę się tlumaczył, co i jak. Ale fakt faktem- dałem ciała. Proszę kolejnego z kolejki o dane na priv. PozdrówkaKamilByło, nie było, graty za odwagę obywatelską Przyznanie się do winy nie boli jak widać, więc teraz następni nie ociągać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 To ja bym poprosił, chociaż jedna pozycjePodaj dane do wysyłki ,to prześlę obydwie książki J.Jeleńskiego.Jak przeczytasz to podasz dalej.Najlepiej na pocztę marian-56@wp.plMarian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Podaj dane do wysyłki ,to prześlę obydwie książki J.Jeleńskiego.Jak przeczytasz to podasz dalej.Najlepiej na pocztę marian-56@wp.plMarian.Poszło, dzięki. może teraz się trochę ożywi ten wątek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Poszło, dzięki. może teraz się trochę ożywi ten wątek ;-)Jutro przekazuję książki.Marian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale poz.2 Jeleniewskiego jest w holandii a poz.3 jest u kolegi @Siksa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 WitajcieWrzucam kolejną pozycje - Garry Borger "Designing Trout Flies". Książka opowieść... Nie znajdziecie tam super porad i dużej ilości wzorów, to raczej opowieść o wędkarskich przygodach ojca i syna okraszona jak najbardziej użytkowymi wzorami. Gary po za licznymi publikacjami zasłynął także tym, że czynnie uczestniczył podczas powstawania filmu "Rzeka życia" - była konsultantem w scenach dotyczących połowu na muchę. Książka w języku angielskim. Pięknie wydana na grubym papierze, obwoluta niestety nieco zniszczona. Zasady te same. Pierwszej chętnej osobie (zgłoszenie w wątku) wysyłam książę na mój koszt. Po przeczytaniu proszę by przekazał ja dalej zainteresowanym. PozdrawiamŁukaszJakby się ktoś zdecydował to proszę o info na priv - nie zawsze sledze cały wątek.Książka czeka. We Wrocławiu możliwy odbiór osobisty. pozdrawiamLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Łukasz, chętnie przeczytam tą książkę, na te jesienne wieczory jak znalazł . Adres podam na priv. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Kacper.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lafer Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Józef Jeleński - wędkarstwo muchowe do podania dalej. Ktoś chętny? Edytowane 1 Grudnia 2015 przez lafer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi