Skocz do zawartości

Podaje dalej czyli obcowanie ze słowem pisanym

snup

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Witajcie

Wrzucam kolejną pozycje - Garry Borger "Designing Trout Flies". Książka opowieść... Nie znajdziecie tam super porad i dużej ilości wzorów, to raczej opowieść o wędkarskich przygodach ojca i syna okraszona jak najbardziej użytkowymi wzorami.

Gary po za licznymi publikacjami zasłynął także tym, że  czynnie uczestniczył podczas powstawania filmu "Rzeka życia" - była konsultantem w scenach dotyczących połowu na muchę.

Książka w języku angielskim. Pięknie wydana na grubym papierze, obwoluta niestety nieco zniszczona.

Zasady te same. Pierwszej chętnej osobie (zgłoszenie w wątku) wysyłam książę na mój koszt. Po przeczytaniu proszę by przekazał ja dalej zainteresowanym.

Pozdrawiam

Łukasz

post-54279-0-81884300-1447186343_thumb.jpg

post-54279-0-24439500-1447186357_thumb.jpg

• Like 1

Witam.Dziękuję za przypomnienie wątku o książkach .Mam książki które mogę przekazać do dalszego obiegu.

Książki są moje,kupione gdy były wydawane .Przekażę jeśli jest ktoś chętny.

Po lewej książka wydana w roku 1979 .Po prawej z 1985 r.- J.Jeleński.

Marian.

post-51629-0-19356500-1447238968_thumb.jpg

• Like 1

Ciekawe jak się mają poprzednie pozycje i czy nie są przetrzymywane zbytnio :)

Po prawdzie sądziłem, że będzie więcej chętnych do wypożyczalni.

Dziękuję za odkopanie tematu.

Przyznaję się do winy i posypuję głowę popiołem. Mam książkę A. Sikory, którą otrzymałem, a nie przekazałem dalej. Nie będę się tlumaczył, co i jak. Ale fakt faktem- dałem ciała. Proszę kolejnego z kolejki o dane na priv.

Pozdrówka

Kamil

• Like 1

Dziękuję za odkopanie tematu.

Przyznaję się do winy i posypuję głowę popiołem. Mam książkę A. Sikory, którą otrzymałem, a nie przekazałem dalej. Nie będę się tlumaczył, co i jak. Ale fakt faktem- dałem ciała. Proszę kolejnego z kolejki o dane na priv.

Pozdrówka

Kamil

Było, nie było, graty za odwagę obywatelską :)

Przyznanie się do winy nie boli jak widać, więc teraz następni nie ociągać się :D

Witajcie

Wrzucam kolejną pozycje - Garry Borger "Designing Trout Flies". Książka opowieść... Nie znajdziecie tam super porad i dużej ilości wzorów, to raczej opowieść o wędkarskich przygodach ojca i syna okraszona jak najbardziej użytkowymi wzorami.

Gary po za licznymi publikacjami zasłynął także tym, że  czynnie uczestniczył podczas powstawania filmu "Rzeka życia" - była konsultantem w scenach dotyczących połowu na muchę.

Książka w języku angielskim. Pięknie wydana na grubym papierze, obwoluta niestety nieco zniszczona.

Zasady te same. Pierwszej chętnej osobie (zgłoszenie w wątku) wysyłam książę na mój koszt. Po przeczytaniu proszę by przekazał ja dalej zainteresowanym.

Pozdrawiam

Łukasz

Jakby się ktoś zdecydował to proszę o info na priv - nie zawsze sledze cały wątek.

Książka czeka. We Wrocławiu możliwy odbiór osobisty.

pozdrawiam

Lukasz

• 3 tygodnie później...