Kamil Z. Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Przyznanie się do winy nie boli jak widać, więc teraz następni nie ociągać się Nadal czekam na kolejnego chętnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Potwierdzam, jest u mnie. Jak jest ktoś chętny, to proszę o dane do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam, 2 książki autorstwa p. Jeleńskiego jak kto chętny to pisać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nadal czekam na kolejnego chętnego To ja poproszę pozycję Sikory na zimowe wieczory. Jeśli póki co nikt się nie zgłasza szkoda żeby leżała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam, 2 książki autorstwa p. Jeleńskiego jak kto chętny to pisać PozdrTo ja poproszę. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wyslij adres na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam, 2 książki autorstwa p. Jeleńskiego jak kto chętny to pisać PozdrTo ja poproszę drugą z tych dwóch. Przeczytam, puszczę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Również poproszę o adres do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lafer Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Józef Jeleński - Wędkarstwo muchowe zalega. Nikt nie ma ochoty przeczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lafer Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Podbijam temat, może teraz znajdzie się ktoś chętny do przeczytania? Książka jak wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Ja też chętnie poślę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio79 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Potwierdzam, jest u mnie. Jak jest ktoś chętny, to proszę o dane do wysyłki.Łukasz jak wciąż ja masz to ja chętnie przeglądnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Podbijam temat, może teraz znajdzie się ktoś chętny do przeczytania? Książka jak wyżej...To ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ja mam cały czas wedkarstwo muchowe A.Sikory.Chętnych nie ma, ale książka ma się dobrze jakby ktoś był zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ja mam cały czas wedkarstwo muchowe A.Sikory.Chętnych nie ma, ale książka ma się dobrze jakby ktoś był zainteresowany. Tomek ja jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Sebo - to ja po tabie (jak przejrzysz) - mogę coś pożyczyć na podmiankę np. wędkarstwo rzeczne - szymańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Kurde tyle czzasu minęło, że zapomniałem o tym temacie.Jeżeli jest jakaś wolna pozycja po polsku to chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Sebo - to ja po tabie (jak przejrzysz) - mogę coś pożyczyć na podmiankę np. wędkarstwo rzeczne - szymańskiego. Podaj adres prześlę przeczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Panowie coś już przeczytaliście?Jak coś wolne dajcie znaka na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 niestety pozycja do mnie nie dotarła. Sebo - podeślesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Józef Jeleński - wędkarstwo muchowe do podania dalej. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Poproszę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Poproszę :rolleyes:A gdzie wysłać" na Berdyczów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Wysyłam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi