MaverikZagan Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dotarło przeczytam i leci dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalosix Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 chętnie coś poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Zasiedziała się u mnie ;-) Trzeba podać dalej. Wędkarstwo muchowe - Józef Jeleński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 poproszę (info Priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Książka dla @analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Kto następny? poczytałem i mogę posłać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Trochę poleżała..Józef Jeleński - Wędkarstwo muchowe.Ktoś chce poczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Cześć Chłopaki!Zacząłem łowić na muchę ,choć to mocno powiedziane. Zacząłem też wiązać muchy i tu się zaczęły problemy . Co, jak z czym, dlaczego, itd. czy ktoś z Was ma literaturę traktującą o wiązaniu much? Skąd wiecie jak ma wyglądać Aleksandra czy Red tag? Skąd wiecie jakie proporcje ma mucha? Mam miliony pytań a nawet nie wiem jak niektóre z nich skonstruować . Te pytania bo much też nie potrafię , a przynajmniej nie tak jak niektórzy z Was. Nie wszystko potrafię odnaleźć na YouTube. Czy ktoś mógłby sprzedać lub pożyczyć takie książki? Z góry dziękuję za info i chęć pomocy. Proszę napisać do mnie na priv , żeby wiadomość mi nie uciekła. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuckborys Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Cześć,Jestem świerzy na forum i muszę przyznać, że jest dobrym źródłem informacji. Ale z drugiej strony, nie zawsze chcemy dużo pisać, więc może wątek o książkach/poradnikach/stronach www które udostępniamy gdy znajdziemy coś wartego uwagi? Od siebie dorzucę, że wiele słyszałem o książce "Wędkarstwo muchowe - poradnik, Adam Sikora" i jeśli ktoś chciałby sprzedać, to chętnie kupię. Po prostu nie idzie tego znaleźć w sklepach.Pozdrawiam,muszkarz noob Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwalin Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Obserwuj allegro i olx, książka Adama Sikory, pojawia się regularnie. Tania i łatwo dostępna jest pozycja "Wędkarstwo muchowe" Józefa Jeleńskiego. Jeśli interesuje Ciebie kręcenie much to polecam "Sztuczne muszki" Wojciecha Węglarczyka. Książka jest dostępna w różnych księgarniach wysyłkowych, na allegro sprzedaje ją sam autor.W temacie stron www poświęconych kręceniu nieocenione są http://www.flies-stepbystep.com/ oraz strona Towarzystwa Lipieniowej Gorączki (https://tlg.edu.pl/). pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Mam książkę Adama Sikory i mogę Ci poprostu pożyczyć do przeczytania. Jeżeli jesteś zainteresowany prześlij mi adres na priv. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi