Elton Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jeżeli ktoś chce poznać ilu ludzi jeździ na muchę z rejonu ( a niekoniecznie na naszych wodach łowi) to polecam zerknąć na stronę Tarnowskiego Klubu Wędkarstwa Muchowego na Facebook'u, a wiosną przyjechać ja jakieś spotkanie (najlepiej rozpoczęcie sezonu). Fajni i otwarci ludzie, a i bardziej doświadczonych można podglądnąć i wypytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja w zeszłym roku kilka razy katowałem Wątok muchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 W jakim rejonie i z jakimi efektami jeśli można wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 W rejonie Skrzyszowa, w lecie rzeka okropnie trudno dostępna, o jakimś konkretnym muchowaniu nie ma raczej mowy. A jeżeli chodzi o efekty to trafiały się kleniki palczaki, i kilka mikro pstrągów do 15 cm. Niestety syf nad i w rzece zdecydowanie mnie odstraszył, szkoda że Polska to jednak nie Europa pod względem estetyki i podejścia do tego typu tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Próbował ktoś łowić w wątoku za kauflandem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jak tam sytuacja na Watoku? Jakies ciekawe efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Ktos juz cos dzialal na watoku?? Edytowane 27 Marca 2015 przez zgbietko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam Ponawiam pytanie - dzieje się coś w Tarnowie i okolicach jesli chodzi o rybki? W weekend planuje mocno ruszyć, ale nie bardzo mam pomysł gdzie. Myślałem o Bobrownikach.Będe celował głownie w klenie i okonie, ale jeśli ktoś ma inforamcje o pstrągu to nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżemik Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Daruj sobie Wątok, jutro jadę nad Dunajec, -jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na razie odpuszczam Watok:)Jutro nie bardzo, ale w sobotę przyjeżdża do mnie kuzyn i planujemy gdzies ruszyć. Tylko nie bardzo wiem gdzie najlepiej zaatakować. Jakie rejony mozesz polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżemik Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie zaciemniajmy tematu Wątoku, pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 temat jest o Wątoku i okolicach, więc jeśli ktoś ma jakies ciekawe inforamcję to są one bardzo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 ostatnio wracając z pracy przez most na przemysłowej widziałem kilka klusek ok. 30cm przy ujściu do białej jest też jaź i karaś ale woda to tragedia ludzie wrzucają śmieci i wpuszczają ścieki aż się łowić odechciewa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 A ja ostatnio kilka kleni ok 25cm i pstrąg 20 cm na suchą muche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam, orientuje się może ktoś jak tam sytuacja na Białej i Wątoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Koledzy łowili na Biale, ja również ale bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Panowie jaki charakter ma wątok niedaleko ujścia, głębokość szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Przeważnie jest płytki ,ale jest kilka dołków.Szerokość 1,5-2m. Tam niema ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 kolego lysy69 - a gdzie ewentualnie możne się udac na Wątok tak aby cokolwiek pływało a spacer nir odbywal się po posesjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżemik Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Mostek poniżej Kauflandu i w górę rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Byłem dziś powyżej Skrzyszowa, ryb nie widziałem, natomiast, niestety rzeka śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Witam, mam pytanie dla bardziej zorientowanych kolegów. Wykupiłem znaczek okręgu Tarnowskiego (sporo będę tam urlpowował w tym roku), czy zatem mogę Wisłą spływać na belly boat? Czy tamtejszy odcinek jest dostępny do łowienia z środków pływających? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 ostatnio wracając z pracy przez most na przemysłowej widziałem kilka klusek ok. 30cm przy ujściu do białej jest też jaź i karaś ale woda to tragedia ludzie wrzucają śmieci i wpuszczają ścieki aż się łowić odechciewa.. tak ja większość rzeczek w rejonie, i co na to PZW i Urząd Ochrony Srodowiska w samym Tarnowie...to pytanie retoryczne oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Wielkie dzięki pytanie z innej beczki - orientuje sie ktoś jakie plany na przyszłość ma PZW Tarnów odnośnie nowego zbiornika retencyjnego w Skrzyszowie? Będzie on zarybiany? Witam, Dziś z ciekawośći dzwoniłem do gminy i odesłali mnie z tym pytaniem do małopolskiego zarządu melioracji i urządzeń wodnych, a tam otrzymałem info że ze względu iż jest on częściowo finansowany ze środków unijnych, to przez pierwsze 5 lat nic tam się dziać nie będzie i wędkowanie jest wzbronione. Chwilę pogadaliśmy sobie na temat ewentaulnej przyszłości zbiornika. Za te 5 lat ma to być teren typowo rekreacyjny, tak że będzie można wędkować. Nadmienił że opiekę nad obiektem przejmie Gmina i to ona wtedy będzie dyktować warunki. W wodzie już są ryby ponieważ kilka tygodni temu będąc tam na spacerze z żoną widziałem drobne spławy, tylko nie wiem co to mogło być, oczkowała drobnica i chyba widziałem klenie, podkreślam chyba. Pozdrawiam. Wszelkie info można uzyskać pod tym tel: 14 637 69 22. Pozdrawiam. Edytowane 15 Listopada 2016 przez Tomek1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promeq Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam, Dziś z ciekawośći dzwoniłem do gminy i odesłali mnie z tym pytaniem do małopolskiego zarządu melioracji i urządzeń wodnych, a tam otrzymałem info że ze względu iż jest on częściowo finansowany ze środków unijnych, to przez pierwsze 5 lat nic tam się dziać nie będzie i wędkowanie jest wzbronione. Chwilę pogadaliśmy sobie na temat ewentaulnej przyszłości zbiornika. Za te 5 lat ma to być teren typowo rekreacyjny, tak że będzie można wędkować. Nadmienił że opiekę nad obiektem przejmie Gmina i to ona wtedy będzie dyktować warunki. W wodzie już są ryby ponieważ kilka tygodni temu będąc tam na spacerze z żoną widziałem drobne spławy, tylko nie wiem co to mogło być, oczkowała drobnica i chyba widziałem klenie, podkreślam chyba. Pozdrawiam. Wszelkie info można uzyskać pod tym tel: 14 637 69 22. Pozdrawiam. A to dziwne ja u ubiegłym roku widziałem tam wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi