Skocz do zawartości

O.o zawrotna cena szpilek :)

volkswagen

Rekomendowane odpowiedzi

dobre :D nawet bardzo dobre, od czasu do czasu na allegro pojawiają się takie cuksy, pamiętam kiedyś długi opis chyba forda fiesty :D czytałem go kilka razy z zaciekawieniem, ale to też jakaś forma odskoczni od rzeczywistości i wyrażenia własnych emocji :D

Kupić w hipermarkecie kilka par klapek, wymyślić kilka ciekawych historii i ile pieniędzy wpada do portfela :D

5800  :D cena dobra, pytanie tylko czy licytacja prawdziwa czy dla jaj..

I ta prowizja do zapłaty +/- 150zł :P

@Edit sorry, prowizja 196,50zł :D

Edytowane przez Matiz992

Tomku, raczej aukcja na serio bo prowizja to z tego co wiem 5% wartości. Raczej nikt dla jaj nie pozbywa się ponad 250 zł :P

No tak sprzedający może i na serio, pytanie jak z kupującymi, a prowizje trzeba zabulić :D

jak widzisz gimbaza dawała nawet 1000000

Edytowane przez Tomasz eS

Tomku, raczej aukcja na serio bo prowizja to z tego co wiem 5% wartości. Raczej nikt dla jaj nie pozbywa się ponad 250 zł :P

Do końca właśnie nie mogę rozkminić...może zaangażowała przyjaciół w licytację a rezygnacja z zakupu za porozumieniem stron  :)

Odnośnie samego opisu to...i kobity się dziwią, że faceci mają mieszane uczucia co do równouprawnienia :D

Edytowane przez Tomek88

Do końca właśnie nie mogę rozkminić...może zaangażowała przyjaciół w licytację a rezygnacja z zakupu za porozumieniem stron  :)

Odnośnie samego opisu to...i kobity się dziwią, że faceci mają mieszane uczucia co do równouprawnienia :D

Opis w tym samym stylu.

Jakaś grubsza akcja się szykuje, od razu to czułem :D

Ciekawe czy tego co wygrał nie poniosła fantazja... Pomyślał dają po 8 mln to dam te 5800 a tu Pani odwołała wyższe ofetry a gimbusik musi zabulić teraz :P Ciekawe jak rodzicom wytłumaczy że wydał kupę kasy i to na szpilki :P:P

Mamo, Tato, musimy poważnie porozmawiać... :D