volkswagen Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Polecam, uśmiałem się podczas czytania.http://allegro.pl/blagam-kupcie-ode-mnie-te-pie-e-szpilki-i4959655471.html?utm_source=Facebook&utm_medium=LikeButton 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Polecam, uśmiałem się podczas czytania.http://allegro.pl/blagam-kupcie-ode-mnie-te-pie-e-szpilki-i4959655471.html?utm_source=Facebook&utm_medium=LikeButtondobre nawet bardzo dobre, od czasu do czasu na allegro pojawiają się takie cuksy, pamiętam kiedyś długi opis chyba forda fiesty czytałem go kilka razy z zaciekawieniem, ale to też jakaś forma odskoczni od rzeczywistości i wyrażenia własnych emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja też się uśmiałem. A cena 5800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 5800 cena dobra, pytanie tylko czy licytacja prawdziwa czy dla jaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Kupić w hipermarkecie kilka par klapek, wymyślić kilka ciekawych historii i ile pieniędzy wpada do portfela 5800 cena dobra, pytanie tylko czy licytacja prawdziwa czy dla jaj.. I ta prowizja do zapłaty +/- 150zł @Edit sorry, prowizja 196,50zł Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 ide żonie szpilki zakosić i na allegro wystawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 O kurcze ,naprawdę wymiata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 5800 cena dobra, pytanie tylko czy licytacja prawdziwa czy dla jaj..Tomku, raczej aukcja na serio bo prowizja to z tego co wiem 5% wartości. Raczej nikt dla jaj nie pozbywa się ponad 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Tomku, raczej aukcja na serio bo prowizja to z tego co wiem 5% wartości. Raczej nikt dla jaj nie pozbywa się ponad 250 zł No tak sprzedający może i na serio, pytanie jak z kupującymi, a prowizje trzeba zabulić jak widzisz gimbaza dawała nawet 1000000 Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Tomku, raczej aukcja na serio bo prowizja to z tego co wiem 5% wartości. Raczej nikt dla jaj nie pozbywa się ponad 250 zł Do końca właśnie nie mogę rozkminić...może zaangażowała przyjaciół w licytację a rezygnacja z zakupu za porozumieniem stron Odnośnie samego opisu to...i kobity się dziwią, że faceci mają mieszane uczucia co do równouprawnienia Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertJ Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Chyba teraz moda na takie aukcje : http://allegro.pl/blagam-kupcie-ode-mnie-te-pie-e-szpilki-i4967940909.html?source=mltKolejna, lecz sprzedający(a) nie ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Do końca właśnie nie mogę rozkminić...może zaangażowała przyjaciół w licytację a rezygnacja z zakupu za porozumieniem stron Odnośnie samego opisu to...i kobity się dziwią, że faceci mają mieszane uczucia co do równouprawnienia Opis w tym samym stylu. Jakaś grubsza akcja się szykuje, od razu to czułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 No, no. Związek musiał być naprawdę poważny, skoro dziewczyna nawet buty sprzedaje - BUTY! KOBIETA! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ciekawe czy tego co wygrał nie poniosła fantazja... Pomyślał dają po 8 mln to dam te 5800 a tu Pani odwołała wyższe ofetry a gimbusik musi zabulić teraz Ciekawe jak rodzicom wytłumaczy że wydał kupę kasy i to na szpilki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Może myślał, że kupuje razem z temperamentną zawartością? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Chyba teraz moda na takie aukcje : http://allegro.pl/blagam-kupcie-ode-mnie-te-pie-e-szpilki-i4967940909.html?source=mltKolejna, lecz sprzedający(a) nie ten sam. A na innej aukcji sprzedaje pompę wtryskową. Ma fantazję i zdrowie kobita :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertJ Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ciekawe czy tego co wygrał nie poniosła fantazja... Pomyślał dają po 8 mln to dam te 5800 a tu Pani odwołała wyższe ofetry a gimbusik musi zabulić teraz Ciekawe jak rodzicom wytłumaczy że wydał kupę kasy i to na szpilki :PMamo, Tato, musimy poważnie porozmawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Może myślał, że kupuje razem z temperamentną zawartością? Sugerując się opisem to za darmo bym nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A na innej aukcji sprzedaje pompę wtryskową. Ma fantazję i zdrowie kobita :D Lublinem ciężko się jeździ w szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Około godziny temu kosztowały 1200 ~ zł, bo linka żonie wysyłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
catfish86 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pewnie fake... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Sugerując się opisem to za darmo bym nie chciał Różne są gusta.Jeden woli dostać piwo do meczu, inny po meczu klapsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_92 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Około godziny temu kosztowały 1200 ~ zł, bo linka żonie wysyłałem Sprawdź lepiej stan konta Dzięki kolego Dagon za poprawę,co innego miałem na myśli co innego napisałem Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Wojtek_92 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Sprawdź lepiej numer konta Raczej stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Różne są gusta.Jeden woli dostać piwo do meczu, inny po meczu klapsa. Bardziej na wieku to się opiera niż na gustach.Po pewnym czasie jeszcze można nadal wiele, ale już się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi