badtobone Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Jak w tytule, sezon sie zbliza a chce odwiedzac Ropę w tym roku.. szukam kogos kto by mnie oprowadzil po miejscowkach przy calodniowym wedkowaniu (mysle ze raz w miesiacu bym przyjezdzal), chetnie wybiore sie tez na Dunajec od miejscowosci Sromowce po Sącz i rzeki przyległe. Na wypadek przyjazdu na jezioro Czorsztyn - oprowadzam ja ;-) pozdrawiamosoby chetne proszone o przeslanie numeru kontaktowego na priv z imieniem:-) bedzie organizowana wyprawa to wszystkich zdzwonie wczesniej zeby sie zgrać z czasem Edytowane 6 Stycznia 2015 przez badtobone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja bym się z chęcią podpiąć chciał do takiej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Tomku to jest nas juz dwóch i jeden kolega z Zakopanego (w kupie siła w kupie moc) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W związku ze w tym roku chce opłacić składki w Rzeszowie to tez bym się pisał jak termin będzie mi pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Jak najbardziej prosze tylko zebyscie sie deklarowali czy bardziej jestescie chetni na Dunajec czy tez Ropę Edytowane 6 Stycznia 2015 przez badtobone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 może w końcu się komuś przyda http://jerkbait.pl/calendar/2-na-ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W związku ze w tym roku chce opłacić składki w Rzeszowie to tez bym się pisał jak termin będzie mi pasował.A czy jakiś odcinek Ropy lub Dunajca podlega pod Rzeszów czy jest porozumienie z Nowym Sączem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 może w końcu się komuś przyda http://jerkbait.pl/calendar/2-na-ryby Wojtek nawet nie wiedzialem ze cos takiego tutaj jest hehe ale mysle ze najlepiej bedzie sie przed wyprawa zgadac na Czacie Jerkbaita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) A czy jakiś odcinek Ropy lub Dunajca podlega pod Rzeszów czy jest porozumienie z Nowym Sączem?Jest porozumienie Rzeszów Krosno z tego co wiem:Ropa - od ujścia potoku Libuszanka w Libuszy do ujścia do rzeki Wisłoki w JaśleJa się podporzadkuje i się dopłaci, ale najchętniej za kleniem bym połaził na dolnej Ropie. ;-) Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jest porozumienie Rzeszów Krosno z tego co wiem:Ropa - od ujścia potoku Libuszanka w Libuszy do ujścia do rzeki Wisłoki w JaśleJa się podporzadkuje i się dopłaci, ale najchętniej za kleniem bym połaził na dolnej Ropie. ;-)Tez mi sie tak wydaje, z tego co mowil mi znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Na szczęście nie ma porozumienia między Krosnem i Rzeszowem. Członkowie obydwu okręgów mogą tylko łowić na granicznych obwodach Wisloki i Wisloka. No chyba, że jesteście odznaczeni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 W takim razie w mojej perspektywy jest to raczej na nieszczęście. Nic mi to nie daje niestety i jednak w takim razie oplace Sieradz. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ropa Klimkowka Poprad Dunajec Roznow Czorsztyn tez ogolnie okreg Nowy Sacz SLUZE chetnie oprowadze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zapisuje to .... wykorzystam przeciwko Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tomasz wody toz u nas wbrod z rybami gorzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Mariusz z tego co slyszalem to tragedii NIMA, a w szczegolnosci jezel chodzi o klenie! a pstragi ponoc fajne n no killu chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Z kleniami mozemy sie wstrzelic w Maju {konczy sie zakaz spiningu} mam fajne miejscowki kleni, boleni jeszcze jest troche bo osciste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 JESTESMY UMOWIENI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 odkopuje temat dla tych ktorzy wyzej sie zadeklarowali na wyjazd jak i dla nowych chetnych:-) pomiedzy 01/20.06.2015 pasowaloby uderzyc na Ropę. Moj kolega zrelacjonowal mi ta rzeke ostatnio twierdzac ze kleni jest w pierony ale trzeba poczekac z nimi do czerwca az sie troszke cieplej zrobi co by je ładnie połowić. Prosze chetnych o przysylanie na priv informacyjnych wiadomosci kto kiedy ma jakies wolne lub ktory weekend bylby dla niego w tym okresie najdogodniejszy. Postaram sie na podstawie takiego "grafiku" spiąć nas wszystkich do kupy w jednym terminie.Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Dzisiejszy z Ropy WODA MOCNO RTACONA ......lowienie malo komfortowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 do czerwca musi sie poprawic:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jak czas pozwoli pisze się na taką akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 W dniu 28.07.2015 w godzinach porannych realizujemy wypad nad rzekę Ropę w okolicach Gorlic. Wyprawa całodniowa - prowiant własny, po kilku godzinach wedkowania zrobimy sobie przerwę i zapalimy ognisko. Zakonczenie wędkowania planowo późnym wieczorem. Dokladniejsze informacje o miejscu spotkania telefonicznie 699426460 - Grzesiek. Preferowane: spinning, mucha Pozdrawiam i zapraszam do wyprawy w milej atmosferze i miejmy nadzieje w asyście ogromnej liczby rybek:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi