Skocz do zawartości

Szukam kolegi na wyjazdy na Ropę i Dunajec

badtobone

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule, sezon sie zbliza a chce odwiedzac Ropę w tym roku.. szukam kogos kto by mnie oprowadzil po miejscowkach przy calodniowym wedkowaniu (mysle ze raz w miesiacu bym przyjezdzal), chetnie wybiore sie tez na Dunajec od miejscowosci Sromowce po Sącz i rzeki przyległe.  Na wypadek przyjazdu na jezioro Czorsztyn - oprowadzam ja ;-) pozdrawiam

osoby chetne proszone o przeslanie numeru kontaktowego na priv z imieniem:-) bedzie organizowana wyprawa to wszystkich zdzwonie wczesniej zeby sie zgrać z czasem :)

Edytowane przez badtobone

A czy jakiś odcinek Ropy lub Dunajca podlega pod Rzeszów czy jest porozumienie z Nowym Sączem?

Jest porozumienie Rzeszów Krosno z tego co wiem:

Ropa - od ujścia potoku Libuszanka w Libuszy do ujścia do rzeki Wisłoki w Jaśle

Ja się podporzadkuje i się dopłaci, ale najchętniej za kleniem bym połaził na dolnej Ropie. ;-)

Edytowane przez Hvast

Jest porozumienie Rzeszów Krosno z tego co wiem:

Ropa - od ujścia potoku Libuszanka w Libuszy do ujścia do rzeki Wisłoki w Jaśle

Ja się podporzadkuje i się dopłaci, ale najchętniej za kleniem bym połaził na dolnej Ropie. ;-)

Tez mi sie tak wydaje, z tego co mowil mi znajomy

• 4 miesiące temu...

odkopuje temat dla tych ktorzy wyzej sie zadeklarowali na wyjazd jak i dla nowych chetnych:-)

pomiedzy  01/20.06.2015 pasowaloby uderzyc na Ropę. Moj kolega zrelacjonowal mi ta rzeke ostatnio twierdzac ze kleni jest w pierony ale trzeba poczekac z nimi do czerwca az sie troszke cieplej zrobi co by je ładnie połowić. Prosze chetnych o przysylanie na priv informacyjnych wiadomosci kto kiedy ma jakies wolne lub ktory weekend bylby dla niego w tym okresie najdogodniejszy. Postaram sie na podstawie takiego "grafiku" spiąć nas wszystkich do kupy w jednym terminie.

Pozdrawiam Grzesiek

• 1 miesiąc temu...

W dniu 28.07.2015 w godzinach porannych realizujemy wypad nad rzekę Ropę w okolicach Gorlic. Wyprawa całodniowa - prowiant własny, po kilku godzinach wedkowania zrobimy sobie przerwę i zapalimy ognisko.

Zakonczenie wędkowania planowo późnym wieczorem. Dokladniejsze informacje o miejscu spotkania telefonicznie 699426460 - Grzesiek.

Preferowane: spinning, mucha

Pozdrawiam i zapraszam do wyprawy w milej atmosferze i miejmy nadzieje w asyście ogromnej liczby rybek:-)