saalar Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 spotkalem sie ostatnio z ciekawa oferta woblerow firmy ZALT. moze to i zadna nowosc bo istnieja one juz pare latek ale mam pytanie o konkretny model. chodzi o 15centymetrowy model ZAM. czy ktos z was ma jakies doswiadczenie z tym jak mi sie wydaje pullbaitem? ciezko mi wywalic ponad 5 dych za 1 wobler wyglada niesamowicie. kolory tez maja bajeczne wiec jednego nie kupie..pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 kazdy zam (jak i zalt) jest bardzo lowny ale w specyficznych warunkach i przy odpowiednim prowadzeniu, ktore co tu duzo mowic nie kazdemu odpowiada i trudno samemu 'wyczaic', wiec te woblery laduja nielubiane w pudle ... a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadex Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 kazdy zam (jak i zalt) jest bardzo lowny ale w specyficznych warunkach i przy odpowiednim prowadzeniu, ktore co tu duzo mowic nie kazdemu odpowiada i trudno samemu 'wyczaic', wiec te woblery laduja nielubiane w pudle ... a szkodaMam Zalta kolor 38 i tak jak wspomniales lezy w pudle i czeka na swoja kolej az zapne go na agrafkę , moze zdradzisz rąbka tajemnicy o prowadzeniu tego grzechotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 grzechotnika? pierwsze slysze ... pokaze ci jak sie spotkamy nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Zakupiem Zalt'a z czystej ciekawosci w zeszlym roku. Lowie nim w sumie na kazdej wyprawie szczupakowej i jak narazie bez efektow.Ale mam do niego zaufanie i podoba mi sie jego praca... Pitt poradz jakie masz system na jego prowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 A ktoś próbował trollować? Dla mnie Zalt to klasyk trollingu. Pierwszego swego ściągnąłem z 3-4 lata temu. Niestety często nie trolluję, raczej można powiedzieć rzadko więc efektów nie mam ale ... warto spróbować właśnie w taki sposób. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Zalt to klasyczny szwedzki brzydal w dodatku plastikowy .Jak by mi jeszcze kilka lat temu ktos proponowal za darmo to bym sie gleboko zastanawial .Dzis i patrzac do przodu powoli zaczymam miec komplet .Wprawdzie bylo cyhba juz kiedys jak prowdzic zalta ale moze mala powtorka nie zaszkodzi.Technika GORANA I -szweda ktory wciagnal mnie w zalty .Po rzocie zaczynamy zwijac po czym po kilku metrach stop i dwa trzy barzdzo mocne krotkie podciagniecia .Naprawde mocne szarpniecia i dalej zwiajnie .Technika II (dotyczy modeli zerowych) Klasyczne jerkowanie z dlogim nawet 10-20-sto sekundowym zatrzymaniem .Obie techniki mozna smialo loczyc wedle wyobrazni i wlasnej weny .Same tylko zwijanie czesem tez przynosi supe efekty .Zerkajac na Fishing mart nie dopatrzylem sie modeli o zerowej wyprnosi ,szkoda .Podobno gdzie zerowki tam metrowki .Smialo mogie polecic tonace 14-stki i 19 -stki w kolorach http://www.zalt.se/sortiment/produkt.aspx?c=1&p=3&v= 169 http://www.zalt.se/sortiment/produkt.aspx?c=1&p=3&v= 178 http://www.zalt.se/sortiment/produkt.aspx?c=1&p=3&v= 117 http://www.zalt.se/sortiment/produkt.aspx?c=1&p=3&v= 185 Remku na trola dosyc dobre wyniki mielismy na ten model i kolor http://www.zalt.se/sortiment/produkt.aspx?c=2&p=31&v =293pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 witam!mam 3 zalty i zdarzyło się parę razy że to właśnie one ratowały mój wędkarki honor. moim faworytem jest zalt z, bardzo ciekawy i łowny jerk - polecampozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Czesc peresada .A jak lowisz na Zetkie ?Kilka lat temu z harvim zastanawialismy sie jak tego cudaka prowadzac zeby cos lowil .Mam w podle model testowy zalta taila ,niestety nie przyjal sie na rynku i szybko znikanal z polek .Nieudany prototyp ale praca przypomina zetkie ,chodzi jak chce . -zdarzyło się parę razy że to właśnie one ratowały mój wędkarki honorMialaem podobne odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 witam!z-tką łowię krótkimi pociągnięciami z nadgarstka o dużej czestotliwości. jerk wykonuje wtedy krótkie skoki do przodu z lekkimi odjazdami na bok. podczas takiej prezentacji miałem najwięcej brań. bardzo fajne łowienie - na pewno ten jerk wymaga trochę wprawy ale jak pisałem wcześniej bywa bardzo skuteczny.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Fajnie, dzieki.Jeszcze tylo kwestja przelamania ze to musi zadzaialac .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi