laska2309 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich strugaczy i nie tylko woblery robię od 07.2014 i nie mogę przestać Materiały jakie używam to..Drzewo Balsa Lipa Buk Topola osika czasami i inne znalezioneLakier hartzlack kleje pattex UHU drut dental Głównie Warta na dole parę fotek Edytowane 18 Stycznia 2015 przez laska2309 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 ułatwia życie(również tym co czytają) http://jerkbait.pl/topic/7045-jak-wstawi%C4%87-zdj%C4%99cia-na-forum-poradnik/ Powodzenia i sukcesów w dalszej twórczej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ok będę pamiętał Wojtek idę do sklepu bo mnie kobieta męczy hehe i dalej strugam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Toż dziś swięto, sklepy pozamykane. Do Alkoholi 24h Cię goni? Skarb nie kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 haha po chipsy Piotrek fresh market otwarty wbijaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witaj w swoim wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 witaj i powodzenia w tworzeniu fajne już woblerki tworzysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Tak dobra robota stary Bardzo udany start 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Na dzisiaj koniec strugania trza spac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ostatnie poprawki... i biorę się za folie Edytowane 18 Stycznia 2015 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) I Folia aero do wymiany ;/ dysza poszła praca s.Y tonący na dzisiaj koniec ... Edytowane 18 Stycznia 2015 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) A po przerwie dark leaf 2,5 cm cel kleń okoń jaź 5 rodzajów malowania mojego płoć kleń karaś karp okoń tonąca ,do 0,5m max i 1,5m plus minus ..Dociążenie robione ostatkami kulek (moje pudełko zasilą )normalnie dwie Praca to drobne X i Y jeszcze warstwa lakieru Na wypadzie weekendowym Parę okoni się trafiłoZimno i wietrznie było więc na piwo ciepłe się szybko zmyłem .. Malowanie już zostanie taki mój styl ktoś tam kiedyś napisał ze bardziej mi leżą takie kolory ciemniejsze nic działam dalej ... Edytowane 18 Stycznia 2015 przez laska2309 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo90 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ten z lewej strony na pierwszym zdjeciu wyglada jak bochenek chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Fajnie , swój styl ponoć trzeba mieć... graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) ten z lewej strony na pierwszym zdjeciu wyglada jak bochenek chleba Bolo90 to jest podkład na chlebek też biorą smacznego A na wobki poszedł epoxyd w sumie to na oczy świetny efekt wyszedł polecam sek podgrzać przed nałożeniem znikają bąbelki Edytowane 12 Stycznia 2015 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Nowa partia i robaczek się trafił jutro stery i wypad na ustawianie A oczy już na epoxyd co sądzicie ?? Edytowane 18 Stycznia 2015 przez laska2309 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Widzę że nikt nie komentuje a szkoda szkoda ale co tam nowe malowanko Dark Forest Edytowane 18 Stycznia 2015 przez laska2309 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 No to skomentuje... hm wydaje mi się, że zadek czerwony będzie najlepszy.Wyroby fajne, nie dziw się tutaj jest tyle starych wyg by podskoczyć na ich poziom robienia przynęt trzeba je robić choć połowę tego czasu co oni (wiadomo kiedyś nie mieli takich sprzętów i materiałów) Sam też robię coś co prawda nie zamierzam robić wątku bo to amatorka ale łowi, dobrze łowi Tego też Tobie życzę.Zerkałem tu wcześniej ale te początki z wstawianiem zdjęć mnie zraziły. Pozdrawiam Adamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) No dzięki wiem początek pokazałem postaram się to zmienić Edytowane 17 Stycznia 2015 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 o już po raz kolejny walczysz z zdjęciami i od razu milej się ogląda Te nowe malowania całkiem fajne Robaczki mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie czaje o co chodzi z tym początkiem ale mi tam wszystko gra Wobki fajne ale najbardziej przemawia do mnie ten minnowek z 11 postu ze słotem na boczkach i ciemnum grzbietem. Odcisk na foli wygląda trochę nienaturalnie ale jak byś trochę nad tym popracował to mogło by być na prawdę cool. Taka klasyczna rybka na wszystkie drapieżniki.Żuczek b. fajny no i malowanoe dark forest przypadło mi do gustu.Życzę powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 o już po raz kolejny walczysz z zdjęciami i od razu milej się ogląda Te nowe malowania całkiem fajne Robaczki mi się podobają To fajnie że już ok robaczki zaczynam działać za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Nie czaje o co chodzi z tym początkiem ale mi tam wszystko gra Wobki fajne ale najbardziej przemawia do mnie ten minnowek z 11 postu ze słotem na boczkach i ciemnum grzbietem. Odcisk na foli wygląda trochę nienaturalnie ale jak byś trochę nad tym popracował to mogło by być na prawdę cool. Taka klasyczna rybka na wszystkie drapieżniki.Żuczek b. fajny no i malowanoe dark forest przypadło mi do gustu.Życzę powodzenia w dalszych pracach Wiem wiem to była pierwsza łuska jaką robiłem nożykiemMyślę nad nowym patentem. Dark Forest będzie troszkę zmieniony jak przypasują zmiany to wstawię fotki Edytowane 19 Stycznia 2015 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Trochę zmieniony kształt odchudzony praca drobniutka pięknie idzie dzisiaj testowany specjalny ster od kolegi daje rade dociążenie już schowane podsumowaniei różnica w pracy Dark leaf a wersją odchudzoną migotanie boczne zmalało i d. XCiekawy efekt przy podszarpywaniu delikatnym ;p 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Woblery fajne - szczególnie te malowane. Nacinane "szyszki" mi osobiście mniej się podobają, ale to przecież rybom się mają podobać nie mi Bardzo fajny okrągły ster w tym ostatnim. Też takie ćwiczę ostatnio - fajną pracę można dzięki nim osiągnąć Co to za kółko w środku tego steru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi