kamildarbanski Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam czy ma ktos informacje jak w/w blank sprawdzi sie do jigowania za okoniem? Jesli ktos posiada info w jakich gramaturach blank najlepiej pracuje ? jak pracuje? i jak trzyma rybe to bardzo prosze o informacje. Malo informacji mozna znalezc o tych blankach ale moze ktos ma i uzywa i chcialby sie pdzielic informacja.Najistotniejsza informacja to czy seria (F) jest faktycznie porownywalna szybkoscia do batsona Rx8? i jaki glowki + gumka 2' obslozy ten blank i czy w ogole nada sie to do jigowania czy raczej do woblerow i blach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A nie czy nie było by dobrze zapytać p.Krzysztofa z FA , zdaje się że skoro produkuje blanki to chyba ma wiedzę do czego one są stworzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Tak tak zapytam na pewno ale wiadomo ze swoje trza chwalic;) najlepsza byłaby opinia subiektywna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mam "F"-kę podobną do wyżej wymienionej - 2,90 4-15g, jak dla mnie seria ciekawa, blanki pracują całą długością co przekłada się na wzorowe trzymanie rybki, pod wabikami pracują dość głęboko, fajnie czuć każde puknięcie, co do szybkości to aż tak się nie znam ale moim zdaniem blank jest szybki. Gramaturka najlepiej daje radę tak jak w opisie blanku, ja łowię od 3 -14g i daje radę, takie moje zdanie, może coś pomogłem, a najlepiej jak klega wyżej radził, napisz do Krzyśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jutro zadzwonię do p. Krzysztofa i pogadam z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Tak tak zapytam na pewno ale wiadomo ze swoje trza chwalic;) najlepsza byłaby opinia subiektywna;)Subiektywna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Przepraszam za złe sformułowanie miałem na myśli nie zależna opinie uxytkownikow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Obiektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi