skiner Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Szanowni Koledzy, Wielkimi krokami zbliża się pierwsza wędkarska impreza 2015r, targi wędkarskie w Poznaniu czyli Rybomania. Zeszłoroczna impreza była dla mnie bardzo udana, spotkałem się z wieloma kolegami z tego forum, poznałem wielu ludzi nie tylko z Polski, miałem okazję zobaczyć i dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy o których wcześniej nie miałem pojęcia. Pomimo tłoku i zmęczenia wyjechałem bardzo zadowolony. Jestem przekonany, że i w tym roku będzie podobnie oraz liczę na Waszą obecność (ja bankowo będę). Termin: 6-8 luty 2015r (to już za miesiąc !!!)http://rybomania.com.pl/pl/ @Wojti PSMoim zdaniem temat nadaje się do działu ogólnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Trzeba się zgadać i mieć jakieś znaki rozpoznawcze....bo z wieloma osobami się minąłem w tamtym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Trzeba się zgadać i mieć jakieś znaki rozpoznawcze....bo z wieloma osobami się minąłem w tamtym roku Moze wydrukowac logo jb i nick pod spodem i przyczepic do kapoty, czapki ew na czole ;-) sie zastanawiam jak to pospinac to moze i ja zawitam Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Widzę że w 8 luty nie wszyscy będą mogli wejść,także w sobotę będą tłumy ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Rok temu tlum byl ale do 14-tej, pozniej bylo juz luzno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Aż strach pomyśleć jak tłoczno będzie na targach EFTEX w czerwcu w Warszawie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Na efftex z tego co słyszłem wejście tylko dla przedsiębiorców. Będą zamknięte dla publicznosci Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Manniek66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja będę na rybomanii i na EFFTEX-ie ale na tej pierwszej to w dniu dla handlowców. W zeszłym roku spóźniłem się jeden dzień i trafiłem na takie tłumy bydła z browarami, że nie mam zamiaru więcej jechać na późniejsze dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 PSMoim zdaniem temat nadaje się do działu ogólnego? A na jakiej podstawie tak sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja będę na pewno, z browarem mmuuuuuu.... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja byłem w zeszłym roku i szczerze nie zamierzam już nigdy jechać bo dopychanie się do każdego stoiska w tłumie jest średnio fajne. A nazwę powinni zmienić na KARPMANIA albo KULKOMANIA 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ja będę na pewno, z browarem mmuuuuuu.... Jesteś w stanie polecić jakieś miejsce/lokal na ewentualne spotkanie? PSewentualnie ktoś z Poznania, proszę o info Edytowane 7 Stycznia 2015 przez @Wojti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Czy w pl są organizowane targi typu Lure Fest lub podobne ale wyłącznie pod wędkarzy łowiących sztucznymi przynętami ( w tym mucha ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ja byłem w zeszłym roku i szczerze nie zamierzam już nigdy jechać bo dopychanie się do każdego stoiska w tłumie jest średnio fajne. A nazwę powinni zmienić na KARPMANIA albo KULKOMANIA Sporo było takich opinii i trochę w tym racji, w tym roku będzie to organizowane w innej hali, niebawem wstawię plan.Ze swojej strony dodam ze po 14-tej nie ma takiego tłoku, wiadomo wcześniej sa pokazy - niestety cos za coś. Karpiarz tez wędkarz trzeba uszanować ich pasje. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez @Wojti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Wojtii niedaleko PKP jest mała pijalnia piwa.....3min drogi od targów Edytowane 7 Stycznia 2015 przez minecjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Karpiarz tez wędkarz trzeba uszanować ich pasje. Sory ale jak zobaczyłem tam kolesia który na czymś na kształt taczki wiózł dziesiątki kilo zanęty i kulek to zastanawiałem się czemu w sumie nie wystawia się, żaden dealer samochodowy oferując busy Karpiarstwo to nie pasja - to zboczenie. Wiem co mówię bo mam brata karpiarza - też ma taką taczkę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Fakt, ostatnio większość wystawców to dystrybutorzy, producenci sprzętu pod karpiowate, ale to jest chyba spowodowane tym, że akurat ta dziedzina najbardziej w ostatnich latach się u nas rozwija. A po drugie to kasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 <...>Karpiarstwo to nie pasja - to zboczenie<...>Dla niektórych sama możliwość przebywania na Jerkbait.pl to...? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja będę na rybomanii i na EFFTEX-ie ale na tej pierwszej to w dniu dla handlowców. W zeszłym roku spóźniłem się jeden dzień i trafiłem na takie tłumy bydła z browarami, że nie mam zamiaru więcej jechać na późniejsze dni...Ja też będę z browarem , ale będę pił kulturalnie przez słomkę , a nie jak to całe bydło 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja też będę z browarem , ale będę pił kulturalnie przez słomkę , a nie jak to całe bydło i przy stoliku z obrusem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Z filiżnaki o 5.00 jak anglicy herbatę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorman Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Panowie wiecie jakie firmy z branży spinningowo castingowej będą się wystawiać? Pierwszy raz będę na tych targach i się zastanawiam czy poza wędkarstwem karpiowym będzie coś ciekawego do obejrzenia lub ewentualnie do kupienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cos tam znajdziesz....aczkolwiek będzie tego mniej niż sprzętu dla karpiarzy.....Art Rod pewnie będzie.... North Rods....w tamtym roku widziałem sprzęt Fenwicka, Daiwy.....Pleciona.pl też maił spory wybór....Savage itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Panowie wiecie jakie firmy z branży spinningowo castingowej będą się wystawiać? Pierwszy raz będę na tych targach i się zastanawiam czy poza wędkarstwem karpiowym będzie coś ciekawego do obejrzenia lub ewentualnie do kupienia bedzie tego troche,art rod to na 1000% jak mi ostatnio mówili,do kupienia bedzie tam masa rzeczy,etylko wez kredyt w providencie bo bedzie w czym wybierać Edytowane 9 Stycznia 2015 przez VOJT@S 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam!Byłem kilka razy. Jest ciekawie, a na pewno ciekawie towarzysko . Jeśli ktos interesuje sie m. in. wedkarstwem morskim- rodbuildingiem, przynętami, miejscówkami, wojażami zagranicznymi itp. - będzie nas grupa wędkarzy morskich skupionych wokół portalu morskapasja.pl. Oczywiście nie tylko na "wystawkach", ale tez w kuluarach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi