Skocz do zawartości

Rybomania 2015 Poznań 6-8 luty.

skiner

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni  Koledzy,

Wielkimi krokami zbliża się pierwsza wędkarska impreza 2015r, targi wędkarskie w Poznaniu czyli Rybomania. Zeszłoroczna impreza była dla mnie bardzo udana, spotkałem się z wieloma kolegami z tego forum, poznałem wielu ludzi  nie tylko z Polski, miałem okazję zobaczyć i dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy o których wcześniej nie miałem pojęcia. Pomimo tłoku i zmęczenia wyjechałem bardzo zadowolony. Jestem przekonany, że i w tym roku będzie podobnie oraz liczę na Waszą obecność (ja bankowo będę).

Termin: 6-8 luty 2015r (to już za miesiąc !!!)

http://rybomania.com.pl/pl/

@Wojti

PS

Moim zdaniem temat nadaje się do działu ogólnego?

Trzeba się zgadać i mieć jakieś znaki rozpoznawcze....bo z wieloma osobami się minąłem w tamtym roku ;)

Moze wydrukowac logo jb i nick pod spodem i przyczepic do kapoty, czapki ew na czole ;-) sie zastanawiam jak to pospinac to moze i ja zawitam

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Ja byłem w zeszłym roku i szczerze nie zamierzam już nigdy jechać bo dopychanie się do każdego stoiska w tłumie jest średnio fajne. A nazwę powinni zmienić na KARPMANIA albo KULKOMANIA  :lol:

Sporo było takich opinii i trochę w tym racji, w tym roku będzie to organizowane w innej hali, niebawem wstawię plan.

Ze swojej strony dodam ze po 14-tej nie ma takiego tłoku, wiadomo wcześniej sa pokazy - niestety cos za coś.

Karpiarz tez wędkarz trzeba uszanować ich pasje.

Edytowane przez @Wojti

Karpiarz tez wędkarz trzeba uszanować ich pasje.

Sory ale jak zobaczyłem tam kolesia który na czymś na kształt taczki wiózł dziesiątki kilo zanęty i kulek to zastanawiałem się czemu w sumie nie wystawia się, żaden dealer samochodowy oferując busy  ;)  Karpiarstwo to nie pasja - to zboczenie. Wiem co mówię bo mam brata karpiarza - też ma taką taczkę  :lol:

• Like 3

Ja będę na rybomanii i na EFFTEX-ie ale na tej pierwszej to w dniu dla handlowców. W zeszłym roku spóźniłem się jeden dzień i trafiłem na takie tłumy bydła z browarami, że nie mam zamiaru więcej jechać na późniejsze dni...

Ja też będę z browarem , ale będę pił kulturalnie przez słomkę , a nie jak to całe bydło   :lol:  :lol:

• Like 2

Panowie wiecie jakie firmy z branży spinningowo castingowej będą się wystawiać? Pierwszy raz będę na tych targach i się zastanawiam czy poza wędkarstwem karpiowym będzie coś ciekawego do obejrzenia lub ewentualnie do kupienia ;)

bedzie tego troche,art rod to na 1000% jak mi ostatnio mówili,do kupienia bedzie tam masa rzeczy,etylko wez kredyt w providencie bo bedzie w czym wybierać :)

Edytowane przez VOJT@S
  • Like 1

Witam!

Byłem kilka razy. Jest ciekawie, a na pewno ciekawie towarzysko :) . Jeśli ktos interesuje sie m. in. wedkarstwem morskim- rodbuildingiem, przynętami, miejscówkami, wojażami zagranicznymi itp. - będzie nas grupa wędkarzy morskich skupionych wokół portalu morskapasja.pl. Oczywiście nie tylko na "wystawkach", ale tez w kuluarach :) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...