Skocz do zawartości

Rybomania 2015 Poznań 6-8 luty.

skiner

Rekomendowane odpowiedzi

Będę miał bilet na rybomanie. Jest tylko jeden mały problem bo nie mam transportu. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś jechałby przez Białystok, Bielsk Podlaski, Siemiatycze, nawet mogłbym podjechać do Siedlc i moglby mnie przyjąć. Jeśli znalazłaby się taka osoba jestsm gotów zrobić zrzute na paliwo. Reszte się obgada telefonicznie :)

Edytowane przez Wil

Cos tam znajdziesz....aczkolwiek będzie tego mniej niż sprzętu dla karpiarzy.....Art Rod pewnie będzie.... North Rods....w tamtym roku widziałem sprzęt Fenwicka, Daiwy.....Pleciona.pl też maił spory wybór....Savage itp

Z tego co wiem to będą multiki np. Abu Garcia, kije castingowe Fenwicka, Savage itd :)

Będę miał bilet na rybomanie. Jest tylko jeden mały problem bo nie mam transportu. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś jechałby przez Białystok, Bielsk Podlaski, Siemiatycze, nawet mogłbym podjechać do Siedlc i moglby mnie przyjąć. Jeśli znalazłaby się taka osoba jestsm gotów zrobić zrzute na paliwo. Reszte się obgada telefonicznie :)

Ja jadę pociągiem, może rozważ taką opcję.

Pociąg to bardzo dobra opcja . W tamtym roku zaparkowałem auto pod dworcem pkp we Wrocławiu po 2,5h byliśmy na miejscu . Potem cały dzień tułaczi i oczopląsów a na koniec bezcenne , ułożyć się w fotelu ,zamknąć oczy i obudzić się słysząc aksamitny głos WROCŁAW GŁÓWNY :-)

Polecam nie zdecydowanym

Ja też zapraszam na stoisko magazynu Wędkarska Brać gdzie kolega Forecast będzie prezentował swoje woblery i najnowszą serię uklei RH. Mięliśmy nadzieję na prezentację ich w akwarium ale podobno go nie będzie :(

Tymon- w ubiegłym roku widziałem prezentację wielu przynęt w tym akwarium.Podstawowy problem był taki że ........ogłupione ryby strasznie psuły przekaz,tzn było ich za gęsto.W tym roku pewnie byłoby tak samo,więc ........z tego zrezygnowano.Myślę że trochę taki tir kosztuje organizatora,a co za tym idzie,ich klienta.A po co komu zbiornik w którym jest problem prawidłowo zaprezentować przynętę........Szkoda,bo w takim zbiorniku,ale bez ryb, dużo by się zobaczyło,w sensie pracy przynęt itp. :)

Mały off top... jeśli, ktoś potrzebuje info gdzie parkować (za 0 zł),:) jak dojechać, itp - służę pomocą.  Do targów z mieszkania mam 5 minut pieszo wolnym marszem. 

:) :)

jak możesz to napisz gdzie, co i jak może być na priv...dzięki.

Ludzie-nie podam wam gotowych linków co i jak,ale......na targach lepiej być po południu,większy luz/przejrzystość oferty wystawców. Strefa parkingowa ........jest do soboty,w godzinach .....sprawdźcie sobie w necie.........hahaha,później ........darmocha normalnie ,tylko trzeba se znaleźć MIEJSCE.....ahhaha.

Jak komu zależy w piątek czy sobotę(od rana do godziny którą sobie sprawdzi w necie hahhaha),to polecam parkingi osiedlowe przy trasie PST(darmowe).Potem bilet(MPK/ZTM) za 3 zyla(biletomaty w tramwajach i na każdej stacji PST) styka w jedną stronę......a potem to już tylko ...........oglądać,pytać,brać katalogi ........pić piwo z jerkbaitowcami .W Poznaniu fajnie jest :wub:

Edytowane przez tofik
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...