AdasCzeski Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Odnośnie parkingu to jak wam pewnie wiadomo ulice blisko targów (Głogowska, Grunwaldzka, Konopnickiej, Śniadeckich, Orzeszkowej, Święcickiego) są objęte strefą płatnego parkowania, ale Matejki czy Skryta już nie, a do targów rzut mokrym beretem. Troszkę dalej, ale jak kto chce cały dzień parkować, to i tak się opłaca są moje rewiry czyli Gąsiorowskich, Kolejowa, Małeckiego, Kanałowa, Graniczna tam też nie ma strefy, a miejsc do zaparkowania znajdzie się na 100 %. Sprawdzicie sobie na mapie te lokalizacje. Od razu uprzedzam, że na Matejki i Skrytej może być duży problem ze znalezieniem wolnego miejsca, ale nieco dalej już nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Adam a ile kasują za 1h w strefach płatnego parkowania ? Bo parking płatny na Matejki 63 to jakieś chore pieniądze chce 4zł/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Przy dworcu są dwa wielkie centra handlowe, CityCenter i Stary Browar...może tam zostawić auto? Cennik przedstawia się następująco: do 15 minut - 0 złpierwsza godzina parkowania - 3 złdo 2 godz. parkowania - 5 złdo 3 godz. parkowania - 7 złdo 4 godz. parkowania - 9 złkażda następna rozpoczęta godzina - 4 złkażda rozpoczęta godzina miedzy 24.00 a 8.00 - 2 złzgubienie biletu parkingowego - 25 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Manniek - CityCenter faktycznie blisko, ale Browar to już całkiem niezły spacer. Ceny w strefie są różne, dlaczego to nie wiem. Im bliżej centrum tym drożej.Akurat przy targach są wszystkie kolorki jakie Poznań sobie wymyślił. Tu ceny:http://www.zdm.poznan.pl/parking_zone.php?site=strefa⊂=2 tu mapa: http://www.zdm.poznan.pl/parking_zone.php?site=parkingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Wojtii niedaleko PKP jest mała pijalnia piwa.....3min drogi od targówJak chodzi ci o bar przy poczcie to już go dawno nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja też będę z browarem , ale będę pił kulturalnie przez słomkę , a nie jak to całe bydło Nie zapomnij na tę okazję rurek włożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Manniek - CityCenter faktycznie blisko, ale Browar to już całkiem niezły spacer. Ceny w strefie są różne, dlaczego to nie wiem. Im bliżej centrum tym drożej.Akurat przy targach są wszystkie kolorki jakie Poznań sobie wymyślił. Tu ceny:http://www.zdm.poznan.pl/parking_zone.php?site=strefa⊂=2 tu mapa: http://www.zdm.poznan.pl/parking_zone.php?site=parkingi10 minut spacerkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Niech Ci będzie... jubilacie... Najlepszego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Maciek , a tam z Fenwickiem będziecie może mieli kije muchowego ? Bo tak czytam o muchowym Aetosie i pomacać można by Z tego co wiem to niestety ich nie będzie (muchowych aetosow). Edytowane 4 Lutego 2015 przez wobler129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Czy jeśli posiadam bilet na boatex to myślę , że nie muszę dodatkowo kupować na rybomanie , tylko wchodzę na teren targów i zwiedzam co chcę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Raczej tak, dwa lata temu podczas targów wędkarskich wstąpiłem na chwilę na targi ogrodnicze i nie było problemu Rok temu podczas targów poligraficznych też o jakieś inne zahaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ze Stolicy Panowie jakaś ekipa się wybiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Będę miał 3 wejściówki Vip na piątek, jak ktoś chętny proszę pisać.Oczywiście odstąpię je za free. PSNie wiem czy ktoś poruszał już ten temat: w trakcie targów Jurek Biedrzycki będzie kręcił odcinek programu "Taaaka Ryba" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ze Stolicy Panowie jakaś ekipa się wybiera ?Ja startuje spod stolicy w sobote rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Wojti chętnie jedną przyjmę, ale i tak wejdę ne nią dopiero w sobotę...bo jadę z Novisem Edytowane 4 Lutego 2015 przez minecjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ze Stolicy Panowie jakaś ekipa się wybiera ?Jadę Łukasz w sobotę. Jak coś jedno miejsce mam wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jadę Łukasz w sobotę. Jak coś jedno miejsce mam wolne.jak będę w kraju jeszcze to napewno się odezwę bo bym chętnie stoisko fenwicka opatrzył dokładnie, odrazu mowie że żadnych mlynkow po drodze nie smaruje. dzięki za propozycje dawaj z nami weekend na okonie bo biero i to takie grubasy jak lubię wypuszczać je lubię tak dla ścisłości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam Może zorganizujemy jakieś spotkanie integracyjne w sobotę ? Jedzie spora grupa z Warszawy także będzie ciekawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Takie promocje znalazłem w sieci na targach http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=15842 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Ja sie chętnie spotkam. Chociaż na chwilę. Ktoś wspomniał o wydruku forumowego logo z nickiem. Jeśli jest ktoś w miare uzdolniony i może takowe przygotować z miejscem na odreczne wpisanie nicka to niech wrzuci w tym watku. Chetni moga przypiac sobie w klapie i latwiej sie bedzie rozpoznać. Edytowane 5 Lutego 2015 przez Bandit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jeśli właściciel Loga jerkbait.pl wyrazi zgodę na jego użycie w takich "wizytówkach" to mogę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Przygotowania .... tak to wyglądało dziś w godzinach 14:00 - 18:00zapraszam na jutro zobaczyć jak to sie pozmieniało Edytowane 5 Lutego 2015 przez @Wojti 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Może i ja do Poznania bym się wybrał z mocną ekipą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Może i ja do Poznania bym się wybrał z mocną ekipą??? Kilka wejściówek sie jeszcze załatwi Edytowane 5 Lutego 2015 przez @Wojti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie mam szans na wydrukowanie czegokolwiek. Będę w szarej marynarze, czarnych gaciach, z łysiejącą pałą i opaloną gębą. Zapraszam do kontaktu, kto chce spotkać się, wypić piwko i pogawędzić, dzwońcie - 604970633. Jutro, w piątek jestem na targach. Bartek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi