ewertas Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 W Pile mam bardzo blisko na różne ciekawe łowiska. Do Gwdy w mieście ok 1km, do miejsca gdzie Gwda wpada do Noteci ok 12km. Ciekawe miejscówki na Noteci też w promieniu 20km. Warta jest troszkę dalej ok 70 km. W promieniu 25 km mam też sporo fajnych jezior. Jeśli chodzi o pstrągi to wybór jest także dość spory Głomia, Dobrzyca, Płytnica, Piława, Rurzyca i Gwda powyżej Krępska w odległości max 20 km. Za to bardzo lubię łazić po zakrzaczonych brzegach tych rzek i w związku z tym robię spore przebiegi piesze. Tak z ciekawości chyba sprawdzę roczny przebieg robiony pieszo i po sezonie napisze ile tego wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Rocznie myślę, że około 5 tys. km w tę i z powrotem + to co pieszo (nie dużo mniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Mieszkam we Włocławku i mam wszędzie blisko Rocznie to mniej więcej wychodzi od 2,000 do 3,000 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi