G.R Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam.Potrzebuje opini natemat blanku TX-714MH-C gdyż nosze sie z zamiarem zmontowania wędki na sandacza na tym właśnie blanku.Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A witamy kolegę http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/ A tu znajdziesz więcej info http://rodmas.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Poczytaj wątki dąbka i koguta tam są te kije opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dzieki za info koledzy.Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witaj,dobre czucie tego kija to od25+guma do 40g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 sorry, pomyliłem z715 bo tym troche łapałem\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Od 10g+4" smukła guma jak np. Keitech do 30g+ten sam gumak jest dobrze.Od 15-25g +guma 4" jest perfekcyjnie,przynajmniej w krótszym TX684-C .Artur @ark70 łowi tytułowym i z tego co pamiętam jest podobnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bardziej zalezało mi na dobrej pracy od 7g + guma do 20g + guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To wtedy o oczko niżej 713 C lub 683 C i masz to co chcesz,tylko te 20g to ze smukłą jakąś gumką,choć jeśli większość będziesz łowił w przedziale 10-20g to jednak bym wybrał 714,684 tylko nie wiem czy ten krótszy jest dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dzieki za info bede musiał jednak chyba skorygowac wybor blanku bo jednak bardziej mi zalezy na tych mniejszych przedziałach 7-8g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To śmiało polecam 713c lub 683c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Postanowione.Moj wybor pada na 713 C Dzieki ark70, kogut i Dąbek111 Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 713C łowi Łukasz Masiak z Rodmasa, zagadaj do niego to Ci esej na jego temat napisze Ja mam wersje S tego modelu ale to zupełnie inny blank, delikatniejszy i inaczej pracujący. Ten ogarnia przynęty od 3-4g do 15g. Wersja C jest na pewno mocniejsza. 683C będzie chyba najciekawszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Nie wiem czy dobrze rozumuje ale wydaje mi sie ze 714C bedzie lepiej pracowała z niższymi cw od blanku 683C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Chyba miałeś na myśli 713c,bo 714c to już blank mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Akurat nie ma w tym wypadku zależności(chodzi o długość) , w kontekście lepszej obsługi przynęt zarówno między 683-C a 713c, jak i między 684c a 714c.Te z czwórką na końcu są mocniejsze 18lb , zaś z trójką 12lb.Nie można powiedzieć,że dłuższyw danej klasie bedzie obsługiwałlepiej z dołu bo jest dłuższy to dwie różne konstrukcje, a nie ta samatylko przedłużona.Wybór długości zależy od osobistych preferencji.Obecnie łowię 683-C i jest ekstra w calej rozpiętości c/w . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Sory jak najbardziej mialem na mysli 713C i 683C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jeszcze jedno male pytanko...Myslicie koledzy ze 713 bedzie mozliwosc komfortowej obslugi kogutow do 15 g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Jak najbardziej, pełen komfort do 20g -22g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 To chciałem usłyszec Proces zamowienia w pracowni Pana Kawalca ruszył. Co do eksperymentow to wędka będzie wyposażona w nowy uchwyt opatentowany w ubiegłym roku zwany potocznie "Delfin" ktory przypadł mi do gustu zarowno wizualnie jak i po pierwszych próbach rzutowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ciekawy jestem jak się sprawdzi ten uchwyt....a przy okazji dodaj jakies fotki jak już będziesz mial kijka bo jestem ciekawy projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Spoko.Jak bedzie gotowy to napewno zamieszcze:)Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Podgrzeje troche....Jestem w trakcie budowy kija jak w tytule i chcialbym zasiegnac języka obnośnie kręciołaZnajomy namawia mnie do podwieszenia Revo STXJa bardziej obstaje przy Revo MGXtremeSą gadulce jeszcze o MGX i PremierNie chcialbym źle wyważyc całości( zakup zwijadełka netem) wiec każda sugestia mile widziana i z góry podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) . Edytowane 22 Lutego 2015 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Chodzi mi o precyzyjne wyważenie kręciola do kija i na odwrótAle jeśli to nie ten dział to PROSZE Moder o przeniesienie - podziekowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi