adrionn911 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam, dziadek nabył taki silnik i prosił mnie po poszukanie informacji o nim w sieci. Jest tego trochę ale wszystko w języku angielskim, dlatego chciałem was spytać o ten silnik, może jest ktoś kto się zna na takich rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zaciekawił mnie ten silnik, na szybko znalazłem że to 5hp 2t, mieszanka 1:24, robiony od 59 do 67r, później piszą o jakichś zmianach w modelu. Trafiłem że silnik był również używany w piłach łańcuchowych. Staruszek pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adrionn911 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dziś go dziadek kupił, jeszcze nie było próby odpalania. No to faktycznie niezły staruszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kupił w ciemno bez odpalania? Twardziel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adrionn911 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Przecież on to albo kupił za grosze albo wyszarpnął od kogoś znajomego ze szrotu Czyli cena nie większa niż za flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Za takie pieniądze to i na kotwice będzie jak znalazł! Wysłane z mojego Transformer TF101 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adrionn911 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Znając dziadka zdolności i umiejętności, silnik będzie żył chyba że jest jakoś wybitnie zajeżdżony... ale wygląd na to nie wskazuje, się wszystko okaże Edytowane 8 Stycznia 2015 przez adrionn911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adrionn911 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Silnik nie miał iskry, po jej odnalezieniu odpalił, żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 super Pewnie przeżyje te wszystkie nowe etec-i itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Kacprzak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Czytając wczoraj ten post przypomniałem sobie o mojej starej pszczółce ...starym dwusuwie chłodzonym powietrzem, bez biegów, czyli Delfin 3 konie (made in italy, chyba lata 70).....ostatnio na wodzie w 2003 roku a odpalany w 2010 rokuPływałem nim kilka sezonów po Wiśle w latach 199?-2003 i zawsze wróciłem bez problemówPo czterech latach przerwy odpalił za czwartym pociągnięciem (czyli jedno na rok )Ten silnik u mnie już nigdy nie będzie pływał ...chyba czas oddać go w dobre ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adrionn911
Witam, dziadek nabył taki silnik i prosił mnie po poszukanie informacji o nim w sieci. Jest tego trochę ale wszystko w języku angielskim, dlatego chciałem was spytać o ten silnik, może jest ktoś kto się zna na takich rzeczach.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi