aigle Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Szukam wędki w tej długość i klasie. Jedynie znalazłem Greysa. Mam pytanie ... czy zna ktoś podobny kij o takich parametrach ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Poszukałbym w szklakach. Egel claw z budzetowych roWiazan jest w tych parametrach; fajny blank; niwco gorzej z uzbrojeniem. W bardziej wypasionych producentach szkła wybõr jest spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 http://www.santiamfishingproducts.com/#!product/prd1/1434518321/8%270%22-dlx-fly-rod-5-6-wt-5pc EchoOrvis 7'6" tfo ticrx - zajebiaszcza wedka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Szukam wędki w tej długość i klasie. Jedynie znalazłem Greysa. Mam pytanie ... czy zna ktoś podobny kij o takich parametrach ?Pozdrawiam.Do jakiej metody lub jakich ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 http://www.santiamfishingproducts.com/#!product/prd1/1434518321/8%270%22-dlx-fly-rod-5-6-wt-5pc EchoOrvis 7'6" tfo ticrx - zajebiaszcza wedka Te wędki dostępne są jedynie w USA ? Do jakiej metody lub jakich ryb?Chciałbym do straemerow na mniejsze rzeki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Znam. Mam taki, choć na pewno nie jest podobny do Greys'a . Zrobiłem go na blanku Batsona z serii RX7 Niestety blanków tych już nie ma w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Sprzedajesz czy się przechwalasz ?Tak z ciekawości to 2skład ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Aigle, a jaka akcję preferujesz ?, szybki czy raczej klasyk parabolik ze starszych modeli na nizej modułowych blankach ( graphite II lub III, im6.. ) ? czy travel w 3 lu 4 czesciach czy akceptujesz dwusklad? No i jaki budzet? Zerknij na np. na ebay. Mialem w ręce kiedys "stary" ale nówka z folią na korku Kunnnan 8" do linki 6..Fajny kij ze starej szkoły, mysle nie do połamania w polskich warunkach.. Taki uniwersał z duszą i ciepła akcja na długie lata..i wcale nie archaiczny , no moze z wyjatkiem uchwytu bo bez "drzewienka" na zwykłym plastikowym fuji..ale to zawsze mozna zamienić.. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Powell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Szukam 3 lub 4 składu . Z racji że to będzie 3 rok przygody z muchowaniem , preferuje medium-fast ...czyli jak sądzę uniwersalny kij. Budżet ... no cóż wolałbym też medium . Kij ma być do streamera w krzakach. Mam zamiar podjechać i wypróbować tego Greysa przy kilku linkach zobaczę co to warte jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 To looknij jeszcze na snowbee - co prawda 7ft tylko, ale naprawdę zacna wędka, bardzo ją lubięA, i TFO Bug Launchers 8ft #5-6 I ostatnia już chyba http://www.rossreels.com/shop/fly-rods/flystik-fly-rod-series.htmlI na Twoim miejscu gdyby kasa była to bym ją wciągnął, bo strasznie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Sprzedajesz czy się przechwalasz ?Tak z ciekawości to 2skład ?Przepraszam. chyba troluję, bo zaledwie przechwalam się. 4-skład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 To looknij jeszcze na snowbee - co prawda 7ft tylko, ale naprawdę zacna wędka, bardzo ją lubięA, i TFO Bug Launchers 8ft #5-6 I ostatnia już chyba http://www.rossreels.com/shop/fly-rods/flystik-fly-rod-series.htmlI na Twoim miejscu gdyby kasa była to bym ją wciągnął, bo strasznie kusi Wezmę chyba tego snowbee , już wcześniej o nim myślałem. Dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 http://jerkbait.pl/blog/4/entry-289-och-jak-dobrze-mie%C4%87-kr%C3%B3tkiego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi