smudek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 W Wołkowyi w ośrodku PZW ,na krzyżówce skręcasz na Górzankę i zaraz po lewej masz stawy to jest właśnie ośrodek PZW.tam na pewno kupisz pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuA Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Koledzy wybieram się na urlop nad Solinę, a dokładnie do Zawozu. Ile kosztuje zezwolenie, i za czym można się pouganiać oprócz sandacza i szczupaka. Są jakieś szanse w okolicy pochodzić za pstrągiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino1978 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Byłem nad zalewem na przełomie lipca i sierpnia. Wykupiłem pozwolenie na wody nizinne na rok - 150 zł. Taniej wyszło niż brać dniówki - 30 zł doba. Łowiłem z brzegu - oczywiście bez spektakularnych efektów. Kilka szczupaczków i okonków. Widziałem kilka razy spektakularne ataki boleni ale poza zasięgiem. Duży ruch na wodzie - motorówki, wycieczkowce, żaglówki, rowery wodne itp. - dla mnie nie było widoków na spokojne połowienie z łódki - chociaż zatoczek na zalewie setki i pewnie można znaleźć jakieś spokojne miejsce. Jeżeli chodzi o pstrągi to zapewne San, może teraz po opadach któryś z mniejszych dopływów - ale nie badałem tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ktoś coś na Solinie? Jestem tam od jutra w majówkę i chętnie pogadam z kimś! Albo i na rybki pojade, nawet ppkibicować ,???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefBTM Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Odgrzebuje temat. Ktoś aktualnie nad Solina? Strasznie niski poziom wody, w miejscach gdzie w maju ładnie polowilem teraz nie ma wody. Jakieś pomysły gdzie by można powalczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Dołączę się do pytań kolegów. Będę 4 dni we wrześniu w okolicy. Czy jest sens próbować z brzegu? A jeśli tak to mniej więcej gdzie? Jeśli ktoś podrzuciłbym mi jakiś trop na pw to będę bardzo wdzięczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Dołączę się do pytań kolegów. Będę 4 dni we wrześniu w okolicy. Czy jest sens próbować z brzegu? A jeśli tak to mniej więcej gdzie?Jeśli ktoś podrzuciłbym mi jakiś trop na pw to będę bardzo wdzięczny.Zadzwoń jak będziesz to Cię z miejscowym Kolega skontaktuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam. Jadę na kilka dni do Polańczyka. Jakby ktoś miał ochotę podzielić się jakimikolwiek wskazówkami gdzie i jak to byłbym bardzo wdzięczny. W grę wchodzi tylko spinning i okonie / ew sandacze o ile z brzegu jest szansa się do nich dostać.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Jadę za kilka dni na urlop w Biesy. Czy z górnym Sanem jest naprawde tak źle :https://www.korsosanockie.pl/wiadomosci/7495,bieszczady-tak-niskiego-stanu-wody-w-sanie-jeszcze-nie-bylo-zdjeciavideoInteresuje mnie górny odcinek powyżej Soliny, Wetlinka, Solinka itp. Jest ktoś miejscowy lub przebywajacy aktualnie w Bieszczadach? Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Odpuść sobie, San poniżej OSu sobie opłać i ciesz się piękna wodą???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Jadę za kilka dni na urlop w Biesy. Czy z górnym Sanem jest naprawde tak źle :https://www.korsosanockie.pl/wiadomosci/7495,bieszczady-tak-niskiego-stanu-wody-w-sanie-jeszcze-nie-bylo-zdjeciavideoInteresuje mnie górny odcinek powyżej Soliny, Wetlinka, Solinka itp. Jest ktoś miejscowy lub przebywajacy aktualnie w Bieszczadach? Byłem tydzień temu w okolicach Dwernika - woda bardzo niska, ryby grupują się w pojedynczych głębszych miejscach. Bardzo niemrawe i ostrożne.Generalnie nie polecam, woda bardzo ciężka do łowienia. San poniżej OS ... chyba tylko tam nadzieja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzięki chłopaki, ale ja tam nie jeżdże "na ryby" Wędkowanie tylko przy okazji jako uzależnienie. Nie umiem tylko łazić po górach czy jeździć rowerem jak w pobliżu choćby ciurek. Potencjał od wielu lat znam.. Chodziło o to czy jest aż tak źle w tym roku jak w centrum . Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Byłem tydzień temu w Rajskim na Sanie. Woda dramatycznie niska, najgłębsze dołki są po kolana, klenie niemrawe mocno ale kilka udało się złowić. Największy lekko ponad 45 cm... bardzo ciężkie łowienie ale próbować zawsze można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iroo Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 W niedzielę kiepściutko. Ryb nie widać, nie gryzą. Woda miała 23 stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Bieszczadzkie morze wysycha. Jeszcze trochę i zniknie. https://f7td5.app.goo.gl/WnifS9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Panowie wybieram się na długi weekend nad Soline w czerwcu, ktoś podpowie gdzie szukać sandacza i co tam się dzieje nad wodą?? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 W czerwcu będzie już po sandaczu. Wszystko jak co roku wyjedzie z szczupakami w maju. Na Solinie bardzo ciężko o wymiarowego sandacza. Ogólnie z ryba z roku na rok jest coraz gorzej. I nie jest to moja opinia, ale i przewodników i strażników i ludzi którzy łowią tam od wielu lat.A w jakiej okolicy będziesz na Solinie? Bo chyba nie będziesz z jednego końca na drugi pływał (?) za sandaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Jest ktoś nad soliną z forumowych kegow? Jestem tu do przyszłej sb, wziąłem że sobą środek pływający może by zmontował jakis wspólny wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Rok nikt nic nie napisał o tak pięknym zbiorniku .Mam zamiar od 19 lipca posiedzieć w Ustrzykach i wskoczyć na rybki ze spiningiem na Solinę .Może ktoś podpowiedzieć gdzie najlepiej się udać .Wiem , wiem do rybnego ale o spędzenie wolnego czasu nad wodą mi chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Na priv miałem odzew, jak dobrze pamiętam Archanioł podpowiedział i załuje ze go nie posłuchałem bo na dobrą wodę chciał mnie ukierunkować jednak posłuchałem kogoś innego i złe na tym wyszedłem generalnie zbiornik ciężki, głęboki itd zupełnie nie moja bajka, nie moje schematy lowienia i ogromny błąd że nie popłynąłem tam gdzie podpowiedział forumowy kolega bo to już bardziej była by moja bajka:) Gdybym był tam dzisiaj to w grę wchodzi tylko ponton i wodowanie się gdzie bądź oby blisko określonego pola lowienia bo przemierzanie na elektryku ile tam kilometrów jest strata czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Bolenie są, chyba nie ma lepszej ryby na krótki wypad na nieznaną wodę. Inna sprawa go tam złowić. Ja bym zabrał jeden kij i pudełko z jakimś topwaterami. Edytowane 15 Lipca 2021 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 A ja bym wybrał Myczkowce zamiast Soliny choć @wujek też dobrze podpowiada, no i popery też trzeba mieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_civic_ Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Za Bolkami warto polatać w płytszych zatokach miałem przyjemność pare lat pod rząd być na tym zbiorniku także potwierdzam że o rapy chyba tam najłatwiej i najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Szczupaka też jeszcze złowi, trochę okonia - ale nadal te najpiękniejsze to tylko z lodu, sandacz na wymarciu, jak ktoś wie gdzie i jak - jest trochę suma.Jak miał bym łowić na urlopie - z pływadła to bym pojechał na Myczkowce na ładne pstrągi... albo w ujściach Solinki, Sanu itp polował na naprawdę bardzo grube klenie.A bolenie - jeszcze 5 lat temu złowić było je bardzo ciężko, tyle było ich naturalnego pokarmu - uklei ze złowienie na spinning to był bardziej przypadek i loteria jak reguła. . Teraz uklei jest o połowę mniej, rap 2x więcej to i złowić je łatwiej. Na rapy polecam okolice promu na wyspę energetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi