CM Punk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 http://campsite.com.ua/Witam,jestem zainteresowany zakupem z tego sklepu,czy ktoś coś już tam ogarniał,jak wyglądają płatności i wysyłka?Pozdro :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Sory stary, ja u rusków nie kupił bym nic.Już na pierwszej stronie widzę separatystę Przepraszam za off topa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) raczej ukraiński... Sklep internetowy "Kempsayt" - duży wybór produktów dla turystyki, łowiectwa i rybołówstwa. Cokolwiek wybierzesz, możesz być pewny, produktów niezawodności, bezpieczeństwa i praktyczności. Prowadzimy regularne imprezy, szczególnie odprężyć lojalnych klientów. I mamy szybką dostawę w całej Ukrainie. Witamy z powrotem!Jak się z nami skontaktować?Góry. tel. +380 (44) 362-54-54. Mob. tel. +38 067 629-54-54.E-mail: mailbox@campsite.com.ua .Gdzie jesteśmy?Jesteśmy otwarci: Pon-Pt: 09:00 do 19:00; Sob, - Weekend.Adres: 02094, Kijów, Acad. Magnitogorsk, 1, 5 piętro, biuro. 521 (Metro "Czernihów", w pobliżu centrum handlowego "Prospekt").Współrzędne: 50.454164, 30,638669 Dostawa za granicęPorządek międzynarodowy wysyłka odbywa się za pośrednictwem usług pocztowych " Ukrpoczta ". Kwestionować potrzebę zwrócenia podatku celnego określić internetowych zwyczajów danego kraju. Nie wysyłam za granicę niektóre kategorie produktów, takie jak pneumatyki, amunicji i innych strukturalnie podobne do produktów broni. Pełna przedpłata: Visa / MasterCard, WebMoney.Dostawa: Taryfa "Ukrpoczta" (zwykle nie więcej niż 10-20 dolarów).Czas dostawy: 2-3 tygodnie. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Полная предоплата: Visa/MasterCard, WebMoney.Стоимость доставки: по тарифам «Укрпочты» (обычно не превышает 10-20 долларов США).Сроки доставки: 2-3 недели. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cło bedzie i vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 raczej ukraiński...No tak, sugerowałem się tytułem PrzepraszamAle ruskie władzę i tak mnie wku.....ą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Mimo że to Ukraina a nie Rasija, warto by było przeprowadzić jakiś "wywiad środowiskowy", bo wschodnie sklepy lubią czasem klienta wyrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cło bedzie i vat. Dokładnie tak, kiedyś zamówiłem dosyć tanią pierdółkę i po opłacie w.w opłat lekko się zdołowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tym bardziej, że nie ma płatności przez PayPal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tym bardziej, że nie ma płatności przez PayPal...W żadnym ukraińskim sklepie nie będzie PayPal bo on tam nie funkcjonuje. W Rosji chyba też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) No tak,ukraiński,przecież ma ua w adresie .Mają nawet swój fanpage na fejsie,trochę lajków zebrali:https://www.facebook.com/campsite.com.uaCeny mają dość przystępne,ale jeśli doszłyby jeszcze opłaty,to gra za bardzo już nie jest warta świeczki .U Ukraińców też jest cło i vat? Edytowane 8 Stycznia 2015 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 http://campsite.com.ua/nite-ize-s-biner-keyrack-bottle-opener.htmlsuper ... pierwszy raz coś takiego widzę. Klucze się nie plączą, łatwo zmienić, nie trzeba bawić się w tysiąc kółek ... i co najważniejsze nie trzeba doczepiać otwieracza bo jest w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 u nas płacisz - w Urzędzie Celnym (+23% VAT oraz +5% cło). Na pocieszenie Twoje pieniądze zostają w PL a nie wracają do UA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Hehe , dobre https://www.facebook.com/campsite.com.ua/photos/a.144028935650712.33571.143982218988717/535138206539781/?type=1&theater Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi