Skocz do zawartości
  • 0

pontony PRO MARINE - opinie

szpiegu

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Markko Pro Marine Patriot 320 to materiał 950gr/m2 więc to już bardzo dobry materiał i nie będziesz miał z nim problemów. Dzisiaj standard to 1100gr/m2 . Wypowiadam się co do materiału pontonu nie miałem, nie użytkowałem, jedynie co mnie się osobiście nie podoba to : małe 37 cm, i naćkane uchwytów do wędek .

• 0

Witaj kolego, poczytaj co nie co w tym dziale i odpowiedz ile jest tu opisanych przypadków przebicia pontonu ? Raczej nie ma lub bardzo mało tak że nie przejmuj się opiniami starych pierników, kupuj ponton , pływaj , łap ryby i ciesz się życiem.Zaglądaj do nas częściej i dziel się swoją wiedzą , oczywiście jak kupisz nie omieszkaj się pochwalić i opisać swoje doświadczenia po pewnym czasie użytkowania. Uff że mi się chciało.

• Like 1

• 0

Witam.

Zakupiłem Patriota w grudniu więc jeszcze nie miałem okazji sprawdzić na mokro.Nie wytrzymałem i napompowałem go w pokoju  :)  Materiał wydaje się być solidny i tak jak wcześniej koledzy pisali jeśli nie będziesz nim szorował po ściernisku czy ostrych kamlotach to powinien długo posłużyć.

• 0

Ws. ogłoszeń komercyjnych i reklamy proszę o kontakt z Adminem (@remek)

Nie do końca jestem przekonany czy to zdjęcie - akurat było ogłoszeniem komercyjnym czy reklamą? nie była podana cena, wymiary itd

-

ale skontaktuję się z @remek.

Edytowane przez maweric
  • Like 1

• 0

Skoro tylko chlapacze to w razie potrzeby można wyciąć:)) Echo odsuwam od śruby, do tego koła na zawiasach, a jeszcze chcę coś pod kotwicę i się robi ciasno ;) Nie bądź taki tajemniczy, mnie też podeślij ceny. Jakbym tak wygrał w totka i potrzebował coś do hangaru jachtu ;)

• 0

Witam,  Odświeżę po roku a nawet dwóch  :) zastanawiam się i nie wiem co wybrać . Pomóżcie .

PONTON MIROVIA 330x162x44 cm BESTWAY 65048

lub X-Boat X-320  . Myślę już dwa dni i nadal nie mogę się zdecydować. :)

Edytowane przez bock17

• 0

Mam PRO MARINE 300,do tego silnik MERKURY 6KM i duży problem.Pływając tym zestawem zostawiam za sobą wielką kipiel zamiast pięknego wielkiego kilwatera.Ponton podnosi dziób do góry na jakieś70cm.a rufa wbija się w wodę.wszelkie regulacje nie dają rezultatu.Czy może to być wina konstrukcji pontonu?

• 0

Mam PRO MARINE 300,do tego silnik MERKURY 6KM i duży problem.Pływając tym zestawem zostawiam za sobą wielką kipiel zamiast pięknego wielkiego kilwatera.Ponton podnosi dziób do góry na jakieś70cm.a rufa wbija się w wodę.wszelkie regulacje nie dają rezultatu.Czy może to być wina konstrukcji pontonu?

Witam,ławkę przesuń na maxa do przodu ew jakieś graty cięższe typu kotwica,paliwo też na dziób, kil napompowany raczej na miękko,i musi się ślizgnąć nawet jak silnik ma długą stopę (pływałem na takim 2 sezony Suzuki DT4)