szpiegu Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 witam jak w temacie, czekam na opinie w sprawie pontonów tej firmy http://allegro.pl/item725288750_ponton_pro_marine_360_sztywn a_podloga_kil_gwar_5l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Markko Pro Marine Patriot 320 to materiał 950gr/m2 więc to już bardzo dobry materiał i nie będziesz miał z nim problemów. Dzisiaj standard to 1100gr/m2 . Wypowiadam się co do materiału pontonu nie miałem, nie użytkowałem, jedynie co mnie się osobiście nie podoba to : małe 37 cm, i naćkane uchwytów do wędek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Witaj kolego, poczytaj co nie co w tym dziale i odpowiedz ile jest tu opisanych przypadków przebicia pontonu ? Raczej nie ma lub bardzo mało tak że nie przejmuj się opiniami starych pierników, kupuj ponton , pływaj , łap ryby i ciesz się życiem.Zaglądaj do nas częściej i dziel się swoją wiedzą , oczywiście jak kupisz nie omieszkaj się pochwalić i opisać swoje doświadczenia po pewnym czasie użytkowania. Uff że mi się chciało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Najeżony Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Witam.Zakupiłem Patriota w grudniu więc jeszcze nie miałem okazji sprawdzić na mokro.Nie wytrzymałem i napompowałem go w pokoju Materiał wydaje się być solidny i tak jak wcześniej koledzy pisali jeśli nie będziesz nim szorował po ściernisku czy ostrych kamlotach to powinien długo posłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiotrekF Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A czy ktoś miał styczność z pontonem Pro Marine F 380 i może doradzić jaki silnik wprowadza tego gumiaka w ślizg z dwoma osobami plus osprzęt. Jak z komfortem łowienia podczas wędkowania w dwie osoby na stojąco, czy jest stabilny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja sobie taki kupie nie ma cohttp://allegro.pl/ponton-kolibri-km-360d-tanio-sklepharpun-i5022700972.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Z czystym sumieniem mogę polecić wersję 380 z podłogą PL http://www.etmarine.pl/produkt/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Ws. ogłoszeń komercyjnych i reklamy proszę o kontakt z Adminem (@remek) Nie do końca jestem przekonany czy to zdjęcie - akurat było ogłoszeniem komercyjnym czy reklamą? nie była podana cena, wymiary itd-ale skontaktuję się z @remek. Edytowane 11 Lutego 2015 przez maweric 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Te gumowe wzmocnienia ograniczają miejsce montażowe na pawęży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 @newron to nie są wzmocnienie tylko chlapacze ,ja zakładam 9,9 bez problemu i tyczke do przetwornika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 W moim starym pontonie niestety nie mam takich chlapaczy ale na pewno dzięki nim nie chlapie woda do pontonu. Myślę ,że to na +Maweric a jak będzie wyglądała sprawa z cenami 330-360 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 @tomasxt poszedł prv , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Skoro tylko chlapacze to w razie potrzeby można wyciąć) Echo odsuwam od śruby, do tego koła na zawiasach, a jeszcze chcę coś pod kotwicę i się robi ciasno Nie bądź taki tajemniczy, mnie też podeślij ceny. Jakbym tak wygrał w totka i potrzebował coś do hangaru jachtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fred88 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 co do kształtu pontonu, a w zasadzie podłogi to co polecacie D czy M? (przód w kształcie Vki czi taki zaokrąglony?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Pływałem na obydwu , obecnie na M , ale mogę stwierdzić , że nautyka i ilość miejsca na przodzie bardziej odpowiada mi w D. W tym roku powracam do zaokrąglonego przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bock17 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Odświeżę po roku a nawet dwóch zastanawiam się i nie wiem co wybrać . Pomóżcie .PONTON MIROVIA 330x162x44 cm BESTWAY 65048lub X-Boat X-320 . Myślę już dwa dni i nadal nie mogę się zdecydować. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez bock17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bock17 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dylemat X-Boat X-320 ma podłogę aluminiową a drugi drewnianą..... X- Boat klasa C Mirovia kl D. X- Boat 10 kg lżejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 O podłogach juz było. .. alu niezniszczalne . Drewno jak drewno. Tańsze. Ale bardziej podatne czynniki zewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gregor1955 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Mam PRO MARINE 300,do tego silnik MERKURY 6KM i duży problem.Pływając tym zestawem zostawiam za sobą wielką kipiel zamiast pięknego wielkiego kilwatera.Ponton podnosi dziób do góry na jakieś70cm.a rufa wbija się w wodę.wszelkie regulacje nie dają rezultatu.Czy może to być wina konstrukcji pontonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kristofero Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Kolego maweric w opisie aukcji masz informację, że pontony są wykonane z PCV chyba PVC????? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zack Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Mam PRO MARINE 300,do tego silnik MERKURY 6KM i duży problem.Pływając tym zestawem zostawiam za sobą wielką kipiel zamiast pięknego wielkiego kilwatera.Ponton podnosi dziób do góry na jakieś70cm.a rufa wbija się w wodę.wszelkie regulacje nie dają rezultatu.Czy może to być wina konstrukcji pontonu?Witam,ławkę przesuń na maxa do przodu ew jakieś graty cięższe typu kotwica,paliwo też na dziób, kil napompowany raczej na miękko,i musi się ślizgnąć nawet jak silnik ma długą stopę (pływałem na takim 2 sezony Suzuki DT4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pursuit Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 dokładnie tak jak pisze @Zack cięższe graty na przód i najlepiej przy starcie przesunąć się maksymalnie do przodu - ja tak robię przy et marine 320 i suzi 5km i nie ma problemu z wejściem w ślizg a w dwie osoby to nawet z żaglem nie chce się ślizgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gregor1955 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nogat jeszcze zamarznięty,ale na wiosnę będę się zmagał z tym problemem.Silnik mam z krótką stopą.Dzięki za cenne rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Kolego maweric w opisie aukcji masz informację, że pontony są wykonane z PCV chyba PVC? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Dzięki, ponad 3 lata nikt nie zwrócił na to uwagi , nawet ja jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kristofero Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nie to żebym się czepiał tylko akurat przeglądałem i mówię a napiszę???? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misiek1 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Witam , pozwoliłem sobie odświeżyć temat :. Mam dylemat , który z tych trzech pontonów kupić Kolibri , Mawerica czy właśnie Proscan Marine ? Wszystkie z 330 z kilem i aluminiowa podłoga. Co najlepsze cena taka sama . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szpiegu
witam
jak w temacie, czekam na opinie w sprawie pontonów tej firmy
http://allegro.pl/item725288750_ponton_pro_marine_360_sztywn a_podloga_kil_gwar_5l.html
Top użytkownicy dla tego pytania
18
15
15
13
Popularne dni
28 Paź
18
25 Kwi
17
24 Kwi
14
13 Gru
12
Top użytkownicy dla tego pytania
krzysiek 18 odpowiedzi
Monk 15 odpowiedzi
Wojciech_B 15 odpowiedzi
marviz 13 odpowiedzi
Popularne dni
28 Paź 2010
18 odpowiedzi
25 Kwi 2013
17 odpowiedzi
24 Kwi 2012
14 odpowiedzi
13 Gru 2010
12 odpowiedzi
Popularne posty
Kamil Z.
Wsio fajno, aczkolwiek z reguły przyczepka ciężko wchodzi przez drzwi do piwnicy
brig
Andrzej Ty to się znasz, na życiu i na pontonach
godski
Jak największa średnica balonów, trochę jak w życiu
Opublikowane grafiki
333 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi