szpiegu Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 witam jak w temacie, czekam na opinie w sprawie pontonów tej firmy http://allegro.pl/item725288750_ponton_pro_marine_360_sztywn a_podloga_kil_gwar_5l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztof1983 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Panowie jaka jest grubość pawezy pontonu pro marine 320 cm ?oczywiscie oryginał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrowa Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Panowie z jakiego materiału ma pro marine pawez? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSklejka, ale w przypadku mojego egzemplarza kiepskiej jakości.Po 5 latach zgniła. Znalazłem świetnego speca w Sopocie, który wymienił mi pawęż. P. Bernard stwierdził, ze sklejka użyta oryginalnie wyglądała na jakąś egzotyczną chińszczyznę. Należy podkreślić, że nie dbałem jakoś specjalnie o ponton.Po wymianie pawęży, ponton nadal pływa Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Sklejka, ale w przypadku mojego egzemplarza kiepskiej jakości.Po 5 latach zgniła. Znalazłem świetnego speca w Sopocie, który wymienił mi pawęż.P. Bernard stwierdził, ze sklejka użyta oryginalnie wyglądała na jakąś egzotyczną chińszczyznę.Należy podkreślić, że nie dbałem jakoś specjalnie o ponton.Po wymianie pawęży, ponton nadal pływa Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu TapatalkaMożesz dać namiar? Może bym podskoczył ze swoim, jest już na ostatniej prostej ale może da się coś z niego jeszcze wykrzesać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrowa Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Możesz dać namiar? Może bym podskoczył ze swoim, jest już na ostatniej prostej ale może da się coś z niego jeszcze wykrzesać Zaraz podeślę nr na prc Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Wolf Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Cześć. Też bym poprosił nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Wolf Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Czy ktoś się orientuję jakiej grubości jest sklejka na podłodze. Muszę naprawić podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Czy ktoś jest użytkownikiem modelu Kraken 430?Jeśli tak to prośba o info jakie osiągi z jakim silnikiem Ja planuje powiesić 2suwa 15KM i zastanawiam się czego się spodziewać przy obciążeniu szpejem i 2 osobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Wolf Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Sklejka, ale w przypadku mojego egzemplarza kiepskiej jakości.Po 5 latach zgniła. Znalazłem świetnego speca w Sopocie, który wymienił mi pawęż.P. Bernard stwierdził, ze sklejka użyta oryginalnie wyglądała na jakąś egzotyczną chińszczyznę.Należy podkreślić, że nie dbałem jakoś specjalnie o ponton.Po wymianie pawęży, ponton nadal pływa Masz może jeszcze w pamięci nazwe tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szpiegu
witam
jak w temacie, czekam na opinie w sprawie pontonów tej firmy
http://allegro.pl/item725288750_ponton_pro_marine_360_sztywn a_podloga_kil_gwar_5l.html
Top użytkownicy dla tego pytania
18
15
15
13
Popularne dni
28 Paź
18
25 Kwi
17
24 Kwi
14
13 Gru
12
Top użytkownicy dla tego pytania
krzysiek 18 odpowiedzi
Monk 15 odpowiedzi
Wojciech_B 15 odpowiedzi
marviz 13 odpowiedzi
Popularne dni
28 Paź 2010
18 odpowiedzi
25 Kwi 2013
17 odpowiedzi
24 Kwi 2012
14 odpowiedzi
13 Gru 2010
12 odpowiedzi
Popularne posty
Kamil Z.
Wsio fajno, aczkolwiek z reguły przyczepka ciężko wchodzi przez drzwi do piwnicy
brig
Andrzej Ty to się znasz, na życiu i na pontonach
godski
Jak największa średnica balonów, trochę jak w życiu
Opublikowane grafiki
333 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi