piernik Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nowa oferta Raymarine cena też przyzwoita;http://www.starmarinedepot.com/raymarine-wi-fish-with-t%2Fm-transducer-wi-fi-chirp-downvision-sonar-for-smartphones-%26-tablets/pzz27779.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Czesc czy ktorys z kolegow mogłby podać optymalne ustawienie echo dragonfly 4pro do głębokosci 10m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 podbijam ktoś moze podac optymalne ustawienie ? czy u was tez na wodzie plytszej jak 2m echo lipnie pokazuje za to downvision idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmedenski Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 siemka mam pytanie czy w dragonflayu 4pro obraz przesyłany jest rzeczywisty czy ma jakies poślizgi i zacięcia ? ktos testował przy wiekszych predkosciach ?Jeśli już masz Dragonfly, to napisz coś o przesyłaniu obrazu na tablet, co można ustawić do oglądania, jaka jakość obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 nad wodą jeszcze tego nie robiłem bo zapomniałem tableta. W domu wszystko pokazywało ok. Na telefonie obraz z echo jest tak jakby "ścisniety" mimo ze echo mam 4 cale a fona 5 cali za to rozdzielczosc na fonie była bardzo wyraźna. Z czasem bede testował i wrzucał info bo dużo ustawiania jest. Dlatego fajnie by było jakby ktoś podał optymalne ustawienie co bym nad wodą nie musiał sie produkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmedenski Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Pewnie nikt nie ma tego echa, stąd mały odzew i informacji. Wrzuć fotki, jak będziesz nad wodą. Ciekawi mnie jakość strimowania i obrazu, bo 4 ma mniejszą rozdzielczość niż 5 i ktoś pisał że trochę słabo. Możesz na echo puścić navi a tablecie obraz echo, czy tylko to co w echo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) nie pamiętam ale chyba moge niezależnie ustawiać np. tablet osobno a echo wyswietla osobno. Jak bede nad wodą to wszystko bede testował. Edytowane 5 Czerwca 2017 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmedenski Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 nie pamiętam ale chyba moge niezależnie ustawiać np. tablet osobno a echo wyswietla osobno. Jak bede nad wodą to wszystko bede testował.Jak tak, byłes nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 siema byłem w poniedziałek ale krótko, podaj mi na priva maila to ci foty wysle. Napisze ze echo robi robote. Fajnie widać downvision na tablecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grizzli Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Witam.czy ktoś miał doczynienia z tym echem ?( Jest to model bez wyświetlacza). Wszelkie informacje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 W zasadzie jest już niedostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grizzli Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Nie sprawdziło się ?? Czy jakiś inny powód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Za niewiele więcej była z ekranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Nie wiem, czy koncept nie był chybiony- iluż z nas jedzie na ryby z tabletem? Bo na telefonie kija widać. Poza tym tam same DI chyba było, a to nie jest najlepsze rozwiązanie do poszukiwania ryb w toni.Podobnie szybko skończyły się systemy SonarPhone Vexilara.Choć jeżeli ktoś jest minimalistą- to taki ducer może wkleić na stałe, moduł nie jest duży i z minimalną ilością gratów, telefonem w kieszeni ma podstawowe dane na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grizzli Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Echo i tak zabierasz ze sobą a tablet dużo miejsca nie zajmuje,a zyskujesz np 10" ekran w cenie 4". Po filmikach na yt wychodzi na to że ma te same opcje co 4,5,7 pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Wiesz , ja nie wiem, czy wlaśnie te echo nie było projektowane jako trwały montaż, coś pt. "Szybkie ryby".Żeby nie było- sam nad tym myślałem jakiś czas temu i sprawdziłem - to jest tylko DownVision, brak klasycznego 2D - a to jednak jest podstawa w rozpoznaniu wody- twardość dna, ew. ryby- bo wiązka skanowania jest szeroka.Także jeżeli chcesz bawić się w strumieniowanie- bierz ważki 4,5 ale nie wifish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grizzli Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Dzięki za info.Czyli odpada ta opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Nowa oferta Raymarine cena też przyzwoita;
http://www.starmarinedepot.com/raymarine-wi-fish-with-t%2Fm-transducer-wi-fi-chirp-downvision-sonar-for-smartphones-%26-tablets/pzz27779.html
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi