lypc Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Krótki filmik z Water Wolf, Zatoka Gdańska i trocie wędrowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGrover Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lypc Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 3:05 węgorz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 3:05 węgorz ??... raczej minóg... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGrover Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ostatnie moje filmy nagrane Water Wolf-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGrover Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Woda mocno trącona, ale po raz pierwszy udało mi się nagrać lipienia, więc wrzucam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekm Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam, mam pytanie, czy Ktoś z Was już wymieniał akumulatorek w kamerce? Ile faktycznie nagrywają Wasze kamerki?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGrover Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGrover Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zapraszam do udziału w konkursie z okazji 300 subów. Nagrody wydaje mi się godne, a formuła konkursu niezbyt wymagająca. Mam nadzieję, że regulaminu nie złamałem, bo temat dotyczy stricte Water Wolfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGrover Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Po dłuższej przerwie... zapraszam do oglądania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 No sielanka po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Nie moje ale znalezione na yt fajna składanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Filmik wrzucony przez Meme nie jest z WateWolfa. Koleś z underwater ireland nagrywa gopro wrzuconą w specjalnie przygotowany uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 @Melanzyk - możesz proszę napisać parę słów o tym jak zabezpieczasz waterwolfa i jak montujesz? Jaki jest optymalny zestaw? Byłbym wdzięczny za wszelkie wskazówki. Za tydzień dwa zacznę przygodę z WW i chciałbym złożyć optymalny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam, mam pytanie, czy Ktoś z Was już wymieniał akumulatorek w kamerce? Ile faktycznie nagrywają Wasze kamerki? pozdrawiamDołączę się do pytania . Jak jest z czasem nagrywania w stosunku do pojemności użytej karty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGrover Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Zabrałem kamerkę Water Wolf na przepławkę. Bez dwóch zdań muszę pomyśleć nad cięższym mocowaniem, aczkolwiek coś tam w tym bystrym nurcie udało się nagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Stop klatka z WF. Edytowane 25 Lutego 2018 przez Artur1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Czy dobierał się ktoś do bebechów kamerki ? Ułamał mi się malutki włącznik 0ff-on. Jak uruchomić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Wie ktoś gdzie mogę dostać chociaż zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Wie ktoś gdzie mogę dostać chociaż zamiennik?Jak da radę go wyjąć to może ma jakiś symbol . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Wyjmę ale nie dzisiaj, jutro jadę na ryby i zrobię to po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Cześć, zastanawiam się nad długością czasu nagrywania tej kamery. Producent twierdzi, że maksymalnie to 4h. Czy można wydłużyć ten czas jeśli podłączy się powerbanka? Oczywiście poza wodą wówczas. A drugie pytanie - karta maksymalnie może mieć 32GB. W jakim stopniu 4h nagrywania materiału zapełniają kartę? W ilu procentach? Jeśli ktoś ma wiedzę z tego zakresu to będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Czy jest jakaś tańsza alternatywa dla water wolfa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Znalazłem akumulator https://www.ebay.it/itm/3-7V-1250mAh-Li-Polymer-Rechargeable-Battery-LiPo-Cell-Li-ion-for-GPS-MP3-682052/192522790001?hash=item2cd340a471:g:omoAAOSwA4Va4fMN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Czy ktoś wie gdzie można kupić te kamerę lub podobna ? Szukam od jakiegoś czasu ,ale nic nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi