Gość S@lmo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam Jak w temacie, poszukuję opinii użytkowników wędek na tych blankach, najlepiej w okolicach 13-14' #7-8 6pc, ale opinie o innych rozmiarach też są cenne. Interesuje mnie jakie te blanki są w obyciu, miłe dla użytkownika, wybaczają błędy techniczne, czy nadają się tylko dla już wykwalifikowanych użytkowników DH. Z góry dziękuję i pozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Miałem 12' na tym blanku, zostawiłem sobie 11' #7 z serii Affinity X switch. Jak dla mnie bardziej przyjazny. Szybki, spolegliwa góra, mocny dolnik. Ładnie pracuje pod obciążeniem, łatwość w oddawaniu rzutów. Kto nim rzucał był zauroczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Liczyłem na Ciebie Andrzeju , dzięki za wpis. Rozumiem, że opisywane odczucia dotyczą tego 12' kija. Jaka to była klasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Liczyłem na Ciebie Andrzeju , dzięki za wpis. Rozumiem, że opisywane odczucia dotyczą tego 12' kija. Jaka to była klasa? Opis dotyczy CTS Affinity X 11' #7, poprzednik to był 12' #8. Wydaje mi się, że 11' #7 wystarczy na wszystkie ryby południa po za niespodzianką na kiju typu głowatka lub b. duży szczupak. Fotki obydwu są pod linkami j/n. CTS #8 jedynie te z Wigilii w Sromowcach. Obecnie na CTS Affinity jest promocja w Krakowie, nie ma nic co szukasz długością. Jeśli blank chcesz sprowadzać na zamówienie proponuję rynek amerykański. Mają najlepsze warunku dystrybucji, chodzi o czas i chyba cenę... Pozdrawiam. http://www.andrzejstanek.pl/post/32 http://www.andrzejstanek.pl/post/43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi