Skocz do zawartości

FishingArt - producent blanków / pracownia rodbuildingowa

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co wiewiórki doniosły ruszyła produkcja polskich blanków w tym boronów. Sprzęt porównywalny do innych światowych produktów. Sądzę, że wielu ta informacja zadowoli. Za tydzień dwa powinna działać oficjalna strona i jak mniemam cennik. Słowem mała rewolucja... ;)

Brzmi ciekawie .

Chetnie zobacze produkty "made in Poland"

Z tego co wiewiórki doniosły ruszyła produkcja polskich blanków w tym boronów. Sprzęt porównywalny do innych światowych produktów. Sądzę, że wielu ta informacja zadowoli. Za tydzień dwa powinna działać oficjalna strona i jak mniemam cennik. Słowem mała rewolucja... ;)

Andrzej czy ja dobrze słyszę?Blanki robione w Polsce? Pomysł i produkcja Krzyśka  Z?

Daniel - ja też.... ;)  Obecnie buduje mi się ostatni CTS - szklak, muchówka w starym stylu. Mam nadzieję, że następne kije to już rodzima produkcja. Z tego co wiem całość przygotowań do tego jakże wielkiego przedsięwzięcia trwała od trzech lat. Blanki w postaci gotowych kijów były testowane na trudnych łowiskach "Dalekiego Wschodu"...

Józek - tak, dokładnie "jego ręcami"...

Tak.Projekt jest już w trakcie.Będzie to kijek Jaziowo Kleniowy 2,60m 3-11g pod casta,sparowany z Chronarchem 51E+system Avail.Następny projekt kijek na Brzany  dość delikatny ale z powerem-tak koło czerwca.Jak dobrze pójdzie będą w moim sklepie jako wędki seryjne wg.mojego designu.tzn.będzie on niezmienny ale do wyboru będzie szata graficzna projektu i kolor blanku.Kije na Bolenie to już wiadomo bo to priorytet.Wachlarz modeli blanków jest ogromny.Bardzo ciekawa jest oferta blanków budżetowych.

CTS będą jeszcze 2wędki dla Krystiana i Rafała z forum.Obie Jaziowo Kleniowe 3,05m i 2,40m

post-46714-0-35058700-1359523207_thumb.jpgpost-46714-0-08761500-1359523226_thumb.jpgpost-46714-0-13098100-1359523235_thumb.jpgpost-46714-0-68064400-1359523246_thumb.jpgpost-46714-0-58893300-1359523259_thumb.jpgpost-46714-0-87248400-1359523269_thumb.jpgpost-46714-0-93844200-1359523279_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Super informacja! :) Fajnie ze sie cos ruszylo w tej materii...

Dzerwys w planie mam zakup ABU 33 bo żałuje żem sprzedał to po pierwsze a po drugie wchodzę w robale[woblery ok.1,5g-2g].Kijek też będzie zbrojony pod design tego mlynka za jakiś czas.W planie jest jeszcze muchówka pod moje gąbkowe suchary które wstawię w sezonie.Chcę jej dać rękojeść z pianki ale Krzysiek się broni :) .Klasa może 5,może 4.Blank budżetowy.

Edytowane przez Tomy

.... Jak dobrze pójdzie będą w moim sklepie jako wędki seryjne wg.mojego designu.tzn.będzie on niezmienny ale do wyboru będzie szata graficzna projektu i kolor blanku.Kije na Bolenie to już wiadomo bo to priorytet.Wachlarz modeli blanków jest ogromny....

Hej Tomy,

chyba jesteś najbardziej zorientowany w temacie więc powiedz czy będą robione też blanki typu travel?

pozdr

Blanki są kręcone w Polsce, strona w budowie, cennik wymaga opracowania technicznego i merytorycznego...

Musimy jeszcze trochę odczekać, ważne, że jest na co czekać...

Zamysł wiewiórek był taki by nagłośnić sprawę i przywitać wiosnę z bananem na twarzy, mam nadzieję, że futerka nikt im za to nie ściągnie... ;)

Szkoda tylko że po nagłośnieniu sprawy dotyczących nowych blanków strona została zhakowana tak samo zresztą jak strona Rodmasa ,nie chcę być piewcą spiskowej teorii dziejów ale ...

Edytowane przez mrWhite7