Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Z tego co wiewiórki doniosły ruszyła produkcja polskich blanków w tym boronów. Sprzęt porównywalny do innych światowych produktów. Sądzę, że wielu ta informacja zadowoli. Za tydzień dwa powinna działać oficjalna strona i jak mniemam cennik. Słowem mała rewolucja... Brzmi ciekawie .Chetnie zobacze produkty "made in Poland" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Z tego co wiewiórki doniosły ruszyła produkcja polskich blanków w tym boronów. Sprzęt porównywalny do innych światowych produktów. Sądzę, że wielu ta informacja zadowoli. Za tydzień dwa powinna działać oficjalna strona i jak mniemam cennik. Słowem mała rewolucja... Andrzej czy ja dobrze słyszę?Blanki robione w Polsce? Pomysł i produkcja Krzyśka Z? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Daniel - ja też.... Obecnie buduje mi się ostatni CTS - szklak, muchówka w starym stylu. Mam nadzieję, że następne kije to już rodzima produkcja. Z tego co wiem całość przygotowań do tego jakże wielkiego przedsięwzięcia trwała od trzech lat. Blanki w postaci gotowych kijów były testowane na trudnych łowiskach "Dalekiego Wschodu"... Józek - tak, dokładnie "jego ręcami"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja już zbroje patyk na nowym blanku od Krzyśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Na tym blanku zrobionym w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Tak.Projekt jest już w trakcie.Będzie to kijek Jaziowo Kleniowy 2,60m 3-11g pod casta,sparowany z Chronarchem 51E+system Avail.Następny projekt kijek na Brzany dość delikatny ale z powerem-tak koło czerwca.Jak dobrze pójdzie będą w moim sklepie jako wędki seryjne wg.mojego designu.tzn.będzie on niezmienny ale do wyboru będzie szata graficzna projektu i kolor blanku.Kije na Bolenie to już wiadomo bo to priorytet.Wachlarz modeli blanków jest ogromny.Bardzo ciekawa jest oferta blanków budżetowych.CTS będą jeszcze 2wędki dla Krystiana i Rafała z forum.Obie Jaziowo Kleniowe 3,05m i 2,40m Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 tomy a jakis dluuugi cast jaziowokleniowy tez bedzie?? w sensie dluzszy niz 2,6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Tak.Ja dla siebie i pod moje przynęty-docelowo jako kijek firmowy robię 2,60m 3-11g.Chyba do 3,05m można ukręcić. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 o widzisz... brzmi dobrze... to czekam na szczegoly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Super informacja! Fajnie ze sie cos ruszylo w tej materii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Super informacja! Fajnie ze sie cos ruszylo w tej materii...Dzerwys w planie mam zakup ABU 33 bo żałuje żem sprzedał to po pierwsze a po drugie wchodzę w robale[woblery ok.1,5g-2g].Kijek też będzie zbrojony pod design tego mlynka za jakiś czas.W planie jest jeszcze muchówka pod moje gąbkowe suchary które wstawię w sezonie.Chcę jej dać rękojeść z pianki ale Krzysiek się broni .Klasa może 5,może 4.Blank budżetowy. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 .... Jak dobrze pójdzie będą w moim sklepie jako wędki seryjne wg.mojego designu.tzn.będzie on niezmienny ale do wyboru będzie szata graficzna projektu i kolor blanku.Kije na Bolenie to już wiadomo bo to priorytet.Wachlarz modeli blanków jest ogromny.... Hej Tomy, chyba jesteś najbardziej zorientowany w temacie więc powiedz czy będą robione też blanki typu travel? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czekam na tabelkę.Nigdy się nie interesowałem travelami.Myślę że jak będzie zainteresowanie takimi konstrukcjami to będą na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 gdzie moze poczytać coś o blankach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Na tą chwilę strona między innymi dotycząca tych blanków w trakcie tworzenia z tego co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 aha fishing-art bedzie patronował temu przedsięwzięciu?? ciekawe jakie będą ceny polskich boronów, już się nie moge doczekać żeby sie dowiedzieć coś więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Też jestem bardzo ciekawy jak beda ceny wygladały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Tzn. blanki będą kręcone w PL, czy za górami,za lasami na polski rynek? Kiedy można się spodziewać choć tabelki? Edytowane 30 Stycznia 2013 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie no chwila moment i wszystko będzie wyłożone jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Blanki są kręcone w Polsce, strona w budowie, cennik wymaga opracowania technicznego i merytorycznego...Musimy jeszcze trochę odczekać, ważne, że jest na co czekać...Zamysł wiewiórek był taki by nagłośnić sprawę i przywitać wiosnę z bananem na twarzy, mam nadzieję, że futerka nikt im za to nie ściągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 A jakieś komarem daty kiedy będzie oferta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Eeee, nie lubię czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 No właśnie zbieram się do nowego kija, poczekał bym na te nowe blank tylko nie wiem czy wyrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 10 luty 2013r.Znając jednak impet informatyków to tak bym dał dokładkę z tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Szkoda tylko że po nagłośnieniu sprawy dotyczących nowych blanków strona została zhakowana tak samo zresztą jak strona Rodmasa ,nie chcę być piewcą spiskowej teorii dziejów ale ... Edytowane 31 Stycznia 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi