Baars Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Potwierdzam , chciałem przeglądnąć Restaffina a tu dupa Panie, wirusisko jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mac`ów ten problem nie dotyczy Stronka hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Potwierdzam, no problem ze stronką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 U mnie nie ma problema. Nowości też nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Stronka znowu hula jak powinna, widocznie problem był tylko chwilowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzisiaj miałem okazję rozmawiać z K. Zielińskim w sprawie muchówki którą buduje dla mnie. Kij szklak w starym stylu z piękną wejściowa agatową przelotką. Po uzgodnieniu ostatnich szczegółów co do wykończenia w luźnej rozmowie zapytałem o postęp w pracach nad bieżącą produkcją blanków. Dostałem zdawkową odpowiedź - "wszystko w swoim czasie"... No trudno, musi wystarczyć, jednak wrodzona dociekliwość jak i osobista ciekawość nie dały za wygraną. Mówię sobie zapytam o ceny, no i padło - "blanki pod spina te krótsze i tańsze zaczną się już od trzystu kilkunastu-kilkudziesięciu złotych" było jeszcze coś o 50 mln PSI. Nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda w porównaniu do innych firm, cena wydaje się być do zaakceptowania. Gdyby tak jeszcze była w tym gwarancja, całkiem fajnie... A to jest moja zamówiona i niecierpliwie oczekiwana perełka, która krąży gdzieś po świecie nie umiejąc trafić do grodu Kraka. Jedyny element brakujący do zakończenia projektu...Gdyby ktoś miał coś podobnego na zbyciu to jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 "Dostałem zdawkową odpowiedź - "wszystko w swoim czasie"..." Trochę dziwna postawa. Jeżeli faktycznie blanki będą dobre i konkurencyjnie cenowo dla np. MHX-a, to już teraz robiłbym małą kampanię promocyjną. Idzie wiosna, ludzie szukają wędek, blanków na nowy sezon. Gdyby wiedzieli, jaka będzie oferta tych blanków, możliwe, że poczekali by na nie. A tak mamy gdybania i domysły... Podobna sytuacja była z kołowrotkami, miały być dostępne na stronie, czekałem, czekałem, kupiłem w końcu co innego. A okazało się, że są tylko, że w sklepie internetowym dla muszkarzy, a nie u Pana Zielińskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A to jest moja zamówiona i niecierpliwie oczekiwana perełka, która krąży gdzieś po świecie nie umiejąc trafić do grodu Kraka. Jedyny element brakujący do zakończenia projektu...Gdyby ktoś miał coś podobnego na zbyciu to jestem zainteresowany.Andrzej już kamienie półszlachetne lecą do kija, no rozwijasz się mocno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Kolego Tomku, nie wiem czy to jest dobra czy zła postawa. Jak znam Pana Zielińskiego, Krzyśka - całość przedsięwzięcia jest przemyślana i działa zgodnie z planem. Za chwilę powinno być więcej informacji. Wiem na pewno, że pierwsze partie blanków z oferty są w produkcji. Reszta " w swoim czasie"... Też czekam niecierpliwie... Józek - miałem blank (szklak) w łapie, trudno było odmówić, agatowa przelotka to podstawa. Kolor blanku niczym rasowa klejonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) PacBay Leitring mit Achateinlage - AG12 Abb. kann vom Original abweichen. www.tackle24.de Cena 19,80 A10 oraz 21,80 A12 Mały haczyk trzeba zamówić za ponad 20 euro ,wysyłka do EU bez problemu , sklep godny plecenia ,szybki i rzetelny .O ile pomogłem to się cieszę jak się nie udało to trudno Wstawiłem mały of-topic ale czego nie robi dla kolegów Joziego Edytowane 5 Lutego 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Cześć Dzięki za info, jutro temat będzie walcowany. Z tego co wiem kilka sztuk jest już w drodze do Polski z przeznaczeniem na magazyn. Moja dawno temu zamówiona krąży na orbicie. Mam nadzieję, że na dniach wyląduje u wrót "Smoczej Jamy"... Serdeczne Dzięki Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Z tego co rozmawialem z Krzysztofem Zielinskim wybor bedzie bardzo duzy. Jednym z bardzo duzych atutow tych blankow bedzie gwarancja, a raczej czas jej realizacji, ktory w porywach bedzie mogl sie zamknac w 1-2 dni... Gdyby nawet aktualnie czegos nie bylo na stanie to blank jest dorabiany, co najwazniejsze na miejscu - szybko i sprawnie, jak rowniez bez dodatkowych kosztow. Zobaczymy co przyniesie przyszlosc, ale zapowiada sie bardzo ciekawie. Przepraszam za brak polskich znakow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Z tego co rozmawialem z Krzysztofem Zielinskim wybor bedzie bardzo duzy. Jednym z bardzo duzych atutow tych blankow bedzie gwarancja, a raczej czas jej realizacji, ktory w porywach bedzie mogl sie zamknac w 1-2 dni... Gdyby nawet aktualnie czegos nie bylo na stanie to blank jest dorabiany, co najwazniejsze na miejscu - szybko i sprawnie, jak rowniez bez dodatkowych kosztow. Zobaczymy co przyniesie przyszlosc, ale zapowiada sie bardzo ciekawie. Przepraszam za brak polskich znakow. Pozdrawiam Gwarancja !? to znaczy ze beda pekac te blanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A tak na serio. Jak mozna uprawiac taka polityke informacyjna - mowie o tworcach tego ambitnego projektu ?Jak widac mozna, ale mam nadzieje ze blanki beda lepsze niz to w jaki sposob "rynek" sie o nich dowiaduje...Trzymam kciuki za powodzenie ambitnego przedsiewziecia! PozdrawiamGuzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Daniel - to są na razie spekulacje. Oficjalnie to będzie na dniach .To jest tak jak z filmami i ich premierami w Hollywood. Premiera - pokaz w dniu 1 lipca u koników w Polsce od 15 czerwiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 No to nie psujcie efektu - poczekajmy na premiere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Daniel, beda pekac jak zaplaki, to bedzie prawdziwy test gwarancyjny! Sorki za zepsucie premiery w iscie Hollywood'zkim stylu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Panowie, A moze dajcie szanse panu Zielinskiemu najpierw ukrecic te blanki, chociaz chwile potestowac itd Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ale one są testowane już od jakiegoś czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ale one są testowane już od jakiegoś czasu ... Od jak dlugiego czasu? Z tego co kojarze wzmianki o produkcji blankow byly calkiem niedawno temu. Tak czy inaczej cieszy mnie, ze beda pierwsze produkcje made in Poland ( te sprzed kilkunastu lat o Anosie to zapewne trzeba wlozyc miedzy bajki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Nie wiem, od jakiego czasu, ale to już troche trwa (rozmowa tel. z P. Zielińskim). Natomiast niezależnie od tego ja też się cieszę i jednocześnie doczekac nie mogę dorwania w swe łapska blanku polskiej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 "Dostałem zdawkową odpowiedź - "wszystko w swoim czasie"..." Trochę dziwna postawa. Jeżeli faktycznie blanki będą dobre i konkurencyjnie cenowo dla np. MHX-a, to już teraz robiłbym małą kampanię promocyjną. Idzie wiosna, ludzie szukają wędek, blanków na nowy sezon. Gdyby wiedzieli, jaka będzie oferta tych blanków, możliwe, że poczekali by na nie. A tak mamy gdybania i domysły... Podobna sytuacja była z kołowrotkami, miały być dostępne na stronie, czekałem, czekałem, kupiłem w końcu co innego. A okazało się, że są tylko, że w sklepie internetowym dla muszkarzy, a nie u Pana Zielińskiego... Z tymi kołowrotkami to nie za bardzo rozumiem. Dzisiaj pytałem o SORA w rozmiarze pod mój nowy kij. Dostałem odpowiedź, że wszystkie modele ze strony są dostępne tak jak na stronie czyli w sklepie. Sklep jest własnością Pana Zielińskiego, można to przeczytać w regulaminie sklepu. Zamawiając kołowrotek dogadujemy temat bezpośrednio z K. Zielińskim lub zamówienie przez sklep. Po uzgodnieniu telefonicznym i tak finalizowanie odbywa się poprzez sklep. Tomek @tpe co tu jest nie halo. Kupowałem tak SORA 3-4 i obecnie większy model chyba tą samą drogą. Wolę kontakt bezpośredni, wiadomo - można pogadać o rybach i d.... Marynie jednak chłop ma swój regulamin i łatwiej ogarnąć to wszystko w kompie a nie głowie. Słowem, młynki są cały czas dostępne. @mrWhite7 - jeszcze raz Dzięki za namiar, przelotka do szklaka. Zamówiona, powinna być na dniach. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dziś rozmawiałem ze źródłem. Blanki beda w modułach 50-66 mln psi. Proszą o cierpliwość ... dużą cierpliwość ... kazdy coś dla siebie znajdzie np 3,05 w gramaturze 3-15 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Z tymi kołowrotkami to nie za bardzo rozumiem. Dzisiaj pytałem o SORA w rozmiarze pod mój nowy kij. Dostałem odpowiedź, że wszystkie modele ze strony są dostępne tak jak na stronie czyli w sklepie. Sklep jest własnością Pana Zielińskiego, można to przeczytać w regulaminie sklepu. Zamawiając kołowrotek dogadujemy temat bezpośrednio z K. Zielińskim lub zamówienie przez sklep. Po uzgodnieniu telefonicznym i tak finalizowanie odbywa się poprzez sklep. Tomek @tpe co tu jest nie halo. Kupowałem tak SORA 3-4 i obecnie większy model chyba tą samą drogą. Wolę kontakt bezpośredni, wiadomo - można pogadać o rybach i d.... Marynie jednak chłop ma swój regulamin i łatwiej ogarnąć to wszystko w kompie a nie głowie. Słowem, młynki są cały czas dostępne. Kolego Andrzeju, darzę Pana Zielińskiego olbrzymim uznaniem. Sprawa z kołowrotkiem była zwykłym nieporozumieniem. Długi czas korespondowałem z K. Zielińskim na ich temat. Miały się pokazać u niego na stronie. W sumie o tym, że w końcu są dostępne dowiedziałem się z Twojego posta na j.pl. Ale nigdy nie znalazłem ich na stronie pracowni) (źle szukam?), a tu: http://www.guidelineflyfish.pl/kolowrotki-c-2.htmlTyle w tym temacie.Czekam na polskie blanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No to źle szukałeś , są tam od początku. Po niedzieli powinienem odbierać szklaka, mam nadzieję pomachać nowymi blankami. Mój problem zacznie się jak mi przypasują a obsada kijów na stanie kompletna i to z metkami NZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi