Marcys1973 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Andrzej, jak już odbierzesz tego szklaka to wstaw koniecznie fotki. Bardzo jestem ciekaw jak wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ok, załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dziś rozmawiałem ze źródłem. Blanki beda w modułach 50-66 mln psi. Proszą o cierpliwość ... dużą cierpliwość ... kazdy coś dla siebie znajdzie np 3,05 w gramaturze 3-15 grO!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie, jeśli taki 305cm do 15g nie byłby lejącą kluchą....hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Chcąc niechcąc , Pan Krzysztofi jego przedsięwzięcie stali się przedmiotem szeptanej kampani reklamowej w stylu MacIntosha.Miejmy nadzieję że będą to blanki naprawdę wysokiej jakości .Ciekawi mnie czy będzie można zamawiać w FishingArt jednostkowe blanki robione na specjalne zamówienie i ile będzie kosztowała mandrela do takiego blanku ?W CTSie jest to możliwe i kosztuje chyba ze 200zł więcej niż typowy blank. Ciekawe też czy podobnie jak w CTSie będzie można zamówić konkretny kolor ?No i najważniejsze - ciekawe jak obszerna będzie standardowa oferta i jakie będą ceny ?Pan Krzysztof zachowuje pokerowe milczenie....Niech Pan uchyli rąbka tajemnicy Panie Krzyśku ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Uchylając rąbka tajemnicy... ...Ciekawe też czy podobnie jak w CTSie będzie można zamówić konkretny kolor ?Tak ...No i najważniejsze - ciekawe jak obszerna będzie standardowa oferta i jakie będą ceny ?Będzie 5 serii, każdy znajdzie z pewnością coś dla siebie i na swoją kieszeń. Póki co to tyle P.S. Chcąc niechcąc , Pan Krzysztofi jego przedsięwzięcie stali się przedmiotem szeptanej kampani reklamowej w stylu MacIntosha. Jeśli te blanki będą na miarę Macintosh`y to będzie bomba! Edytowane 7 Lutego 2013 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie, jeśli taki 305cm do 15g nie byłby lejącą kluchą....hmmm I nie kosztowało toto tyle, co ITM Talona 100MLXF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Myślę, że cenowo nie będą chyba przesadzone, ale na to, żeby się dowiedzieć trzeba jeszcze zaczekać Edytowane 7 Lutego 2013 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Alez sie juz nie moge doczekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Myślę, że cenowo nie będą chyba przesadzone, ale na to, żeby się dowiedzieć trzeba jeszcze zaczekać Kluchą chyba nie, bo w takim Batsonie RX8 to 54mln PSI, a to przecież kluski nie są... . Talonowski ITM to 49mln PSI...A tu przedział, jak pisze Kuba, ma być 50-66mln.Hm....Wiem. To tylko "suche" liczby. Ale i tak robią wrażenie. Mam nadzieję, że ceny też zrobią...Pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ciekawe czy będzie(małym druczkiem),że mogą być deczkokrzywe. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ciekawe czy będzie(małym druczkiem),że mogą być deczkokrzywe. - Malym druczkiem na blanku czy gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak będą z lekka krzywe to się nogą naprostuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Eee tam zaraz nogą, krzywe za darmochę będą rozdawać. Pierwsi dostaną krajanie z Krakowa za przenikliwość i życzliwy stosunek do świata... Ale znając Zielińskiego, ten celownik odpowiednio ustawił by strat sobie nie robić. Jak by nie było dla kasy to czyni a nie idei lub zadowolenia malkontentów z skórką banana w garści... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 skórką banana w garści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Guzu - dla Ciebie cytat ze strony Fishing Artu: "skrzywienie części szczytowej blanku boronowego jest naturalne...." Ale dotyczy to blanku kręconego przez skośnookich.Nasze będą SUPER! Andrzeju S - To tylko takie moje specyficzne poczucie humoru. Życzliwości dla Pana Krzysztofa u mnie akurat nadmiar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dziekuje za cytat az sprawdze moje borony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Andrzej @Lepton - stąd przekorne oczko puściłem, uśmiechem w duszy post serwując. Nie zapeszajmy, bo faktycznie kosy wyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak by Pan Zielinski zaczal krecic blanki pod indywidualne gusta to dopiero by sie dzialo Kojarze wielu stad co by sie nagle projektantami stali :) Ma ktos informacje czy beda jakies travele w ofercie? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak by Pan Zielinski zaczal krecic blanki pod indywidualne gusta to dopiero by sie dzialo Kojarze wielu stad co by sie nagle projektantami stali :) Ma ktos informacje czy beda jakies travele w ofercie? BujoDasz pod moją nogę to travel będzie .A tak na poważnie....W tej chwili jestem po rozmowie z Krzyśkiem.Na dzień dzisiejszy 8stopowe i 8,6 w mocach 15,22,30lb będą w 3-składzieMa coś być 7stóp, 7,6 oraz 9stóp w 4-składzie.W zależności od zapotrzebowania będą inne konstruowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 jozek a cos na sieniawskie sandacze sie znajdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak Pan Krzysztof zacząłby realizować nasze pomysły na nowe blanki , to musiałby się przeprowadzić na stałe do pracowni , niedługo potem musiałby się rozwieść a na końcu by zbankrutował. Niech już lepiej robi swoje. Kaskę zarabia się na produkcji , nie na usługach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 jozek a cos na sieniawskie sandacze sie znajdzie ??Będą borony pod sandacza bardziej ze szczytową akcją, nie chciałem Krzyśka męczyć bo autem jechał.Trzeba będzie cierpliwie poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 kura mać... motyla noga.... warto zatem zaczekać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Kaskę zarabia się na produkcji , nie na usługach. Raczej odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi