Skocz do zawartości

FishingArt - producent blanków / pracownia rodbuildingowa

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też nie wiem czy dobrze patrzę; to już nie będzie w ofercie Rasteffine ??? :(

Jestem świeżo po rozmowie z Krzyśkiem.Współpraca z rastkiem i cts-m trwa nadal i trwała będzie.Ta bogata oferta blanków jest produkowana i nadzorowana osobiście przez Krzyśka u nas w kraju :rolleyes: .

Maty i blanki projektowane osobiście przez niego.Maty sprowadza  z Japonii, Korei i USA ze względu na stosowanie różnorodnych modułów w blankach.Blanki zostały przetestowane w warunkach bojowych czyli na łowiskach.Posiada również specjalną maszynę do testowania blanków na sucho-szczegółów technicznych nie znam(za mało czasu aby się zagłębiać w temat).

Istnieje możliwość wykonywania blanku na indywidualne zamówienie pod konkretne parametry techniczne czy łowisko :) .Nie bęzie problemu z dostępnością do blanków(sprawy reklamacyjne) ponieważ 2 razy w tygodniu idzie wkład do pieca więc to kwestia 2-7dni dostępności a nie np zamawianie i czekanie conajmniej miesiąc :P .Uzyskałem informację, że otwarty jest na współpracę z pracowniami jak również indywidualnymi krętaczami :) .

Więc co tu dużo mówić zamawiać, kręcić a ryby niech już się boją :) .

Z boronem tylko będzie trochę problemu bo zamawiany jest pod indywidualne wymogi produkcji i ma się pojawić dopiero w przyszłym miesiącu więc poczekamy troszkę dłużej . Wybór niesamowity no i polski produkt ! Niemiaszki oniemieją :) aż się cieszę 

Spoooooro tego :D , ale tak jak napisał @krzysiek. nie wiadomo czy to dobrze, czy to źle :)

jak w ofercie pracowni trzy blanki na krzyż to źle bo za mało jak trzydzieści albo więcej to też źle... :huh: cieszyć się ludzie,że wybór jest :D

Z boronem tylko będzie trochę problemu bo zamawiany jest pod indywidualne wymogi produkcji i ma się pojawić dopiero w przyszłym miesiącu więc poczekamy troszkę dłużej . Wybór niesamowity no i polski produkt ! Niemiaszki oniemieją :) aż się cieszę 

Artur aut nie mamy więc blanki przynajmniej będą :) .Chylę głowę przez Krzyśkiem, trzeba mieć samozaparcie aby taki interes rozkręcić :) .

Nie wiem jak to było dotychczas , ale obawiam się że teraz już Pan Krzysztof nie będzie miał czasu robić wędki na zamówienie ; a przynajmniej nie osobiście.

Trudno . Coś się kończy , coś się zaczyna.

Tak masz rację,Krzysiek mówił mi że raczej ze zbrojenia będzie się wycofywał, bo nie da rady wszystkiego opanować.

Poczekam...

Jest jeszcze jedna rzecz która mnie nurtuje ,każdorazowo  reklamacja wiąże się z wydaniem 50 dolków,procedura podobna do tych u wytwórców w usa (powiązana z wysyłką),ale wysyłka z PL do PL tyle kosztować nie powinna,więc to tak jakby producent każdorazowo zakładał że blank strzelił z winy użytkownika....

Poczekam...

Jest jeszcze jedna rzecz która mnie nurtuje ,każdorazowo  reklamacja wiąże się z wydaniem 50 dolków,procedura podobna do tych u wytwórców w usa (powiązana z wysyłką),ale wysyłka z PL do PL tyle kosztować nie powinna,więc to tak jakby producent każdorazowo zakładał że blank strzelił z winy użytkownika....

To jeszcze zależy jaka firma, szanujące się chyba inaczej podchodzą do reklamacji.Masz rację u nas przesyłka będzie taniej.

korci mnie,ale muszę najpierw jakieś dobre słowo usłyszeć....

oferta niczym CTSa i Rastka  łącznie :)

W Marcu otrzymam blank po uzbrojeniu natychmiast sprawdzę na rzece i powiadomię o wynikach testów. Mile zaskoczony byłem testami MHX 1024 F kij zdał egzamin na moim łowisku celująco .Dobra długość rzutu ,ładna kontrola przynęty i bardzo dobre czucie .Świetnie czuć było brania bo sandacze waliły w gumę bardzo dynamicznie ale grot miałem zagięty tak że nie dane było przeżyć holu bo nie chciałem niepotrzebnie kaleczyć sandaczy. Po boronie spodziewam się trochę więcej , zobaczymy w każdym bądź razie zamówiłem już blank 8'6"  20 lb cw.7-33 gramy .