Skocz do zawartości

FishingArt - producent blanków / pracownia rodbuildingowa

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny. No ale jak się dwóch wybitnych estetów (Pan K i Pan A) spotkało to musiało coś takiego powstać. Andrzej, zdajesz sobie sprawę, że po tym co zobaczyłem na tych zdjęciach to moja wędka będzie bardzo podobna do Twojej....A juz chciałem w Twoim wątku o float fishingu zrobić zdjęcie mojego Fenwicka spasowanego z Zeppelinem, ale po tym co zobaczyłem to jakoś mi się odechciało.... Super. Gratulacje dla obydwu Panów!!!...

Edytowane przez Marcys1973

Mi

Mi to się podoba,wszystko razem sie komponuje w jedną ca łóść.To uchwyt RECa?

Mnie też to bardzo "pasi", Dzięki.  ;)

Tak uchwyt to REC, insert dopiero co wylądował ze Stanów, przelotki, rozmieszczenie + omotki oraz opis to taka mała tajemnica...  :D

Będzie wszystko na fotkach.

Piękny. No ale jak się dwóch wybitnych estetów (Pan K i Pan A) spotkało to musiało coś takiego powstać. Andrzej, zdajesz sobie sprawę, że po tym co zobaczyłem na tych zdjęciach to moja wędka będzie bardzo podobna do Twojej....A juz chciałem w Twoim wątku o float fishingu zrobić zdjęcie mojego Fenwicka spasowanego z Zeppelinem, ale po tym co zobaczyłem to jakoś mi się odechciało.... Super. Gratulacje dla obydwu Panów!!!...

Marcin - masz przetarty szlak, nic tylko robić jakkolwiek Twój nowy Fenwick został bardzo wysoko oceniony przez znawcę tematu z Kanady. Mając srebrnego Kingpin-a Zeppelin nr 76 jesteś zobowiązany budować od podstaw... Nie ma lekko.  :D  :)

Dbałość o szczegóły w fazie budowania a potem już tylko radocha za każdym spojrzeniem i łowienie, łowienie, łowienie,- to lubię i temu zawsze kibicuję,- tak trzymaj Andrzej!!!!!!

Pasja jest piękna, a merkantylność, zazdrość i masówa,- jest marna ;)

Popieram i też będę kibicował panu Andrzejowi , kijek przepiękny ,przede wszystkim smak oraz pomysł na kij , chociaż nie bardzo wyobrażam sobie mojej wędki orange to w tym wydaniu pięknie się to komponuje i nie przypomina wszechogarniającej tandety tylko szlachetny wręcz wysmakowany przedmiot.Swoją drogą to mam małe pytanie czy to aby nie do tego zamawiałem tą agatową przelotkę bo teraz widzę że pasowałaby rewelacyjnie. Pozdrawiam panie Andrzeju i gratuluję cacuszka .

Dzięki Chłopaki - uznanie dla Krzyśka Zielińskiego.

Swoją drogą to mam małe pytanie czy to aby nie do tego zamawiałem tą agatową przelotkę bo teraz widzę że pasowałaby rewelacyjnie. Pozdrawiam panie Andrzeju i gratuluję cacuszka .

Przelotka była dedykowana do szklaka, wybornie to wygląda.

Pozdrawiam  :)

Andrzej i Tommy . Jesteście w stałym kontakcie z p. Krzysztofem.

Zobligujcie go proszę żeby umieścił już w końcu na stronie FA. ofertę blanków do 6 lb.

Cały czas myślę czule o moim przyszłym ultralightcie i buduję go w głowie na blanku Phenixa ( FX 802-2 ) , ale czekam i czekam , co zaproponuje nasz Pan Krzysiu.

Wiem że blanki fizycznie już są , mandrele czekają w gotowości tylko oferty ani widu ani słychu.

Nawiasem mówiąc ; ciekawe czy udałoby się w Krakowie skonstruować blank o cw 1/32 - 3/8 lb. i wytrzymałości 10lb. Gdyby jeszcze nie był zbyt szybki ( taki pod casta ) to napewno skusiłbym się na taką wędkę.

Nic nie zastąpi osobistego kontaktu, mimo że Krzysiek nie jest kipiącą sexem blondyną z dużymi niebieskimi oczami  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

To co po niezbyt długiej ale za to bardzo serdecznej znajomości z Krzysztofem potrafię powiedzieć to, to, że oprócz tematów "fizycznie nie możliwych" czytaj skonstruowania wklejki okoniowej która i sumy ogarnie, możesz liczyć na pochylenie się nad Twoim osobistym pomysłem na wędkę idealną bez kitów i mitów....

Artur zaufał Krzyśkowi i ma to czego szukał przez lata, ja będę to wiedział dopiero po następnej niedzieli ale jakoś mam przeczucie, że taraz wreszcie znalazlem idealną dla siebie uncjówkę ;)

• 2 tygodnie później...

kurczę,piękny ten kijek... :o ja też czekam na drugą perełkę od P.Krzysztofa...jeśli będzie tak samo świetnie wykończona jak pierwszy kijek to po prostu klasa sama w sobie (w planach jeszcze coś pod bolenia ma powstać) Tu też chciałem podziękować P.Andrzejowi za polecenie mi tej pracowni..pzdr

kurczę,piękny ten kijek... :o ja też czekam na drugą perełkę od P.Krzysztofa...jeśli będzie tak samo świetnie wykończona jak pierwszy kijek to po prostu klasa sama w sobie (w planach jeszcze coś pod bolenia ma powstać) Tu też chciałem podziękować P.Andrzejowi za polecenie mi tej pracowni..pzdr

Ja mam fajny patyk z FishingArtu pod bolenie :) 

Wiek ktoś może kiedy będą w ofercie jednoskłady ?

Cześć

Miałem okazję rozmawiać dzisiaj z Panem Zielińskim, na pytanie o jedno składy padła odpowiedź - przyszły sezon. Testy na blankach  trwają, wymaga to czasu a terminarz napięty.

Pozdrawiam  :) .

Cześć

Miałem okazję rozmawiać dzisiaj z Panem Zielińskim, na pytanie o jedno składy padła odpowiedź - przyszły sezon. Testy na blankach  trwają, wymaga to czasu a terminarz napięty.

Pozdrawiam  :) .

To pocieszyłeś mnie, bo rozglądam się za kijem na przyszły sezon :)

@Maniek66 jeśli chodzi o kij to używam SLM 2,90 do 30 g. Dokładnie tego : http://jerkbait.pl/topic/7408-moje-pierwsze-wędki/page-4

Spełnił w 200% moje oczekiwania.