karolkrause Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Wczoraj dotarł taki oto czarny rzeczny - ROZBÓJNIK CTS ELIT LR SD 904-2Uzbrojony jak by to nazwać w przelotki S6 plus klasycznie Fuji Sic na szczycie,insercik w kolorze Kobalt , koreczek Burnt- kolorystyka pod Vańka Jakość uzbrojenia , perfekcja wykonania - jak dla mnie klasa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) No Karol. Ten zbójca pewnie na głowatki przygotowany?PS.Wykonanie..... A co tu gadać. W mojej ocenie EXTRA Edytowane 12 Października 2013 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Karolu - z ciekawości - masz możliwość zważenia tego kija? Interesuje mnie waga całej wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Dwie stopki na przelotce świadczą o mocy patysia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Albo o kaprysie Zamawiającego. Moje fabryczne kijki 20 funtowe mają wszystkie jednostopkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Karolu - z ciekawości - masz możliwość zważenia tego kija? Interesuje mnie waga całej wędkiDopiero w poniedziałek bede mogł Pierwsze cztery na podwójnej stopce A kijek szykowany pod trocie , jesienne rzeczne łowienie jaki i okazyjnie powinien obskoczyć głowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Wyglada dosc osobliwie ;p i jeszcze 4 na podwojnej.. juz wyobrazam sobie jak to sie musi giac pod obciazeniem ;p power, progresja, power, progresja i jeszcze raz power-progresja ;p. Nie wiem jak byl wywazony, ale sam blank jest stosunkowo lekki jak na moc i cw. Nic tylko zyczyc takiej glowy, ktora by wygiela go w chinskie osiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Własnie blank to prawie piórko a wyważenie z Vankiem w połowie fore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Tym bardziej nie kapuję, skąd dwustopkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Waldku tak chciałem i tyle....... może i jestem jak to mowią starej daty ale tak sobie w głowie poukładałem Nie bede drapał się po uchu jak siądzie na kijka wąsaty wujek Docelowo pod kijkiem bedzie też wisiał TP SW na zmiane z Vankiem Edytowane 12 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Mam ten sam blank tylko 25lb i wszystkie przelotki na moją prośbę są dwustopkowe (cast). Daje mi to w podświadomości duże poczucie mocy, zgrabnie wyszło i w niczym nie zakłóca pracy kija, rzuty są imponujące. Można sprawdzić na Pucharze z Ryoga 2020HL lub CC 201DC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Fajny kijek Karolu.Krzysiek zbroi prze czysto i naprawdę wzorowo technicznie to też on mnie będzie że tak powiem uczył wiązania omotek,lakierowania itd.Spokojnie!pracowni nie otwieram.Po prostu chcę spróbować swoich sił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Fajny kijek Karolu.Krzysiek zbroi prze czysto i naprawdę wzorowo technicznie to też on mnie będzie że tak powiem uczył wiązania omotek,lakierowania itd.Spokojnie!pracowni nie otwieram.Po prostu chcę spróbować swoich sił. Tomek jak znam Ciebie i Twoj charakter to jak już się za coś zabierzesz to poprostu musi wyjść i koniec Zatem czekamy z niecierpliwością na Twoje pierwsze (o ile tak można nazwać) kroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Bardzo ładna wędka Karolu, z charakterem! Niech służy jak najlepiej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Tomek jak znam Ciebie i Twoj charakter to jak już się za coś zabierzesz to poprostu musi wyjść i koniec Zatem czekamy z niecierpliwością na Twoje pierwsze (o ile tak można nazwać) kroki Karol nawet nie musi a wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Karol nawet nie musi a wyjdzie .Józek ja to wiem i nawet Tomkowi mocno kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Karolu - z ciekawości - masz możliwość zważenia tego kija? Interesuje mnie waga całej wędkiPatyk zważony i waży +/- 192 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Dzięki za info Karolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Z 90g blank, to daje 100g na zbrojenie. Jak ma być na wypasie, to nie ma zmiłuj Poza tym pięknie wypoziomowany lakier na omotkach. Klasyczny, stonowany look, choć IMO bardziej na miejscu byłby zwykły DPS17 black. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Krzysiu tak właśnie zastanawiałem się nad Fuji Soft Touch 17. Ale jakoś tak wyszło i jest SKSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Po nowym roku będą blanki w jednym kawałku.Ja czekam na Boleniowe "kosy" bez składania 2,30m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Krzysiu tak właśnie zastanawiałem się nad Fuji Soft Touch 17. Piękny, ale drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Piękny, ale drogi...No i jeszcze zeby nie było tak różowo to złazi z niego farba z tego pierscionka dolnego ze złotą wstawką no ale to pewnie wina Repela(srodek na komarki) Edytowane 15 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 No i jeszcze zeby nie było tak różowo to złazi z niego farba z tego pierscionka złotego no ale to pewnie wina Repela(srodek na komarki) O którym pierścionku piszesz? U mnie czarna farba z uchwytu schodzi przez złoty pierścionek ale ten na palcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Może się żle wyraziłem ale chodzi mi o dolny pierscień tz ten ,ktory dokręcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi