karolkrause Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) No to czekamy na pełny i rzetelny opis Edytowane 21 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 [...] Nie wystarczy Wam informacja ze jest DOBRZE, to sa DOBRE produkty i jest gwarancja i na miejscu i "made in Poland" i "Pan Krzysztof" ? Przeciez to chyba DOBRZE dla WSZYSTKICH, ze tak jest... Przynajmniej dla mnie bardzo dobrze. Bardzo sie ciesze, ze uznane Autorytety mialy okazje przekonac sie o solidnosci projektu.Czyli nie tylko mi bedzie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Panowie niedowiarkowie,może teraz tak troszkę z "twarzą" pora wyjść....? pzdr Panowie niedowiarkowie jako naprawde malutczy skorzystaja teraz z wyprzedazy w dziale sprzedam. Niechybnie nastapi wysyp Lamiglasow, Santcruasow i innych uasow ... Ja juz ustawiam sobie subskrypcje ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Panowie niedowiarkowie jako naprawde malutczy skorzystaja teraz z wyprzedazy w dziale sprzedam. Niechybnie nastapi wysyp Lamiglasow, Santcruasow i innych uasow ... Ja juz ustawiam sobie subskrypcje ! To Ciebie poinformuję jako pierwszego Chcesz mojego XLSa by X-Rods? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 To Ciebie poinformuję jako pierwszego Chcesz mojego XLSa by X-Rods? Dzieki Tomku.Poczekam na Twoja SC V by Peresada...=> REZERWUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No to czekamy na pełny i rzetelny opis Jest naprawdę fascynujące, że entuzjaści i akolici zdają się bardziej go pożądać niż sceptycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Jest naprawdę fascynujące, że entuzjaści i akolici zdają się bardziej go pożądać niż sceptycy Bo jak się powiedziało A to i trzeba powiedzieć B to tak ad vocem wyjasnienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 a... widzę, że co niektórzy nie wytrzymali ciśnienia... dalibyście człowiekowi ogarnąć się po powrocie Zatem tak. Byłem na XX Pucharze Głowatki (swoją drogą świetna impreza, gratulacje za profesjonalną organizację dla organizatorów). Usiedliśmy z Krzyśkiem Zielińskim przy kielichu i wyjaśniliśmy sobie parę spraw, zatem po kolei. Przelotki. Informacja o wadze przelotek zdezaktualizowała się jakiś czas temu ze względu na zmiany w technologii wytwarzania. Obecnie waga przelotek S6 oraz analogicznych przelotek Fuji jest porównywalna. Krzysiek obiecał, że poprawi informację na swojej stronie internetowej przy najbliższej aktualizacji strony - obecnie nie ma czasu się za to zabrać po prostu. Blanki. Byłem wczoraj w POLSKIEJ FABRYCE BLANKÓW. Żadna "Laponia", żadne "Chiny" tylko prawdziwe Made in Poland - tak jak stoi na nalepce! Widziałem maszyny, mandrele, prepreg, Krzyśka przy pracy - zrobiliśmy z Kubą dokumentację zdjęciową z naszego pobytu i umówiliśmy się z Krzyśkiem na obszerny materiał informacyjny w formie wywiadu na jerkbait.pl. W materiale tym pokażemy zdjęcia z zakładu obrazujące poszczególne fazy powstawania blanków a Krzysiek opowie nam o historii tego projektu, swoich doświadczeniach oraz mam nadzieję zdradzi czego możemy się spodziewać w najbliższej przyszłości jeśli chodzi o produkty Na tym właśnie polega rola portalu takiego jak jerkbait.pl - na przedstawieniu pełnej i rzetelnej informacji. Bo to po prostu dobrze służy - wszystkim. W przeciwieństwie do gęgania klakierów, co (na szczęście) Krzysiek dobrze zrozumiał. Tak że Panowie, jak to mówią "stay tuned" i myślę, że wywiadem nikt nie będzie zawiedziony. W końcu polska fabryka blanków to prawdziwie historyczne wydarzenie w krótkiej historii naszego rodbuildingu ! A na zachętę, zarzucam jedną fotkę z wczorajszej wizyty. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Ja jestem kontent Dziękuje Ale ..... personalne wycieczki (klakierzy ) możesz sobie darować ok.Jak pewnie wiesz sam wywołałeś temat FA i prosze nie upatruj gdzie indziej winnych.I prosze więcej obiektywizmu choćby pod adresem własnej osoby. Edytowane 21 Października 2013 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Cud Miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Elegancko.Czekam z niecierpliwoscia i moze bede jednym ze skuszonych na "made in Poland" Trzeba uwierzyc, ze tez potrafimy zrobic cos na swiatowym poziomie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Friko - tych "klakierów" mogłeś sobie darować. Dalece nieuprawnione i złośliwe... Resztę znasz, usłyszałeś osobiście... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie ma lotniska? Prywatnej awionetki co lata w te i w zad z blankami z Republiki Ch..? No popatrz. cud w okolicach Wisły, Krakowa znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Prawie.... biorąc pod uwagę odległość bazy materiałowej wynoszącą kilka tysięcy kilometrów, brak specjalistów na miejscu, konieczność transportu maszyn i zdobycia know-how... tak, to jest historia jak z bajki ale ten facet naprawdę to zrobił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No fajnie Friko że byłeś.Po minach na fotce widać że ok.No sympatyczni koledzy.Chłopaki jak malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dobra wiadomość dla sprzetowych entuzjastów , bez znaczenia dla wielbicieli anonimowych matriksów .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Friko, czyli od zawsze wierzyłeś w to wszystko, wiedziałeś, że jednak blanki są made in Poland, tylko Ci wstrętni "klakierzy"... Na szczęście tych krzykaczy Krzysiek doskonale rozumie... Szkoda, że odwracasz wszystko od dupy strony i teraz to ludzie broniący FA są klakierami, a może po prostu mieli rację? Jeden z użytkowników w luźnej rozmowie zadał mi pytanie czy +super moderator posypie głowę popiołem czy odwróci wszystko od dupy strony? Odpowiedź jest zbędna, a raczej dałeś doskonałą w swoim wpisie. Mogłeś podarować sobie co najmniej jedno zdanie w swojej wypowiedzi i jedno małe dodać. Ale szczerze dziękuję, że załatwiłeś Nam zrozumienie u Pana Krzysztofa. Tak, jestem "klakierem" i klientem FA, będę dalej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wychodzi na to że ludzie wierzący a made in Poland wyszli na klakierów a sceptyczni krytykanci są teraz szlachetnymi piewcami przedstawienia pełnej i rzetelnej informacji która służy wszystkim , oczywiście pomijając klakierów bo oni przecież gęgają. Wydaje mi się że bycie moderatorem nie upoważnia do obrażania forumowiczów i przypominam że jednak to klakierzy mieli rację a nie miał moderator tego wątku . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Bo jak by takie cos działo sie w FC(znaczy sie blanki in Poland) to by w podwieszonych wisiało a tu tylko w FA . Edytowane 21 Października 2013 przez gorgol 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Powiem Wam, że ostatnio byłem świadkiem wyboru pewnego produktu, do jakiejś inwestycji, za baaaardzo konkretną kasę. Spośród 3 firm, wybrana została firma Polska. Wszystkie 3 oferowały produkt porównywalny jakościowo, ze wszystkimi certyfikatami, nagrodami etc. Produkt Polski był najdroższy, ale inwestor wybrał właśnie ten, bo sam jakiś czas temu budował ciężką pracą swoją firmę, w tym jakże przyjaznym kraju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Po miłej i konstruktywnej rozmowie z p.Krzysztofem zamówiłem jednak SLXF9010-2. Na sanowe pstrągi będzie, mam nadzieję, niezła wykałaczka Odliczać nie będę . Testy, jak pogoda pozwoli, 1 lutego 2014. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ja posiadam borona od p.Krzysztofa niebywała konstrukcja,kilka markowych kijków już miałem w rękach ale ten jest nadzwyczajny.Już zamówiłem drugiego 3-10lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Panowie niedowiarkowie,może teraz tak troszkę z "twarzą" pora wyjść....? pzdrhttp://jerkbait.pl/topic/5103-fishingart-pracownia-rodbuildingowa/page-19#entry1219400 miałem się czerwienić? - to się czerwienię W czasie pomiędzy niedowierzaniem a dowodem zamówiłem nawet polskiego borona i połowiłem nim.Z tego epizodu najbardziej cenię sobie poznanie Krzysztofa,- nigdy jak dotąd nie spotkałem tak pozytywnie odjechanego na punkcie swojej pasji rodbuildera.Życzę Krzysztofowi dużo wytrwałości ale i dystansu do pracy,- żeby nie padł, bo haruje niemiłosiernie na to wszystko nie myśląc o sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Oj prawda, prawda. On zawsze albo gdzieś na Syberii, czy w innej Mongolii, albo zapiernicza, blanki zwijając, wypiekając i lakierując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) A co u Pana Krzysia ?Friko obiecywał że wysmaży jakiś artykuł ; minął miesiąc i nic !No to może niech ktoś napisze jak się sprawują VegterBorony w polowach sandaczy i innych rybek. Mam plan sprawić sobie takiego casta - kruciaka do 30g. Edytowane 25 Listopada 2013 przez samwieszkto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi