Skocz do zawartości

FishingArt - producent blanków / pracownia rodbuildingowa

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

[...]

Nie wystarczy Wam informacja ze jest DOBRZE, to sa DOBRE produkty i jest gwarancja i na miejscu i "made in Poland" i "Pan Krzysztof" ?

Przeciez to chyba DOBRZE dla WSZYSTKICH, ze tak jest...

Przynajmniej dla mnie bardzo dobrze.

Bardzo sie ciesze, ze uznane Autorytety mialy okazje przekonac sie o solidnosci projektu.

Czyli nie tylko mi bedzie bardzo dobrze :)

Panowie niedowiarkowie,może teraz tak troszkę z "twarzą" pora wyjść....? :ph34r: :) pzdr

Panowie niedowiarkowie jako naprawde malutczy skorzystaja teraz z wyprzedazy w dziale sprzedam.

Niechybnie nastapi wysyp Lamiglasow, Santcruasow i innych uasow ...

Ja juz ustawiam sobie subskrypcje ! :)

• Like 3

Panowie niedowiarkowie jako naprawde malutczy skorzystaja teraz z wyprzedazy w dziale sprzedam.

Niechybnie nastapi wysyp Lamiglasow, Santcruasow i innych uasow ...

Ja juz ustawiam sobie subskrypcje ! :)

To Ciebie poinformuję jako pierwszego ;)  Chcesz mojego XLSa by X-Rods?

a... widzę, że co niektórzy nie wytrzymali ciśnienia... dalibyście człowiekowi ogarnąć się po powrocie ;)

Zatem tak. Byłem na XX Pucharze Głowatki (swoją drogą świetna impreza, gratulacje za profesjonalną organizację dla organizatorów).  Usiedliśmy z Krzyśkiem Zielińskim przy kielichu i wyjaśniliśmy sobie parę spraw, zatem po kolei.

Przelotki. Informacja o wadze przelotek zdezaktualizowała się jakiś czas temu ze względu na zmiany w technologii  wytwarzania. Obecnie waga przelotek S6 oraz analogicznych przelotek Fuji jest porównywalna. Krzysiek obiecał, że poprawi informację na swojej stronie internetowej przy najbliższej aktualizacji strony - obecnie nie ma czasu się za to zabrać po prostu. 

Blanki. Byłem wczoraj w POLSKIEJ FABRYCE BLANKÓW. Żadna "Laponia", żadne "Chiny" tylko prawdziwe Made in Poland - tak jak stoi na nalepce!  

Widziałem maszyny, mandrele, prepreg, Krzyśka przy pracy - zrobiliśmy z Kubą dokumentację zdjęciową z naszego pobytu i umówiliśmy się z Krzyśkiem na obszerny materiał informacyjny w formie wywiadu na jerkbait.pl.  W materiale tym pokażemy zdjęcia z zakładu obrazujące poszczególne fazy powstawania blanków a Krzysiek opowie nam o historii tego projektu, swoich doświadczeniach oraz mam nadzieję zdradzi czego możemy się spodziewać w najbliższej przyszłości jeśli chodzi o produkty :)

Na tym właśnie polega rola portalu takiego jak jerkbait.pl - na przedstawieniu pełnej i rzetelnej informacji. Bo to po prostu dobrze służy - wszystkim. W przeciwieństwie do gęgania klakierów, co (na szczęście) Krzysiek dobrze zrozumiał.

Tak że Panowie, jak to mówią "stay tuned" i myślę, że wywiadem nikt nie będzie zawiedziony. W końcu polska fabryka blanków to prawdziwie historyczne wydarzenie w krótkiej historii naszego rodbuildingu !

A na zachętę, zarzucam jedną fotkę z wczorajszej wizyty.

fiqs.jpg

• Like 10

Ja jestem kontent ;)  :)

Dziękuje :)

Ale ..... personalne wycieczki (klakierzy ) możesz sobie darować ;) ok.

Jak pewnie wiesz sam wywołałeś temat FA i prosze nie upatruj gdzie indziej winnych.

I prosze więcej obiektywizmu choćby pod adresem własnej osoby. :)

Edytowane przez Karol Krause
  • Like 1

Prawie.... biorąc pod uwagę odległość bazy materiałowej wynoszącą kilka tysięcy kilometrów, brak specjalistów na miejscu, konieczność transportu maszyn i zdobycia know-how... tak, to jest historia jak z bajki :)  ale ten facet naprawdę to zrobił !

Friko, czyli od zawsze wierzyłeś w to wszystko, wiedziałeś, że jednak blanki są made in Poland, tylko Ci wstrętni "klakierzy"... Na szczęście tych krzykaczy Krzysiek doskonale rozumie...

Szkoda, że odwracasz wszystko od dupy strony i teraz to ludzie broniący FA są klakierami, a może po prostu mieli rację? Jeden z użytkowników w luźnej rozmowie zadał mi pytanie czy +super moderator posypie głowę popiołem czy odwróci wszystko od dupy strony? Odpowiedź jest zbędna, a raczej dałeś doskonałą w swoim wpisie. Mogłeś podarować sobie co najmniej jedno zdanie w swojej wypowiedzi i jedno małe dodać. Ale szczerze dziękuję, że załatwiłeś Nam zrozumienie u Pana Krzysztofa. Tak, jestem "klakierem" i klientem FA, będę dalej.

• Like 5

Wychodzi na to że ludzie wierzący a made in Poland wyszli na klakierów a sceptyczni krytykanci są teraz szlachetnymi piewcami przedstawienia pełnej i rzetelnej informacji która służy wszystkim , oczywiście pomijając klakierów bo oni przecież gęgają. Wydaje mi się że bycie moderatorem nie upoważnia do obrażania forumowiczów i przypominam że jednak to klakierzy mieli rację a nie miał moderator tego wątku .

• Like 6

Powiem Wam, że ostatnio byłem świadkiem wyboru pewnego produktu, do jakiejś inwestycji, za baaaardzo konkretną kasę.  Spośród 3 firm, wybrana została firma Polska. Wszystkie 3 oferowały produkt porównywalny jakościowo, ze wszystkimi certyfikatami, nagrodami etc. Produkt Polski był najdroższy, ale inwestor wybrał właśnie ten, bo sam jakiś czas temu budował ciężką pracą swoją firmę, w tym jakże przyjaznym kraju. 

• Like 1

Panowie niedowiarkowie,może teraz tak troszkę z "twarzą" pora wyjść....? :ph34r: :) pzdr

http://jerkbait.pl/topic/5103-fishingart-pracownia-rodbuildingowa/page-19#entry1219400

miałem się czerwienić? - to się czerwienię  :P

W czasie pomiędzy niedowierzaniem a dowodem zamówiłem nawet polskiego borona i połowiłem nim.

Z tego epizodu najbardziej cenię sobie poznanie Krzysztofa,- nigdy jak dotąd nie spotkałem tak pozytywnie odjechanego na punkcie swojej pasji rodbuildera.

Życzę Krzysztofowi dużo wytrwałości ale i dystansu do pracy,- żeby nie padł, bo haruje niemiłosiernie na to wszystko nie myśląc o sobie...

• 1 miesiąc temu...

A co u Pana Krzysia ?

Friko obiecywał że wysmaży jakiś artykuł ; minął miesiąc i nic !

No to może niech ktoś napisze jak się sprawują VegterBorony w polowach sandaczy i innych rybek.

Mam plan sprawić sobie takiego casta - kruciaka do 30g.

Edytowane przez samwieszkto