Friko Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Z tego co wiem Krzysiek wraca w okolicach 5-6 grudnia do Polski, i na początek grudnia jest również (w związku z tym) zaplanowana publikacja artykułu. W zasadzie już tylko zostało mi zrobić opisy do zdjęć i możemy wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mógłbyś Friko namówić Krzysztofa żeby napisał zawsze parę słów o swoich wyprawach i o swoich wędkach . Dla niego by była reklama a dla nas uciecha i kawał wiedzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 No to Krzysiek już w ogóle by musiał przestać spać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/28427-slf9610-2-96%E2%80%9D-6-10lb-4-15g-fisching-art-blaas-f-na-klenie-i-lekkie-bolenie/ Polecam wszystkim, ja używam tylko Made in Poland. Edytowane 25 Listopada 2013 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 No to Krzysiek już w ogóle by musiał przestać spać... moglby sie poswiecic, w koncu user nasz pan :lol: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Tia, szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Albatrosie , Albatrosie. Znam ci ja ten wątek który uczynnie zalinkowałeś ; sam też coś tam pisałem. Nie ma tam słowa o blankach VegterBoron .Na forum bodajże tylko Dąbek111 o nich coś pisał ale niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie ma tam słowa o blankach VegterBoron .Na forum bodajże tylko Dąbek111 o nich coś pisał ale niewiele.tutaj dośc obszernie jest opisany jeden model Vegtera http://jerkbait.pl/topic/15634-mnie-te%C5%BC-ta-choroba-dotkn%C4%99%C5%82a/page-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A czy ktokowliek widział ktokolwiek wie więcej o blankach Blaas F. Z zamiarem jigowania okoniowego o takim jednym 2-11 sobie myślałem. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam, jesli chodzi o serie blaasow f to sa podobno szybsze od batsonow z rx 8 i dobrze trzymaja rybe. Tyle wiem od zrodla. Panowie nie zawracalem p. Zielinskiemu glowy wieloma pytaniami bo i tak nie bede nic krecil w tym roku, ale nurtuje mnie jedno. Jak to jest z tymi blankami, jak dlugo trzeba czekac na realizcje zamowienia? Z tego co czytam na j.b. i jak wiesci niosa to blanki kreci sam p. Krzysztof, ktorego nie ma w tej chwili w Polsce. Inwestuje duze srodki w sprzet do produkcji tychze blankow, potem wyjezdza czyli produkcja stop, moze sobie pozwolic na cos takiego! Jedna osoba i oferta wieksza od batsona czy innego znanego producenta! A testy... Nie mam pojecia o co kaman. Mysle, ze wielu czytajacych ten watek ma podobne odczucia. Mam nadzieje, ze w koncu cos sie wyjasni bo chetnych na polskie blanki byloby wielu . No bo czemu nie. Polska woda +polski blank, rzecz nie pojeta do tej pory . Rozmawialem tez z ludzmi, ktorzy stali przed wyborem blanku i slyszeli "o naszych", ale z braku dostepu rezygnowali, decydujac sie na blanki dostepne w pracowanich od reki. Wybierali batsona itp., tylko dlatego, ze byl, a wiec z koniecznosci. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 byc moze Krzysztof Zielinski jest jedynym technologiem w swojej firmie który panuje nad procesem producji. Zapewne firma ma co robić SKładja wedki i sprzedaja jeszcze komponenty xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Już nie długo te blanki będą łatwiej dostępne.U mnie w pracowni jeszcze kilka mam, a od nowego roku będzie można obejrzeć ok 50 modeli.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Konrad, a masz może SLF706-2 lub SLF7010-2 i podzielisz się spostrzeżeniami? Chciałbym pod jigowanie okoniowe gumkami 2/3" i główkami 5-12g. Z góry podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Mógłbyś Friko namówić Krzysztofa żeby napisał zawsze parę słów o swoich wyprawach i o swoich wędkach . Dla niego by była reklama a dla nas uciecha i kawał wiedzy.Krzysztof mało pisze, ale fotoreportaże z podróży zamieszcza, a raczej zamieszczał, bo ostatnie dotyczą 2012 roku.http://www.fishingart.pl/podroze/ Edytowane 26 Listopada 2013 przez Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 mdziam_78 ja mam (blank) slf7610 i tak na sucho to gdzieś tak będzie jak chcesz z mocą że przyłowowy szczupaczek 60-70cm nie stanowi problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Rozmawialem tez z ludzmi, ktorzy stali przed wyborem blanku i slyszeli "o naszych", ale z braku dostepu rezygnowali, decydujac sie na blanki dostepne w pracowanich od reki. Wybierali batsona itp., tylko dlatego, ze byl, a wiec z koniecznosci. wybierali z koniecznosci i z braku dostepu? wedlug mnie raczej z braku cierpliwosci ... i nie zebym bronil krzyska, duzy jest, sam sie obroni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 @Wobi jak uzbroisz napisz coś proszę jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Konrad, a masz może SLF706-2 lub SLF7010-2 i podzielisz się spostrzeżeniami? Chciałbym pod jigowanie okoniowe gumkami 2/3" i główkami 5-12g. Z góry podziękował.Mam i właśnie teraz zbroję w kr- koncepty.Pełny komfort masz przy główce pomiędzy 4-9 g ale opis jest jak najbardziej prawidłowy.Typowa kosa do jigowania taką gramaturąCo do dostępności blanków to u mnie są bo zamawiam do siebie do pracowni większe dostawy.Jeśli ktoś ma możliwość podjechać do mnie do pracowni to zapraszam , można pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Czy na nowy rok planowane są blanki w 1 kawałku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ponoć tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ciesze się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mam nadzieję że będą ale to nic pewnego.Konkrety w połowie grudnia.Jeśli chodzi o jednoskłady to bardzo dobrze wygląda seria REVELATION batsona .Jest też teraz na warsztacie blank REVS72UL ,miłe zaskoczenie , super cena do jakości.W połowie przyszłego tygodnia będę miał w pracowni prawie całą serię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Panowie kleic kije "na naszych" i wrzucac do watku, zwlaszcza ugiecie pod obcizeniem, odczucia podczas uzytkowania, wady, zalety, a nie tylko zdjecia polakierowanych omotek . Wobi wiem, ze cos masz na stanie z naszych i dzieki za info, ale budzet mam okrojony w tym roku. Poznecam sie nad batsonem jeszcze, ale w przyszlym roku na pewno bedzie "nasz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 A czy któryś z blanków nada się pod wahadłówki (algi, gnomy, morsy.....) 12-30gram czyli od rozmiaru 1 do 3. Nurt średni warciany REVC68Mh i RRVC68hFajnie jakby pracowały już pod około wymiarową szczupłą rybą z zębami Tak mnie ciekawi ich realne CW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 A czy któryś z blanków nada się pod wahadłówki (algi, gnomy, morsy.....) 12-30gram czyli od rozmiaru 1 do 3. Nurt średni warciany REVC68Mh i RRVC68hFajnie jakby pracowały już pod około wymiarową szczupłą rybą z zębami Tak mnie ciekawi ich realne CW SLF8615-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi