pablo208 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ktoś z 100licy może jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja sie wybieram - o ile plan sie mi nie zmieni.Póki co 100% że jade. g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja sie wybieram - o ile plan sie mi nie zmieni.Póki co 100% że jade. gLicze na to że się poznamy, z resztą @apioo chyba znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja sie wybieram - o ile plan sie mi nie zmieni.Póki co 100% że jade. gz wawy ? Rzeszowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja jadę z zach-pom okolice Świdwina. Jak ktoś zainteresowany (Wałcz Piła Bydgoszcz Toruń Płock Wa-wa) to mam 4 wolne miejsca. Przejazd w jedną stronę. Po pokazie powrót trzeba będzie sobie zorganizować pociągiem gdyż trochę w domu się muszę pokazać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja też pewnie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No to będziemy mieli mini zlot Mnie chyba chłopaki poznacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tez sie pojawię, i dwóch kolegow ze mną, z tego co wiem to jeszcze parę innych osób które tu zagladają czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jeśłi ktos bedzie sie wybierał z wawy chętnie sie zabiorę (oczywiście dołoże do paliwa itp) ...info na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zróbcie fotorelację i opiszcie zlot , niestety nie mogę przyjechać a chętnie bym to obejrzał , szczególnie te nowe Slimy które wejdą niebawem do programu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 ja mam 10 min z buta więc pewnie wpadnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zróbcie fotorelację i opiszcie zlot , niestety nie mogę przyjechać a chętnie bym to obejrzał , szczególnie te nowe Slimy które wejdą niebawem do programu Wezme aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 To i ja chyba wpadne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Hej No to trochę nas tam bedzie Żeby tylko blanków nie zabrakło Do zobaczenia Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Do oglądania nie zabraknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Otrzymałem wiadomość od Pana Krzysztofa, że wśród osób zakupujących bądź zamawiających blanki lub wędki w czasie pokazu zostanie rozlosowany blank o równowartości 400 pln. Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2014 przez skalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 O kurde fajna sprawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A mozna wyslac sms-a, ktory wezmie udzial w losowaniu, czy raczej sie nie przewiduje??? To takie pytanie, na ktore nie oczekuje odp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Panowie do zobaczenia jutro !Nie moge sie już doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czego mozna zyczyc kolegom bioracym udzial w pokazie rodzimych blankow? Panowie przetestowac je tam jak trzeba, powyginac, ponaginac o sciane , o sufit, o kolano . Przyjechac do domu i wrzucic co nieco na forum kolegom, ktorzy nie mogli sie wybrac. Swoja droga wyslalem e-maila do Krzysztofa Zielinskiego z pytaniem, czy beda nastepne pokazy. Dostalem odp. ze byc moze w stolicy, ale narazie to tylko spekulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pokaz się skończył i taka cisza?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pokaz się skończył i taka cisza??????????Chłopaki przełykają śline daj im dojść do siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Albo liczą ile nadgodzin za zrobione zakupy będą musieli wyrobić Napisałem to Karol trochę prowokacyjnie,- bo sam jestem ciekaw,- szczególnie nowych slimów Na temat pozostałych mam swoje wyrobione zdanie Edytowane 25 Stycznia 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pokaz się skończył i taka cisza??????????Bo pogoda do d... i droga do domow pewnie sie wydluzy. Miejmy nadzieje, ze koledzy dobrze pomacali i cos ciekawego skrobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wszyscy czekamy z niecierpliwością na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi