Skocz do zawartości

FishingArt - producent blanków / pracownia rodbuildingowa

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Relacji ode mnie nie będzie, gdyż byli Koledzy bardziej w temacie, więc na pewno lada moment będzie. Powiem tylko, że warto było, mimo brzydkiej pogody zawitać i powyginać, pomachać, podyskutować...

Ze swojej strony jedynie pragnę podziękować Panu Krzysztofowi, którego miałem dzisiaj okazję poznać, jego Małżonce oraz wszystkim Kolegom, którzy przyczynili się do tego, że w miły sposób dane mi było spędzić to sobotnie popołudnie.

Pozdrawiam wszystklich nowo poznanych Kolegów po kiju, zwłaszcza tych z j.pl., a było nas tam kilku.

Warto wspierać taką inicjatywę wszystkimi siłami, a blanki, po organoleptycznym badaniu wielu modeli, jestem pewien, że obronią się same. A ten HERS 2,75m i 2,6m i mocy 17lb jest po prostu kapitalny :) , że o okoniówkach w wersji travel nie wspomnę.

Znakomita i przebogata oferta, stanowiąca istotne uzupełnienie, tego, co już mamy na rynku.

Życzę sukcesów i wielkich ryb gnących te blanki aż po rękojeść

Pozdrawiam

Arek

• Like 2

No może trochę :D

Ale polecam, każdemu takie spotkania, chociażby dlatego że mozna porozmawiać z producentem twarzą w twarz ;) Rozjaśniło mi się kilka kilka myśli ;)

Zaspokójcie ciekawość tych co nie mogli być :huh: .Jak na razie to wszyscy jesteście okropnie tajemniczy :ph34r:  .Wypowiedzi to same ogólniki. Zaczynam podejrzewać że to było zakonspirowane spotkanie CIA czy innego Mossadu ;) :lol: .

• Like 2

Ok.

Dotarliśmy na miejsce koło godziny 13, ja oraz kolega @apioo;)

Po dotarciu do sali "nr 1" ujrzelismy około 4/5 stojaków pełnych wędek i blanków różnej maści, od ul zrobionych na móchówce 4 klasy, po mocne hersy, blassy S i inne.

Był też kącik dla Ciekawych jak wyglądają nowe uchwyty FA, korki oraz drewna stabilozowane. Można było porozmawiać Z Panem Krzysztofem, ja akurat miałem pytanie dotyczące kija na wzdręgi, odpowiedź była po chwili zastanowienia, ale taka, która trafiła w moje gusta. Pan Krzysztof wyjął ze stojaka 3skład na muchowej F-ce bodajże 2,13m, zostały wykorzystane 3 górne składy oraz zmieniony nieco blank, od razu padła propozycja że można zrobić też dłuższy kijek na 11' F-ce ;) Ten kijek zachwycił mnie swą lekkością, szybkością oraz najbardziej tym że wygladał dokladnie jak zapałka :D (teraz to już tylko jedno się będzie śniło po nocach :D ). W "grubszych" kijach nje przebierałem bo to nie moja "branża" ;) Pogadalem troche z chłopakami których tu oto pozdrawiam, (sorka że nie mogłem zostać ale droga długa i paskudna ;) ), wymiana informacji na temat lowisk, przynęt, zaproszenia tu i ówdzie, ogólnie takie spotkania powinny być organizowane częściej !!! :D

Wyszło trochę jak kartka z kalendarza :lol:

• Like 3

Kilka zdjęć z dzisiejszego pokazu. Warto organizować takie spotkania częściej  :) 

Tak jak pisał Haja: Warto wspierać taką inicjatywę wszystkimi siłami, a blanki, po organoleptycznym badaniu wielu modeli, jestem pewien, że obronią się same.

Okoniówka w wersji travel zapada w pamięć   :) 

post-50237-0-03629800-1390687792_thumb.jpg

post-50237-0-28547200-1390687804_thumb.jpg

post-50237-0-70040200-1390687808_thumb.jpg

post-50237-0-65487400-1390687813_thumb.jpg

post-50237-0-37661900-1390687818_thumb.jpg

post-50237-0-30127600-1390687823_thumb.jpg

post-50237-0-84807900-1390687827_thumb.jpg

post-50237-0-06515800-1390687839_thumb.jpg

post-50237-0-29921300-1390687846_thumb.jpg

post-50237-0-72266600-1390687852_thumb.jpg

post-50237-0-89325400-1390687857_thumb.jpg

post-50237-0-44604800-1390687864_thumb.jpg

post-50237-0-68242500-1390687868_thumb.jpg

Edytowane przez MaxFenix
  • Like 4

Cześć

Impreza była super ;) Zima troszkę zaatakowała ale co tam :D

Można było dużo się dowiedzieć dużo zobaczyć dotknąć no i oczywiście poznać nowych kolegów mających te same zainteresowania  ;) Można było sobie od naszych forumowych Lurebilderów podkupić ciekawe wobki  :)

Nowe blanki Krzysztofa ZIelińskiego Made in Poland są bardzo ciekawe i nie można się opżeć chęci posiadania wędki na blanku Fishing Art w sowjej kolekcji  ;) Ja skusiłem się na Hersa SLR8617 :)

Będzie super szpada na nowy sezon 2014 ;) Aż się nie mogę doczekać jak ją Krzysztof wyprodukuje i wyśle do mie B)

Ogónie było bardzo fajnie ;)( a po spotkaniu była jeszcze fajniejsza integracja :D

Pozdro

Seb@

Edytowane przez 5384

Cześć

Impreza była super ;) Zima troszkę zaatakowała ale co tam :D

Można było dużo się dowiedzieć dużo zobaczyć dotknąć no i oczywiście poznać nowych kolegów mających te same zainteresowania ;) Można było sobie od naszych forumowych Lurebilderów podkupić ciekawe wobki :)

Nowe blanki Krzysztofa ZIelińskiego Made in Poland są bardzo ciekawe i nie można się opżeć chęci posiadania wędki na blanku Fishing Art w sowjej kolekcji ;) Ja skusiłem się na Hersa SLR8617 :)

Będzie super szpada na nowy sezon 2014 ;) Aż się nie mogę doczekać jak ją Krzysztof wyprodukuje i wyśle do mie B)

Ogónie było bardzo fajnie ;)( a po spotkaniu była jeszcze fajniejsza integracja :D

Pozdro

Seb@

Seba czyli jednak Hers :D

Fajny wybór ;)

Pokaz wystartował planowo choć niektórzy przybyli wcześniej. Frekwencja dopisała. Fajnie było poznać ludzi z forum i ich spojżenie na wedkarstwo za co dziekuję. Ze swojej strony chciałbym również podziekować Piotrowi Skałce i osobom które pomogły to zorganizować za inicjatywe i pokazanie że można jak sie chce. Ludzie mili rozmowni bez hejtu czesto obecnego na forach. Oby wiecej takich spotkań. Co do wedek i blanków to niejeden zgłupiał szukając czegoś dla siebie i myśli bedą sie z tydzień w głowie układać. Jedno jest pewne każdy z oferty znajdzie coś dla siebie i nikt nie powie że jest za wąska ;).Poniżej kilka fotek.

fj3h.jpg

wolr.jpg

9839.jpg

m4vr.jpg

is3j.jpg

msfl.jpg

0iiy.jpg

qiz9.jpg

6dsn.jpg

q456.jpg

xaxk.jpg

b0i9.jpg