haja1978 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam,Relacji ode mnie nie będzie, gdyż byli Koledzy bardziej w temacie, więc na pewno lada moment będzie. Powiem tylko, że warto było, mimo brzydkiej pogody zawitać i powyginać, pomachać, podyskutować...Ze swojej strony jedynie pragnę podziękować Panu Krzysztofowi, którego miałem dzisiaj okazję poznać, jego Małżonce oraz wszystkim Kolegom, którzy przyczynili się do tego, że w miły sposób dane mi było spędzić to sobotnie popołudnie.Pozdrawiam wszystklich nowo poznanych Kolegów po kiju, zwłaszcza tych z j.pl., a było nas tam kilku.Warto wspierać taką inicjatywę wszystkimi siłami, a blanki, po organoleptycznym badaniu wielu modeli, jestem pewien, że obronią się same. A ten HERS 2,75m i 2,6m i mocy 17lb jest po prostu kapitalny , że o okoniówkach w wersji travel nie wspomnę.Znakomita i przebogata oferta, stanowiąca istotne uzupełnienie, tego, co już mamy na rynku.Życzę sukcesów i wielkich ryb gnących te blanki aż po rękojeśćPozdrawiamArek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ja w sumie nie mam co pisać, było super! Mega atmosfera, rozmowa z chłopakami bezcenna no i kupa fajnych blanków. Mi w szegolnosci spodobał się spin na banku muchowym super kosa na wzdręgi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ..kurde, widzę tam Podleśnego aka Alkonight ...musiałem się połozyc co by coś dostrzec 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ..kurde, widzę tam Podleśnego aka Alkonight ...musiałem się połozyc co by coś dostrzec Mam laptopa, to łatwo obracam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mam laptopa, to łatwo obracam ...ja mam wpasowany monit także musiałbym cosik podemolować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Przepraszam chłopaki na szybko fotki z tableta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ładnie, pionu nie trzymasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No może trochę Ale polecam, każdemu takie spotkania, chociażby dlatego że mozna porozmawiać z producentem twarzą w twarz Rozjaśniło mi się kilka kilka myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Kuba ty złośliwcze .Mało sobie karku nie złamałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jak chcesz roboboe kolejną to sie musisz nagimnastykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No może trochę Ale polecam, każdemu takie spotkania, chociażby dlatego że mozna porozmawiać z producentem twarzą w twarz Rozjaśniło mi się kilka kilka myśli Zaspokójcie ciekawość tych co nie mogli być .Jak na razie to wszyscy jesteście okropnie tajemniczy .Wypowiedzi to same ogólniki. Zaczynam podejrzewać że to było zakonspirowane spotkanie CIA czy innego Mossadu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zaraz, daj odsapnąć, Forecast jak wydobrzeje pewnie wrzuci więcej fotek Zaraz coś wyskrobie, mini relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zaraz, daj odsapnąć, Forecast jak wydobrzeje pewnie wrzuci więcej fotek Zaraz coś wyskrobie, mini relacja A po czym Forecast ma wydobrzeć...? :ph34r: Co tam się działo..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ok.Dotarliśmy na miejsce koło godziny 13, ja oraz kolega @apioo;)Po dotarciu do sali "nr 1" ujrzelismy około 4/5 stojaków pełnych wędek i blanków różnej maści, od ul zrobionych na móchówce 4 klasy, po mocne hersy, blassy S i inne.Był też kącik dla Ciekawych jak wyglądają nowe uchwyty FA, korki oraz drewna stabilozowane. Można było porozmawiać Z Panem Krzysztofem, ja akurat miałem pytanie dotyczące kija na wzdręgi, odpowiedź była po chwili zastanowienia, ale taka, która trafiła w moje gusta. Pan Krzysztof wyjął ze stojaka 3skład na muchowej F-ce bodajże 2,13m, zostały wykorzystane 3 górne składy oraz zmieniony nieco blank, od razu padła propozycja że można zrobić też dłuższy kijek na 11' F-ce Ten kijek zachwycił mnie swą lekkością, szybkością oraz najbardziej tym że wygladał dokladnie jak zapałka (teraz to już tylko jedno się będzie śniło po nocach ). W "grubszych" kijach nje przebierałem bo to nie moja "branża" Pogadalem troche z chłopakami których tu oto pozdrawiam, (sorka że nie mogłem zostać ale droga długa i paskudna ), wymiana informacji na temat lowisk, przynęt, zaproszenia tu i ówdzie, ogólnie takie spotkania powinny być organizowane częściej !!! Wyszło trochę jak kartka z kalendarza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mała zajawka ze spotkania Niebawem więcej zdjęć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxFenix Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Kilka zdjęć z dzisiejszego pokazu. Warto organizować takie spotkania częściej Tak jak pisał Haja: Warto wspierać taką inicjatywę wszystkimi siłami, a blanki, po organoleptycznym badaniu wielu modeli, jestem pewien, że obronią się same.Okoniówka w wersji travel zapada w pamięć Edytowane 25 Stycznia 2014 przez MaxFenix 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 zaluje, ze nie moglem byc . Czyzbym widzialm tam Zbyszka Kawalca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tak, Pan Zbyszek się zjawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pewnie w tym roku bede machal czyms spod znaku F.A., bo czemu nie . Brakuje mi jednego kijka do pewnych zastosowan. Moze wypala kolejne pokazy, dobry kierunek z promocja. Bo jednak blanki sa malo znane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć Impreza była super Zima troszkę zaatakowała ale co tam Można było dużo się dowiedzieć dużo zobaczyć dotknąć no i oczywiście poznać nowych kolegów mających te same zainteresowania Można było sobie od naszych forumowych Lurebilderów podkupić ciekawe wobki Nowe blanki Krzysztofa ZIelińskiego Made in Poland są bardzo ciekawe i nie można się opżeć chęci posiadania wędki na blanku Fishing Art w sowjej kolekcji Ja skusiłem się na Hersa SLR8617 Będzie super szpada na nowy sezon 2014 Aż się nie mogę doczekać jak ją Krzysztof wyprodukuje i wyśle do mie Ogónie było bardzo fajnie ( a po spotkaniu była jeszcze fajniejsza integracja PozdroSeb@ Edytowane 26 Stycznia 2014 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Panowie i jak oceniacie nowe jednoskłady i slimy? Jakieś opinie na sucho???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Cześć Impreza była super Zima troszkę zaatakowała ale co tam Można było dużo się dowiedzieć dużo zobaczyć dotknąć no i oczywiście poznać nowych kolegów mających te same zainteresowania Można było sobie od naszych forumowych Lurebilderów podkupić ciekawe wobki Nowe blanki Krzysztofa ZIelińskiego Made in Poland są bardzo ciekawe i nie można się opżeć chęci posiadania wędki na blanku Fishing Art w sowjej kolekcji Ja skusiłem się na Hersa SLR8617 Będzie super szpada na nowy sezon 2014 Aż się nie mogę doczekać jak ją Krzysztof wyprodukuje i wyśle do mie Ogónie było bardzo fajnie ( a po spotkaniu była jeszcze fajniejsza integracja PozdroSeb@Seba czyli jednak Hers Fajny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Seba czyli jednak Hers Fajny wybór Zapowiada się ifdealnie Właśnie takiego mi kijka brakuje Podęślij mi te foty wobków szczupakowych. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Pokaz wystartował planowo choć niektórzy przybyli wcześniej. Frekwencja dopisała. Fajnie było poznać ludzi z forum i ich spojżenie na wedkarstwo za co dziekuję. Ze swojej strony chciałbym również podziekować Piotrowi Skałce i osobom które pomogły to zorganizować za inicjatywe i pokazanie że można jak sie chce. Ludzie mili rozmowni bez hejtu czesto obecnego na forach. Oby wiecej takich spotkań. Co do wedek i blanków to niejeden zgłupiał szukając czegoś dla siebie i myśli bedą sie z tydzień w głowie układać. Jedno jest pewne każdy z oferty znajdzie coś dla siebie i nikt nie powie że jest za wąska .Poniżej kilka fotek. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Forecast 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jest szansa na wyprzedaże na giełdzie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi