Krzysiek_W Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jest szansa na wyprzedaże na giełdzie . Józek! Ty niedzielny hejterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Józek! Ty niedzielny hejterze. Krzysiu a nie masz ochoty coś dobrego zakupić w dobrej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ech... Nieustannie. Tylko wiesz jak to jest. Wstyd teraz być dawcą kapitału. Szczególnie, że ryb jakoś nie przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 I nikt niczego nie popsuł? Lada dzień powinno do mnie przyjść i moje jaziowe blaasisko. A neofici FA niechże sobie czekają miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wagner Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Elegancko.Czekam z niecierpliwoscia i moze bede jednym ze skuszonych na "made in Poland" Trzeba uwierzyc, ze tez potrafimy zrobic cos na swiatowym poziomie!!Ja się skusiłem już dawno na Borona 86 20lb i powiem, że czegoś tak świetnego a przy tym uniwersalnego nie miałem jeszcze w rękach. tylko trzeba się przyzwyczaić, że każde zaczepienie o trawkę to jest takie walnięcie jakby uderzył sandacz życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tak, Pan Zbyszek się zjawił Tak, to było prawdziwie symboliczne wydarzenie jak dla mnie, historia polskiego rodbuildingu spotkała się z przyszłością piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ze swojej strony chciałbym również podziekować Piotrowi Skałce i osobom które pomogły to zorganizować za inicjatywe i pokazanie że można jak sie chce. Ja również, zresztą zrobiłem to już wczoraj. Kolega miał bardzo dobry pomysł i fajnie go zrealizował. Kuba, Piotrek - miło było uścisnąć rękę w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A i Pan Zbyszek z pustymi rękami nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Prawda. Gięliśmy potem tego szklaka ze Zbyszkiem w pracowni, dosyć ciekawy na pierwszy rzut oka muszę powiedzieć. Aż szkoda że nie trochę krótszy, mam wrażenie że gdyby był w okolicach 7 stop to naprawdę mógłby ostro namieszać. W szkle zdecydowanie wolę krótsze konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Fotorelacja ze spotkania 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Świetna inicjatywa i fotorelacja,oby więcej takich, szkoda że nie mogłem być. Pocieszam się jednak faktem,że mój klenio-jaziowy blaas jest już na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Fajnie, że mieliśmy taki pokaz na naszym podwórku. Ja skorzystałem i nabyłem SLF806-2. Bez "macania" bym na pewno się nie zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Napisze ktoś coś o jednoczęściowkach z F.A.?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Napisze ktoś coś o jednoczęściowkach z F.A.?!O O to właśnie chciałem zapytać i ja.Najlepiej coś pod casta,bo będę się zbroił już za chwilę.Najlepiej XF lub Herrs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które pomimo fatalnej pogody brały udział w pokazie. Atmosferę, którą stworzyliście zapamiętam na długo.Szczególne podziękowania kieruję do osób, które pomogły mi w organizacji Marka, Tomka i Piotrka. Nie wiem jak napisać o najważniejszej osobie bo tego zwykłymi słowami opisać nie można. Panie Krzysztofie DZIĘKUJĘ . Był i minus spotkania trwało ono zbyt krótko , cztery godziny minęły nie wiadomo kiedy. Friko rozmowę o łowieniu jazi dokończymy następnym razem . Miło było was poznać. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 No 1 składzik/cast po konkretne Jaśki się zbroi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Jakieś wrażenia z oględzin Slimów? Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Prawda. Gięliśmy potem tego szklaka ze Zbyszkiem w pracowni, dosyć ciekawy na pierwszy rzut oka muszę powiedzieć. Aż szkoda że nie trochę krótszy, mam wrażenie że gdyby był w okolicach 7 stop to naprawdę mógłby ostro namieszać. W szkle zdecydowanie wolę krótsze konstrukcje.O jakim szklaku mowa ?Możesz coś więcej na ten temat napisać ?Szukam coś pod obrotówki i woblerki na "okonio-pstrągi ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 A taki w dwóch kawałkach koło 8 stóp białasek. Więcej może powiedzieć właściciel czyli Zbyszek Kawalec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Jaki białasek Przecież on był prawie przeźroczysty Friko: zgadza się, taki półprzezroczysty powiedzmy - mleczny troche. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jakieś wrażenia z oględzin Slimów? Ja zamawiam teraz SLS8615-2, jak będzie gotowy coś skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Panowie czy ktoś ma ? Ew łowił ? na SLXF1006-2 z FA? Jakieś opinie ? Wnioski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Obecnie mam ja. Wcześniej Rafał Wrocław. (wersja CAST)wersje spinn jesli dobrze kojarze posiada forecast a tu o kiju forecast'a:http://fishingjp.hpu.pl/viewpage.php?page_id=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Z Jakubem już porozmawiałem , przekazał mi cenne wskazówki Nikt więcej nie lowi tymi blankami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja używam wersji 9'6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi