Skocz do zawartości

FishingArt - producent blanków / pracownia rodbuildingowa

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

Elegancko.Czekam z niecierpliwoscia i moze bede jednym ze skuszonych na "made in Poland" Trzeba uwierzyc, ze tez potrafimy zrobic cos na swiatowym poziomie!!

Ja się skusiłem już dawno na Borona 86 20lb i powiem, że czegoś tak świetnego a przy tym uniwersalnego nie miałem jeszcze w rękach. tylko trzeba się przyzwyczaić, że każde zaczepienie o trawkę to jest takie walnięcie jakby uderzył sandacz życia.

Ze swojej strony chciałbym również podziekować Piotrowi Skałce i osobom które pomogły to zorganizować za inicjatywe i pokazanie że można jak sie chce. 

Ja również, zresztą zrobiłem to już wczoraj. Kolega miał bardzo dobry pomysł i fajnie go zrealizował. 

Kuba, Piotrek - miło było uścisnąć rękę w realu :)

Prawda. Gięliśmy potem tego szklaka ze Zbyszkiem w pracowni, dosyć ciekawy na pierwszy rzut oka muszę powiedzieć. Aż szkoda że nie trochę krótszy, mam wrażenie że gdyby był w okolicach 7 stop to naprawdę mógłby ostro namieszać. W szkle zdecydowanie wolę krótsze konstrukcje.

Serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które pomimo fatalnej pogody brały udział w pokazie. Atmosferę, którą stworzyliście zapamiętam na długo.

Szczególne podziękowania kieruję do osób, które pomogły mi w organizacji Marka, Tomka i Piotrka. Nie wiem jak napisać o najważniejszej osobie bo tego zwykłymi słowami opisać nie można. Panie Krzysztofie DZIĘKUJĘ . Był i minus spotkania trwało ono zbyt krótko :( , cztery godziny minęły nie wiadomo kiedy. Friko rozmowę o łowieniu jazi dokończymy następnym razem ;) . Miło było was poznać. Pozdrawiam wszystkich serdecznie            

• Like 5

Prawda. Gięliśmy potem tego szklaka ze Zbyszkiem w pracowni, dosyć ciekawy na pierwszy rzut oka muszę powiedzieć. Aż szkoda że nie trochę krótszy, mam wrażenie że gdyby był w okolicach 7 stop to naprawdę mógłby ostro namieszać. W szkle zdecydowanie wolę krótsze konstrukcje.

O jakim szklaku mowa ?

Możesz coś więcej na ten temat napisać ?

Szukam coś pod obrotówki i woblerki na  "okonio-pstrągi ".