Friko Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 8 marca 2014 - kolejny pokaz blanków i wędek Fishing Art, tym razem w Warszawie. http://jerkbait.pl/topic/35653-8-marca-spotkanie-forumowicz%C3%B3w-jerkbaitpl/ Zapraszam ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wczoraj odbierałem nowy kijek w Krakowie. Jakość wykonania jak zawsze - PIERWSZA LIGA. Zaskoczenie wywołał korek na rękojeści, selekt i to w jakości o której nie miałem zielonego pojęcia. Zero robaka, szpachli, konserwantów. Czysta natura szlifowana płótnem... Kij to VENTUS F 9'6"/4 #8 robiony z myślą o szczupakach, sandaczach, większych sztukach z górskich rzek (Dunajec, San). Kilka fotek robionych w trakcie odbioru. Moja "zimowa postura" ulega obecnie modyfikacji... Większe fotki są pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/43 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 mordka się cieszy widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 mordka się cieszy widać Jest jeszcze takie gdzie z wrażenia na korek "mordka" a dokładnie "wara" mi opadła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Mógłbyś Andrzeju wstawić fotki (makro ) tego korka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Koniecznie dajcie foto relacje dla tych co nie będą mogli się pojawić 8 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Mógłbyś Andrzeju wstawić fotki (makro ) tego korka ? Cześć Tak tylko muszę się zebrać by zrobić to poprawnie: statyw, światło... Wczoraj był pochmurny dzień, kiepskie warunki świetlne w biurze u Krzyśka a i mój aparat lekko mu ciążył... Fotki mogły by być lepsze. Liczy się moment: "banan" na twarzy i opadnięta "wara" dosłownie. Pisząc to teraz mam dolnik przed sobą, korek jest "zajebiaszczy"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Cześć Tak tylko muszę się zebrać by zrobić to poprawnie: statyw, światło... Wczoraj był pochmurny dzień, kiepskie warunki świetlne w biurze u Krzyśka a i mój aparat lekko mu ciążył... Fotki mogły by być lepsze. Liczy się moment: "banan" na twarzy i opadnięta "wara" dosłownie. Pisząc to teraz mam dolnik przed sobą, korek jest "zajebiaszczy"... Andrzej, gratulacje kijka!!!. Jak już będziesz robił makro korka to zrób tez większe zdjęcie korka i REC'a na jednym zdjęciu. Dzięki. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Na fotce zero pracy plamkowania na korku - 100% korek oryginał. Dopiero pod obiektywem i dużym powiększeniem widać w szczelinach minimalne zatarcia w realu przed nosem niewidoczne... Tutaj jest duże zdjęcie: http://www.andrzejstanek.pl/post/43W ImageShack mam nie wykupiony abonament więc zero na tą chwilę wklejania fotek o dużej rozdzielczości, na dniach zmienię to... Ostatnia fotka dla tych co szukają ideału... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Ostafin Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witam. W ubiegłym sezonie miałem już przyjemność łowić kilkoma wędkami z pracowni FishingArt. Mogę powiedzieć o nich tylko jedno: REWELACJA!!! Już myślę o następnym kiju. Mam nadzieję że Krzysztof znajdzie czas, żeby go uzbroić. Pozdrawiam Łukasz Ostafin Edytowane 12 Lutego 2014 przez Łukasz Ostafin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witamy, witamy! Już na innych forach (takich ciut bardziej muchowych ) Twoje pozytywne wypowiedzi o Ventusach można było znaleźć. Wygląda też na to, że w gronie zadowolonych użytkowników wyrobów Krzysztofa Zielińskiego znalazłeś się już dość dawno. Pogratulować Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Andrzeju, piękna wędka, aż żal byłoby mi łowić Zaraz gdzieś bym puknął, stuknął.... A Loop....najpiękniejsze młynki. Przy okazji witam na forum nowego użytkownika ! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kamil - kijek jest robiony jak widać bez zbędnych "dekoracji", czysta moc przy perfekcyjnym montażu i topowych komponentach. Był pewien opór Pana Zielińskiego co do samej rękojeści, że bez wzmocnień na skrajnych elementach, udało się przeforsować... Kijek w ręce elegancki a jeszcze bardziej ergonomiczny, nie leci na pysk, idealnie wyważony z dwoma kołowrotkami Loop-a (fotki). No i LOOP-y (Dzięki Michał)... Proponuję jednak to z linku - większe. http://www.andrzejstanek.pl/post/43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Andrzej jak zwykle - powalasz jakością projektu.Koreczek poprostu aż bije jasnością po oczach - klasa,klasa,klasa.Kijek dopieszczony maksymalnie. O fotkach już nie wspominam bo poprostu ............. brak słów by to opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Karol - info o transakcji (spin) przekazałem do Krakowa... Wszystko OK. Wracając do kija i korka, fotki j/w od 1-5 są oryginałami w "6" trochę pogrzebałem przy korku, ale tyci tyci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Przepiękny projekt i jeszcze lepsze wykonanie , gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Niejaki Gość Andrzej Stanek to perfekcjonista i fajansu nie toleruje .Ja już nie puszczam och i ach, dla mnie to jest już wszystko normalne, że u Niego panuje perfekcja w każdym calu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Andrzeju, od długiego czasu podziwiam styl w jakim projektujesz swoje wędki, a Krzysztof później je wykonuje. Ten projekt przebił chyba jednak wszystkie - fantastyczny, gratuluję! Korek? Chyba wiele osób przekonało się już, gdzie w Polsce można dostać ten najlepszej jakości... Pozdrawiam P.S. Twoje zdjęcia powalają nie mniej niż ten korek, podziwiam! Mógłbyś zorganizować małe warsztaty, na pewno wziąłbym w nich udział... Edytowane 13 Lutego 2014 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dzięki Chłopaki ale w przypadku wędek liczy się tylko praca Pana Zielińskiego - Krzyśka. Ja składam sugestie, czasami pokazuję fotki namierzone gdzieś w necie. On je realizuje, tutaj nie ma żadnego projektowania, na moje oko w przypadku wędek to słowo jest mocno nadużywane. Prostota kija jest jego największą zaletą w przypadku tego kija osiągnęła chyba maksimum. Jeśli cokolwiek jest do podziwiania to staranny montaż, blank, komponenty, trochę przysłużyły się fotki. Kij w realu jest typowym "swojakiem", bierzesz do łapy i od razu wiesz, że będzie Ci pasował. Zero świecidełek, zbędnych naklejek, pierścionków, niezbędne minimum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A co jest nadzwyczajnego w stylu tej wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Prostota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A co jest nadzwyczajnego w stylu tej wędki?Krzysiek Ty udajesz , czy już tak masz ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Krzysiek Ty udajesz , czy już tak masz ........Nie udaję. Patrze piąty raz na tą wędkę i widzę schludną, estetyczną, prostą i dobrze obfotografowaną wędkę. Ale gdzie tu jest nadzwyczajna stylistyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Fakt nie do każdego może ten styl trafia do mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Coś mi się wydaje, że tu chodzi o rozumienie słowa "nadzwyczajny". Bo co jest nadzwyczajnego w wędce, która stylistycznie mieście się w 90% pokazywanych tutaj.Ale ok, nie moja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi