Skocz do zawartości

FishingArt - producent blanków / pracownia rodbuildingowa

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat takiego blanku: cts elite long range 2,75 15-45g na aledrogo znalazłem kijek robiony na tym blanku a poszukuje kija na średnią rzekę chociaż specyficzną (Bug) pod gumy takie od 7 do15 cm na główkach 10-35g, głównym przeciwnikiem miał by być zębaty ale kijek z zapasem mocy żeby dało rade wytargać mniejsze wąsy które są nierzadkim przyłowem nada się to do takich celów???

• 1 miesiąc temu...

Czy ktoś używa wędziska na tym blanku SS6020-1 6'0 7-20lb 8-30g?

Interesuje mnie możliwość uzbrojenia pod cast, przynęty twarde, łowienie agresywne na krótkim i średnim dystansie. Jeśli ktoś może coś napisać o tym blanku, to poproszę :)

Witam

Dzisiaj dotarł młodszy brat Vegler Boron 2,75m 4-14lb 4-23g. 

Projekt identyczny jak poprzedni

fotki na szybko

2543f7503cab617amed.jpg

85b1c7c8beba062bmed.jpg

7aa44e47e1941165med.jpg

7b212aee3e9ca357med.jpg

Na pierwszy rzut okiem już widać, że wędki maja inny rozstaw przelotek chociaż są tej samej długości i bliźniaczo podobne

Widać indywidualne podejście do blanku, nie jest to seryjnie klepana wędka  :D

6b927889ff8e7701med.jpg

Pozdrawiam

• Like 5

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam,

Zapewne te dwa blanki nano tramontan 12 ft 3lb kręcą sie dla mnie :D.  Zapraszam do testów nad wodą w Krakowie łowisko 3k - można pomacać,porzucać i w razie wspólnej zasiadki połowić. Wędki powinny być gotowe pod koniec sierpnia

Będę posiadał posiadał po 1szt z każdego rodzaju blanku( hermattan, samum,tramontan) do tego Century NG+, Century NG, Harrison wizard slim tak dla porównania

Edytowane przez andrzej525

Witam,

Zapewne te dwa blanki nano tramontan 12 ft 3lb kręcą sie dla mnie :D.  Zapraszam do testów nad wodą w Krakowie łowisko 3k - można pomacać,porzucać i w razie wspólnej zasiadki połowić. Wędki powinny być gotowe pod koniec sierpnia

Będę posiadał posiadał po 1szt z każdego rodzaju blanku( hermattan, samum,tramontan) do tego Century NG+, Century NG, Harrison wizard slim tak dla porównania

Fajnie tylko że Kolega daleko od mnie a i blanki nie dla mnie bo karpiowe, ja tylko spin :P  Lecz wrażenie chętnie przeczytam. I oby dwudziestaki wyjeżdżały jak się patrzy :lol:

Trochę mocne i ostre.Bardziej pod Sandacze ale to jeszcze spróbuje z Rapami.Kolega ma i łowi Bolki.Ja muszę się przekonać na własnej skórze.

Może i ostre ale ugięcie i trzymanie ryby powinn być wzorcowe.W japan 7-30g jest wzorcowe ugięcie i trzymanie ryby a kij ostra szpada.Zobaczysz pod rybą, myślę że będziesz Pan zadowolony :) .