ziemson Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat takiego blanku: cts elite long range 2,75 15-45g na aledrogo znalazłem kijek robiony na tym blanku a poszukuje kija na średnią rzekę chociaż specyficzną (Bug) pod gumy takie od 7 do15 cm na główkach 10-35g, głównym przeciwnikiem miał by być zębaty ale kijek z zapasem mocy żeby dało rade wytargać mniejsze wąsy które są nierzadkim przyłowem nada się to do takich celów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Czy ktoś używa wędziska na tym blanku SS6020-1 6'0 7-20lb 8-30g? Interesuje mnie możliwość uzbrojenia pod cast, przynęty twarde, łowienie agresywne na krótkim i średnim dystansie. Jeśli ktoś może coś napisać o tym blanku, to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 WitamDzisiaj dotarł młodszy brat Vegler Boron 2,75m 4-14lb 4-23g. Projekt identyczny jak poprzedni fotki na szybkoNa pierwszy rzut okiem już widać, że wędki maja inny rozstaw przelotek chociaż są tej samej długości i bliźniaczo podobneWidać indywidualne podejście do blanku, nie jest to seryjnie klepana wędka Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Piekny zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Nic dodać nic ująć, szlachetne blanki do szlachetnych młynków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Mój ostatni patyk od Krzysztofa i jego póki co ,najcięższa ofiara w tym sezonie . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Kryst poważny sprzęt.Taki harpagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Tom ,ten kij był składany na poważne bolki ...Mi pasuje jak cholera ,jedna ryba spadła na kilkadziesiąt i to taka ze 60cm i to szczupaczek ,także ...No i jest czym spowolnić draba w nurcie i między leżącymi drzewami .Super patyk pod konkretne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Leee tez mam, sam 'se' zrobilem Na blanku z FA oczywiscie Edytowane 29 Czerwca 2014 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Leee tez mam, sam 'se' zrobilem Na blanku z FA oczywiscie Ja też (SS8620) po pełnym sezonie postaram się napisać parę słów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Technologia Nano również u rodzimego producenta blanków. http://www.fishingart.eu/8-Blanki.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Technologia Nano również u rodzimego producenta blanków. http://www.fishingart.eu/8-Blanki.htmNo własnie, ktoś może już ukręcił jakiego patyka na tym cudzie? W szczególności chodzi mi o Vegtera. Każde info mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Miałem w ręce blank pod spina, wyglądał cacy. Obecnie kręcą się dwa blanki karpiowe nano 12' też jestem ciekaw gotowca jako kij. Po 25.08 mogę coś skrobnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, Zapewne te dwa blanki nano tramontan 12 ft 3lb kręcą sie dla mnie . Zapraszam do testów nad wodą w Krakowie łowisko 3k - można pomacać,porzucać i w razie wspólnej zasiadki połowić. Wędki powinny być gotowe pod koniec sierpniaBędę posiadał posiadał po 1szt z każdego rodzaju blanku( hermattan, samum,tramontan) do tego Century NG+, Century NG, Harrison wizard slim tak dla porównania Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez andrzej525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam, Zapewne te dwa blanki nano tramontan 12 ft 3lb kręcą sie dla mnie . Zapraszam do testów nad wodą w Krakowie łowisko 3k - można pomacać,porzucać i w razie wspólnej zasiadki połowić. Wędki powinny być gotowe pod koniec sierpniaBędę posiadał posiadał po 1szt z każdego rodzaju blanku( hermattan, samum,tramontan) do tego Century NG+, Century NG, Harrison wizard slim tak dla porównaniaFajnie tylko że Kolega daleko od mnie a i blanki nie dla mnie bo karpiowe, ja tylko spin Lecz wrażenie chętnie przeczytam. I oby dwudziestaki wyjeżdżały jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Miałem w ręce blank pod spina, wyglądał cacy. Obecnie kręcą się dwa blanki karpiowe nano 12' też jestem ciekaw gotowca jako kij. Po 25.08 mogę coś skrobnąć...Ciekaw jestem tych Twoich karpiówek.Wrzuć fotki Andrzeju jak będą gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej525 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 no właśnie mój świat to karpiarstwo ale kilka spiningów też zdarzyło sie ukręcić.Poprosze znajomych którym robiłem wędki o jakieś zdjęcia to wrzucę wszystkie razem pod koniec sierpnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Mój firmowy boleniowy patol-wylądował. 2,30m w jednym kawałku Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ożesz Tomek. ale armata pod bolasy. 230 w jednym kawałku niezłe to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Trochę mocne i ostre.Bardziej pod Sandacze ale to jeszcze spróbuje z Rapami.Kolega ma i łowi Bolki.Ja muszę się przekonać na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Trochę mocne i ostre.Bardziej pod Sandacze ale to jeszcze spróbuje z Rapami.Kolega ma i łowi Bolki.Ja muszę się przekonać na własnej skórze.Może i ostre ale ugięcie i trzymanie ryby powinn być wzorcowe.W japan 7-30g jest wzorcowe ugięcie i trzymanie ryby a kij ostra szpada.Zobaczysz pod rybą, myślę że będziesz Pan zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Trochę się spóźniłem... ale najlepszego Tomek!!!!!!!!!! Późno ale za to bardzo szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Mój firmowy boleniowy patol-wylądował. 2,30m w jednym kawałkuTomek ile waży kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Moja waga wariuje przy takich gabarytach.Jak będzie okazja zważę.Zrobił na mnie wrażenie bardzo lekkiego patyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Tomek ładnie ubrany kijek , to taki sam jak Krystka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi