pablo208 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 SLS10015-2 10'0” 8-15lb 5-25g 1,8 9,9 6 Pany lowił ktos na cóś takiego ??? Ew macał takie cudo ? Przymierzam się do w/w blanku pod wobki z brzegu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Aha i jeszcze jedno pytanie . Jeśli nie ma P. Krzysztofa w firmie to cała produkcja i firma leży ? Nie można zamawiać blanków itp ? Tak to działa ?Ktoś coś wie na ten temat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Mam taki, tylko ze 9,6"...bardzo fajny blank do zastosowania , o ktorym piszesz....w moim przypadku złożony pod bolka z brzegu ;-) ...jednym slowem...polecam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Mam taki, tylko ze 9,6"...bardzo fajny blank do zastosowania , o ktorym piszesz....w moim przypadku złożony pod bolka z brzegu ;-) ...jednym slowem...polecam :-)Jak z mocą tego blanku ? Daje radę targac bolki pod silny prąd ? Dasz radę wrzucić fotki z ugięcia tego kija ? Rozumiem że to szybkie i szczytowe blanki ? Edytowane 7 Września 2014 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Aha i jeszcze jedno pytanie . Jeśli nie ma P. Krzysztofa w firmie to cała produkcja i firma leży ? Nie można zamawiać blanków itp ? Tak to działa ?Ktoś coś wie na ten temat ?? Produkcja leci zgodnie z harmonogramem. Zlecenia na konkretne kije przyjmuje K.Z. - proponuję poczekać do jego powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 A nie da się jakoś do Krzysztofa dodzwonić i złożyć zamówienie ??? Albo można złożyć zamowienie na blank mailowo czy coś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 A nie da się jakoś do Krzysztofa dodzwonić i złożyć zamówienie ??? Albo można złożyć zamowienie na blank mailowo czy coś ? info@fishingart.pl Po prostu zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obdarty Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Ja potrzebowałem coś jak poprzednio był na urlopie i na mejle nie było odpowiedzi. Zadzwoniłem na kom i dostałem odpowiedź kiedy p . Krzysztof będzie dostępny(jak się okazało był za granicą) i od tej daty wszystko już bardzo szybko i sprawnie załatwiłem , więc chyba trzeba poczekać. Edytowane 8 Września 2014 przez Obdarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dajcie chlopowi szanse zeby wypoczal sobie troche na tych wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 info@fishingart.pl Po prostu zapytaj Sławku dzieki wpadłem na to sam Gdybym miał jakąs odp mailową to bym postów nie pisał Zależy mi na blanku żeby połowić jeszcze na jesień "dlatego tak lekko w gorącej wodzie kąpany " jestem Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Powiem Ci że robią mi teraz kijek i dla mnie ten adres mailowy działa . Dlatego go podsunalem. Pozdrawiam, Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Adres mailowy jak najbardziej działaJa dzisiaj również otrzymałem informacje , jedynie co to nie ma w kraju p.Krzysztofa do przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja też dostałem takie info od pracownika P. Krzysztofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja też dostałem takie info od pracownika P. Krzysztofa Info jakiego rodzaju ? Że firma działa normalnie , kiedy Pan Krzysztof jest na urlopie czy info , że ze sprawami wszelkiego rodzaju czekamy na powrót p. Krzysztofa z wakacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Powiem Ci że robią mi teraz kijek i dla mnie ten adres mailowy działa . Dlatego go podsunalem.Pozdrawiam, Sławek.Zwracam honor Sławku Pod ten konkretny nie probowalem , miałem dwa inne. Dzięuję za podpowiedz ...napisalem na ten podany przez Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 posiada ktoś jakiekolwiek doświadczenia z krakowskim travelkiem SLXF7310-3? ewentualnie nowocześniejszą wersją SLXF7310-3N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Cieszę się, że mogę z czystym sumieniem polecić blanki made in Poland i dodać kolejne dobre rekomendacje pracowni. Mój nowy kij wykonany na blanku SLXF-NANO 706-2N Wędka jest mega szybka i bardzo sztywna podczas prezentacji przynęty, wydaje się jakby blank był ceramiczny. Podczas holowania małych okonków (20 cm) pracuje tylko nieznaczna część dosyć mocnej szczytówki, wydaje się być zbyt mocną jak na 6lb ale o dziwo ryby nie spadają ani się nie odbijają, może być to wynikiem niespotykanej wręcz czułości blanku. Ryby wcina bardzo szybko tak więc hak tkwi nie w kruchym odcinku szczeki a nieco wyżej skąd nie ma możliwości wypaść w czasie holu. Holując większe ryby uzyskujemy odpowiednio większe i progresywne ugięcie, głębokie pod ciężarem 0,5kg. Nie jest to blank do budowy wędek mających służyć wleczeniu przynęty lub łowieniu na przynęty poniżej masy 5g jest stworzony do precyzyjnej prezentacji wabików, które zamierzamy stale animować ruchami szczytówki, wszystkie sygnały docierają do dłoni nawet ze znacznych odległości, zacięcie jest instynktowne gdyż niezwykle mocno czuć brania. Wędka może służyć do łowienia całkiem sporych ryb, jest mocna i na pewno zatrzyma większość jeziorowych drapieżników naturalnie nie wliczając kijanek, na pewno nie ulęknie się sandaczy, które mogą się zdziwić jak szybko po pstryknięciu ujrzą grot haka miedzy dziurkami swoich otworów nosowych. Blank jest bardzo smukły, gładko spolerowany o równych ściankach. Złącze idealnie spasowane, łatwo się zakłada i tak samo łatwo zdejmuje bez często spotykanego w wielu blankach innych producentów zakleszczania, trzyma pewnie i nie wysuwa się podczas energicznych rzutów przynętą. Wykonanie rękojeści i omotkowanie z precyzją lasera. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dzięki. Można jeszcze prosić fotkę ugięcia? Myślisz, że dałby radę pstrągom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Guciolucky od 5 do ilu gram Twoim zdaniem blank obsłuży przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Myślę, że pod pstrągi nie potrzeba tak dużej czułości i szybkości, pod kropidła wystarczy F chyba, że łowisz je podobną do mojej techniką ale jeśli woblerami to nie bierz XF-N bo będziesz ciął za głowę każde zawirowanie w nurcie. Ja wczoraj przez godzinę zacinałem olchowe listki w toni podczas opadu na plecionce z lekkim łukiem. Nie żebym komukolwiek słodził ale czułości tego blanku nie można porównywać z wyrobami innych znanych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Myślę, że pod pstrągi nie potrzeba tak dużej czułości i szybkości, pod kropidła wystarczy F chyba, że łowisz je podobną do mojej techniką ale jeśli woblerami to nie bierz XF-N bo będziesz ciął za głowę każde zawirowanie w nurcie. Ja wczoraj przez godzinę zacinałem olchowe listki w toni podczas opadu na plecionce z lekkim łukiem. Nie żebym komukolwiek słodził ale czułości tego blanku nie można porównywać z wyrobami innych znanych producentów. Wow, o coś takiego mi właśnie chodzi Normalnie łowię woblerami, ale szukam kosy pod malutkie jigi/gumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 @apioo jutro Ci powiem jak zabiorę nad wodę szczupakowe przynęty ale komfort będzie jeszcze długo zachowanych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 tpe jak pisałem nie malutkie tylko od 5g w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 tpe jak pisałem nie malutkie tylko od 5g w górę No niby tak, SLF706-1N obsługuje przynęty od 1 g, muszę pogadać jeszcze raz z p. Krzysztofem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 1g oznacza, że ten ciężar przy bardzo cienkiej lince zaczyna nadawać do kija ale nie oznacza, że 1g uznasz za odpowiednią masę przynęty dla tego kija. Przy szybkich blankach kieruj się środkiem zakresu jako tym co będzie odpowiednie dla ciebie. Czyli blank 2-12 będzie świetny od 5-6g do samej góry plus to czym wywijasz na haku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi