zenek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Blaas XF 2,75m 2-6lb 1,5-12g I do mnie dotarł ten patyk. Od dawna czegoś takiego szukałem, razem z tytanami tworzy idealną parę. Stosunek szybkości do ugięcia idealny. Dla mnie będzie to kijek pod kropki i być może pod okonie. Gnie się idealnie nie jest to klucha a tym bardziej sztywny kołek. W wolnej chwili proszę fotki wstawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wszyscy się chwalą to i ja się pochwalę nowym knobikiem wykonanym w fishingart :-) Nie pamiętam rodzaju drewna z którego uchwyt jest wykonany ale taurus moim zdaniem wygląda teraz pięknie :-) Wcześniej miał "gałę" która uniemożliwiała łowienie :-P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 a jak się sprawuje ten taurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 a jak się sprawuje ten taurusŚmiga aż miło niemam nic do zarzucenia tej maszynce Kup a przekonasz się sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki kolego właśnie mam taki zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki kolego właśnie mam taki zamiar.tu masz temat do młynka http://jerkbait.pl/topic/12817-tica-taurus-4000-od-%C5%9Brodka/ http://jerkbait.pl/topic/20855-tica-taurus-tp-2000-s/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Miło,bedąc na targach zagranicznych mieć przyjemność pooglądania i pomacania blanków FA.Zdumienie wystawców było nie małe,że przyszedł sobie młody gość i zna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Fotki poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niestety nie robiłem zbyt wiele.Te które są niewiele ukazują Dodam,że pracownia która posiada ofertę FA jest z Bochum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 SS 8610-2 Ponieważ projekt jest dopiero na etapie przemyśleń to poproszę użytkowników boronów w długości 2,6 m. [ tylko ] o garść informacji.Mile widziane konkretne info i wymiary:- długość od stopki kołowrotka do końca kija- gdzie jest punkt wyważenia i jaki kołowrotek to robi [ waga kołowrotka ]- waga gotowego "patysia"- jakie przykręcono przelotki - ile gram użyto doważenia ???? P.T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 No nie wierzę ,że nikt nic nie ma ukręconego. Może być także 15,20 lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Korzystając z promocji na blanki w FA kupiłem i zleciłem K.Z. wykonanie dwóch kijów. Restaffine Monster Boron j/na fotce + muchówka CTS Vintage 9' #5. Trzeci to specjalistyczny Float 15', kij zbudowany wcześniej, miał okazję łowić, holować. Wszystkie zbrojone klasycznie, świetne komponenty. Float i muchówka posiadają inserty z bardzo osobliwym wzorem struktury drewna. Float - np. pień palmy. Na fotce towarzyszącej kołowrotki przypasowane do kijów. Danielsson Dry Fly parą dla CTS-a, CC 51S pod Boron-a, Centerpin Kingpin Zeppelin z Float ST.CROIX zamiennie Centerpin Okuma Sheffield s1002. Generalnie trzy projekty i wszystkie udane, design zachowawczy, przyciąga uwagę nie strasząc... Na końcu razem z Sheffield s1002 kij do Float na blanku z FA 12' 6-10lb, patyczek dostał nowe przelotki, po liftingu jeszcze nie łowił 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Andrzej, foty jak zwykle powalają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Czy zbroił ktoś z kolegów blank SLXF 7310 -3N z FA ? Edytowane 5 Maja 2015 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Toż to dzieła sztuki. Piękne wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Takie rzeczy to aż grzech używać, tylko do gablotki !!!!!!!!!!!!!!!!!scęka opada Edytowane 15 Maja 2015 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Boron ss6610-1 Używa ktoś takiego blanku pod sandacza?? interesuje mnie od ilu gram pokazuje opad i w jakim zakresie przynęt można go używać oraz czy jest różnica w odczuciach między zwykła wersją a nano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nano szybsza i bardziej sztywna. Pod ryba i tak sie gnie po rekojesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek88 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja miałem innego SS8015-2 8'0” ogólnie fajny blank ale jedyna wada wykluczyła go z użytku u mnie.Prawdopodobnie na wskutek wady konstrukcyjnej pękł w 3 miejscach w momencie wyrzutu główka 10g i gumą 7cm. oczywiście dostałem nowy blank od Fa.Z mojej strony nie polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Coz, wszystkie blanki sie lamia Ja swoje borony wyginalem pod ciezarkiem 2.5kg i ciagle zyja Batson, ktorego robilem ostatnio, posypal sie przy lekko napietej zylce. Z jednej strony grubosc blanku - papier. Wiec reguly nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 .......... Z jednej strony grubosc blanku - papier. ................ ........no, przecie każdy chce mieć kijek o masie poniżej 100g. Minimalizm niesie konsekwencje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Krzysiu wskocz znów na PW, też mam tego patyka Tylko oczywiście nano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam, mam pytanie co do blanków SLF 706-2 lub SLF 706-2 nano.Aktualnie poszukuje wykałaczki okoniowej. Cw w granicach 3-12g + gumisie 5-6cm. Czy ktoś miał do czynienia z tymi blankami? Czy dobrze pokazuje opad? Fundusz jaki mogę przeznaczyć na taki kijek to około 600zł. Może być używka jeśli ktoś posiada na sprzedaż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Półtora roku działałem nielakierowanym SLF 906-2 ubranym w tanie komponenty. Świetne narzędzie do dłubania pasiaczków z pomocą plecionki przedłużonej o flourocarbon. Już 2g + Sexy Impact 2,8" meldowała opad. Głównie wykorzystywałem 2-5g i Keitechy SI i ES. 706-2 powinien się zachowywać bardzo podobnie, w razie gdyby nurtowały Cię pytania, koniecznie pisz do Pana Krzysztofa z FA, rozwieje Twoje wątpliwości.Korzystając z okazji. Rozpocząłem nowy rozdział w swoim życiu, wyjechałem do Anglii przed 10 dniami a koło wtorku dotrze do mnie mój nowy nabytek, SLXF9010-2n, ubrany z gestem - w torzitki. Przykre jedynie, że będzie musiał czekać do soboty na premierę, póki co zespolę go z Rarenium 3000SFA. Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Dawido 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Posiada ktoś nowe blanki FA 4lbGdyby ktokolwiek posiadał, to poprosiłbym o fotki ugięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi