Patryk1125 Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Który z krótkich,sandaczowych blankow bedzie mial najbardziej finezyjny-gadający szczyt. Lubię jak koncowka kija znaczy opad przynety.Oczywiscie porównując ich podobne moce.Interesuja mnie takie ok.12lb i ok.15lb.Z tego co wyczytalem, to podobno Noctis.Dokładnie noctis Snt61013-1n 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Jest to cecha calej serii krotkich Noctisow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 30 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Bardzo dobry kijaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcool Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) Potwierdzam super kijek a przeżuciłem ich wiele noctis Snt61013-1n jest jednym z lepszych Edytowane 31 Lipca 2022 przez rafcool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Jeśli szukasz też czegoś w okolicach 15lb to rozważ model do 17lb. Sprawia wrażenie delikatniejszego w rzeczywistości...ale to zasługa subtelnego szczytu z mocnym dolnikiem o ładnym równym ugięciui pracujący pod obciążeniem. Cała seria Noctiss jest świetna...monoblank jak i dwu skład...o bardzo podobnej charakterystyce. Tyle, że dwu skład to już CW łącznej masy przynęty. Tak w skrócie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Jeśli szukasz też czegoś w okolicach 15lb to rozważ model do 17lb. Sprawia wrażenie delikatniejszego w rzeczywistości...ale to zasługa subtelnego szczytu z mocnym dolnikiem o ładnym równym ugięciui pracujący pod obciążeniem. Cała seria Noctiss jest świetna...monoblank jak i dwu skład...o bardzo podobnej charakterystyce. Tyle, że dwu skład to już CW łącznej masy przynęty. Tak w skrócie.Tak ale zapomniałeś dodać ,że to co napisałeś dotyczy SNT7317-2N czyli modelu dwu częściowego. Jedno częściówka jest inna,ostrzejsza i mocniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Miałem okazję zapoznać się z modelem Noctiss 61021 jednoczęściowy czyli 21 lb opis do 30 g i gdybym znowu podjął temat łódkowego sandaczowego kija na Odrę ,to z dużym prawdopodobieństwemwybrałbym ten kij ...Wiele zyskał po sprawdzeniu możliwości jego ugięcia ...... Jeśli ktoś go ma , to tylko pytanie czy 30 g plus wąska guma czy też all in ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Tak ale zapomniałeś dodać ,że to co napisałeś dotyczy SNT7317-2N czyli modelu dwu częściowego. Jedno częściówka jest inna,ostrzejsza i mocniejsza. Dokładnie. Dlatego napisałem w skrócie, że dwu skład to CW łącznej masy przynęty...monoblank CW to gramatura samego ołowiu, fakt i ostrzejszy Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Wobec powyższego mam pytanko. Jak noctis wypada w porównaniu do kraaga elite biorąc pod uwagę tę samą moc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Orientuję się ktoś ile obecnie jest czas oczekiwania na blank od złożenia zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Orientuję się ktoś ile obecnie jest czas oczekiwania na blank od złożenia zamówieniaZależy jaki blank chyba,ja czekam 6-7 tygodni na cały kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zależy jaki blank chyba,ja czekam 6-7 tygodni na cały kijek.Noctiss. Ale to 6-7tygodni i nadal czekasz czy czekałeś 6-7 tygodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Orientuję się ktoś ile obecnie jest czas oczekiwania na blank od złożenia zamówieniaNa blank obecnie 4-5 tygodni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Jak ktoś będzie miał styczność z nowymi blankami Trout Area to będę wdzięczny za podzielenie się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 https://pl.fishingart.eu/produkty/blanki/blanki-spinningowe/blanki-spinningowe-trout-area/ Wygląda to to ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Pojawiła się informacja że od 1 września wchodzi nowy cennik blanków .(raczej ceny w górę ) więc jak ktoś coś myslał nowego poskładać to warto chyba się pośpieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Kto ma kijek na blanku Thorus Boron 14 lub 17 LB? Miałbym kilka pytań bo nie jestem pewien co do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Mam 17lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Witam Ktoś może porównać blanki SLS 9015-2N z SLS 8615-2 N i 8015-2 N chodzi mi o porównanie ich max / min masy wyrzutowej , szybkości , ugięcia ..?Czy można założyć , że te krótsze będą bardziej "zwarte " przez to szybsze ? pozdrawiam Maciej Ponowię pytanie kolegi. Przymierzałem się do SLS9015-2, ale myśli me popłynęły ku SLS8615-2, jeno nie wiem, jak duża jest między nimi różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Ponowię pytanie kolegi. Przymierzałem się do SLS9015-2, ale myśli me popłynęły ku SLS8615-2, jeno nie wiem, jak duża jest między nimi różnica.Różnicy będzie coś ok 15-17 cm. A tak na poważnie to praktycznie żadna oprócz długości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Dziękuję, to ważna informacja ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Jest ktoś z Lublina kto ma kij na blanku Thorus Boron 14LB lub 17LB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Coś wiadomo o ile % blanki pójdą do góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Coś wiadomo o ile % blanki pójdą do góry ?15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi