DP Fishing Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 (edytowane) Według mnie Kraag F do szarpania sprawdzi się lepiej niż kraag xf. Edytowane 13 Marca 2023 przez DP Fishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Cześć. Ma ktoś lub może miał i może coś powiedzieć o blankach Kraag Elite modele SKXE636-1N lub SKXE666-1N. Suchy opis c.w 2-9g. Ciekaw jestem jak ten model spisywał by się jako mega szybka szczytowa kosa okoniowa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Kraag Elite w mocy 6lb wcale nie jest taki mega szczytowy. Jest szybki to fakt ale ugięcie ma raczej płynne a dolnik chętnie się uruchamia. Jak dla mnie realnie do główek 3-8g + 3' gumka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Model SNT6105-1N W Jaki set przelotek w spinningu najczęściej koledzy ubieracie tego noctisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Model SNT6105-1N W Jaki set przelotek w spinningu najczęściej koledzy ubieracie tego noctisa?W Torzaity, oczywiście. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 W Torzaity, oczywiście. to zrozumialem, mialem bardziej na mysli rozmiar setu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luber Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Cześć Panowie i Panewki mam takie jedno głupie może nie głupie pytanie odnośnie realnego cw blanku kraag elite SKXE7012-1N5-18g, 7-12lb. Miał ktoś może styczność z tym blankiem i może się wypowiedzieć. Pozdro ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 4 cale plus 20g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 4 cale plus 20g.OK, ale te cztery cale to szczuplaki muszą być. Przy tłuścioszku to przepis na katastrofę w trakcie podbijania. Ogólnie fajny kijek (mój poległ po zacięciu zaczepu) - jednak pancerny to one nie był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Jestem już po testach bojowych SNT645-2N. Przyłowił już dwa szczupaczki w okolicy 60cm i parę małych okoni. Dołem startuje 1g + 3”, górą kończy komfort na 6g + 3”. Rzucić można więcej ale wówczas spokojne prowadzenie z korby. Kawał porządnego chrustu okoniowego. Z pełną zgodą powiem, że to w tej chwili top blanków okoniowych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Czy jest realna szansa dorobic górny sklad do lamiglasa g-1000 ?Raczej ciezko liczyc by ktos miał zlamasa do pozbycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Czy jest realna szansa dorobic górny sklad do lamiglasa g-1000 ?Raczej ciezko liczyc by ktos miał zlamasa do pozbycia.Dorabialem dla kolegi szczytowke do Phenixa u Krzyska. Dorobiona szczytowka jest o niebo lepsza od oryginalu a calosc dziala nienagannie. Odezwij sie do Krzyska, jestem przekonany, ze nie odesle cie z kwitkiem. Pytanie brzmi tylko, ile bedziesz musial czekac na dorobienie szczytoki (moj kumpel czekal 6-7 tygodni). Jesli musi byc oryginalna zapytal bym w Art-Rod-zie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ok dzieki za info jutro tyrkne do art rodu a potem Krzysiek ewentualnie bedzie miał wizyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 F.A. Blaas SLXF 9020N - 2N 275 cm - ktoś coś o tym modelu powie ciekawego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 F.A. Blaas SLXF 9020N - 2N 275 cm - ktoś coś o tym modelu powie ciekawego ?Ogólnie sztywny ale o płynnym ugięciu. Taki pod przynęty stawiające opór w silnym nurcie. Jako rzeczna trociówka - super. C.W solidnie niedoszacowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 (edytowane) Ogólnie sztywny ale o płynnym ugięciu. Taki pod przynęty stawiające opór w silnym nurcie. Jako rzeczna trociówka - super. C.W solidnie niedoszacowane.Czyli mocny wobler, trociowa blaszka, guma na ciężkiej główce tak mocny rzeczny uniwersał, pod większe przyłowy Edytowane 21 Czerwca 2023 przez zorroo85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Czyli mocny wobler, trociowa blaszka, guma na ciężkiej główce tak mocny rzeczny uniwersał, pod większe przyłowyOgólnie tak. To mocny kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Czesc.Mam pytanie: czy LEXI nano ten 7'0 17lb nada sie do twicha woblerami ok 20g? Czy w ogóle ta konstrukcja nadaje się do targania woblerami, czy lekkimi jerkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 (edytowane) Mam Lexinano 17lb (dłuższy model) to kij o dość spolegliwym szklanym szczycie, dobrze się nim łowi gumami i przynętami stawiającymi mały opór w wodzie np. rapala oryginal. Do szarpania woblerami i jerkami wybrałbym inny kij. Edytowane 6 Lipca 2023 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Czy mając kraag elite 12 lb warto robić upgrade na Thorusa o podobnych parametrach? Sent from my SM-S901B using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Czy mając kraag elite 12 lb warto robić upgrade na Thorusa o podobnych parametrach? Sent from my SM-S901B using TapatalkWarto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Warto Czemu warto? Sent from my SM-S901B using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 A czego oczekujesz po zmianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 A czego oczekujesz po zmianie?Że ryby same będą się łowić xD Czemu warto? Sent from my SM-S901B using TapatalkA tak poważnieWedług mnie pod każdym względem...Pracy - obsługi przynęt i pracy pod rybą, czułości itd. Oczywiście jeśli dobrze i skutecznie łowić Ci się kraagiem to po co zmieniać?Więcej ryb dzięki temu nie złowisz... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi