Skocz do zawartości

FishingArt - producent blanków / pracownia rodbuildingowa

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Cześć.

Ma ktoś lub może miał i może coś powiedzieć o blankach Kraag Elite modele SKXE636-1N lub SKXE666-1N. Suchy opis c.w 2-9g. Ciekaw jestem jak ten model spisywał by się jako mega szybka szczytowa kosa okoniowa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 1 miesiąc temu...

Jestem już po testach bojowych SNT645-2N. Przyłowił już dwa szczupaczki w okolicy 60cm i parę małych okoni. Dołem startuje 1g + 3”, górą kończy komfort na 6g + 3”. Rzucić można więcej ale wówczas spokojne prowadzenie z korby. Kawał porządnego chrustu okoniowego.

Z pełną zgodą powiem, że to w tej chwili top blanków okoniowych.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 4

Czy jest realna szansa dorobic górny sklad do lamiglasa g-1000 ?Raczej ciezko liczyc by ktos miał zlamasa do pozbycia.

Dorabialem dla kolegi szczytowke do Phenixa u Krzyska. Dorobiona szczytowka jest o niebo lepsza od oryginalu a calosc dziala nienagannie. Odezwij sie do Krzyska, jestem przekonany, ze nie odesle cie z kwitkiem. Pytanie brzmi tylko, ile bedziesz musial czekac na dorobienie szczytoki (moj kumpel czekal 6-7 tygodni). Jesli musi byc oryginalna zapytal bym w Art-Rod-zie.

• 2 tygodnie później...

Ogólnie sztywny ale o płynnym ugięciu. Taki pod przynęty stawiające opór w  silnym nurcie. Jako  rzeczna trociówka - super. C.W solidnie niedoszacowane.

Czyli mocny wobler, trociowa blaszka, guma na ciężkiej główce tak mocny rzeczny uniwersał, pod większe przyłowy

Edytowane przez zorroo85

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

A czego oczekujesz po zmianie?

Że ryby same będą się łowić xD

Czemu warto?

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

A tak poważnie

Według mnie pod każdym względem...

Pracy - obsługi przynęt i pracy pod rybą, czułości itd.

Oczywiście jeśli dobrze i skutecznie łowić Ci się kraagiem to po co zmieniać?

Więcej ryb dzięki temu nie złowisz...

• Like 3