sslonio Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Czy jest może ktoś z Lublina lub okolic kto posiada wędkę na blanku Noctiss Nano SNT6105-1N lub 645-2N? Czyli okoniówkę 5 LB w 1 lub 2 kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 To może ktoś z użytkowników Noctissa SNT6105-1N lub SNT645-2N odezwał by się na priv, bo chciałbym pogadać chwilę nt. tych blanków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcool Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Mam kilka noctissów proszę odezwać się na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Pany który z blanków dwu składowych jest najbardziej zbliżony pracą do kraaga elite ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattor Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Siemka, poszukuje kogoś kto posiada kijki najlepiej w 1 kawałku na blankach Kraag F 22/27lb konkretnie ile realnie one obsługują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Robił może już ktoś kijek na blanku Trout Area TA675-2N lub TA687-2N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorok Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 (edytowane) Witajcie ludzie! Tłumacz Google: Proszę pomóż! Łowię na Belly Boat i poszukuję uniwersalnego, jednoczęściowego blanku o maksymalnej długości 2m. Łowię chub (maks. 60 cm), cefalę (maks. 70 cm), bolenie (maks. 70 cm), sumy do 10 kg, okonie do 5 kg. Przynęty, których używam: wobler 4-11 gramów; urządzenie 2-8 gramów + 1-4 gramów plastiku; łyżka 7-12 gramów. Szukam czegoś progresywnego, szybkiego, sztywnego na czubku, niezbyt rozciągliwego, ale z mocnym kręgosłupem. Póki co Kraag Elite 8lb 3-14g (szpicówka nie była wystarczająco sztywna do wahadłówek), Vegter Boron 10lb 2,5-15g (szpicza nie była wystarczająco sztywna do wahadełek 8gr i większych korb) ULXF 576-2N 6lb 0,7-8g (I to tyle to czego szukam, sztywność na górze.) Ze względu na ramiona i wahadłówki potrzebny jest blank, który będzie na tyle sztywny, aby nie tylko ciągnąć przynętę, ale też ją przesuwać, przesuwać, ciągnąć małe, uderzyć. Rzeka jest szybka, 15 000 m3/s, z dziurami o głębokości 0,5-2 m. Myślałem o Blassie XF 10lb 3-15g lub Kraagu XF 11lb 2-13g, może coś w wyższej kategorii ciężaru wyrzutu (5-22g). Co myślisz? Edytowane 16 Października 2023 przez Sorok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Pany czy Noctiss Nano SNT633-2N poda te deklarowane pół grama skupionej masy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Pany czy Noctiss Nano SNT633-2N poda te deklarowane pół grama skupionej masy ?Napisz do Krzyśka Rogalskiego. Posiada ten model i na pewno, wszystko dokładnie Ci opisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Napisz do Krzyśka Rogalskiego. Posiada ten model i na pewno, wszystko dokładnie Ci opisze. Ale akurat dolnego zakresu ciężaru wyrzutu nie obłowiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Panowie kto ma wędęczkę na blanku TA663-2N ? Nawet niedawno była wystawiona jak dobrze kojarzę. Można prosić o kilka zdań użytkownika na temat tej wędki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1990 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Panowie czy ktoś z was próbował łowić pstrągi którymś z modeli Vegter Boron ? Czy te wędki się do tego wg.nadają ? Na prZykład model SS8310-2N , jestem ciekawa waszej opinii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Ja łowię Vegterem 10 lb i 2,53m. Dla mnie rewelacja, szybki , mega czuły, pod rybą gnie się po całości, zapas mocy na największe pstrągi. Na pewno nie jest to kij do dłubania 30taków. Ja zrobiłem go pod duże i bardzo duże pstrągi(45-70cm) łowione na średniej rzece na łąkowym odcinku na małe i średnie przynęty ( 5-7 cm kopytka na 3-5 gramowych główkach, woblery salmo minow 5-7cm, jigi 1,5-3g). I przy tych przynętach sprawuje się idealnie- celnie rzuca, niewyobrażalne czucie, nie spadają z niego ryby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Panowie czy ktoś z was próbował łowić pstrągi którymś z modeli Vegter Boron ? Czy te wędki się do tego wg.nadają ? Na prZykład model SS8310-2N , jestem ciekawa waszej opinii .Mam model ,SS7910-2 bolenie,szczupaki większy kleń okoń na twicza,to łowiłem ,pstrąga potestujemy od stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Jak Vegter Boron SS9315-2N będzie się spisywał w połowach troci w morzu?Zastanawiam się nad zastąpieniem czymś starego CD BR 2,75m, 17 lb. Dumam nad powyższym Vegterem albo SLS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Vegter - nie wiem, ale jeśli SLS, to 9620-2. Wyraźnie fajniejszy od 9020-2. Moc w dole jest, rzucić może mniej więcej tym samym, ale czuć w nim finezję, której w 9020-2 brak w takiej ilości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Jak Vegter Boron SS9315-2N będzie się spisywał w połowach troci w morzu?Zastanawiam się nad zastąpieniem czymś starego CD BR 2,75m, 17 lb. Dumam nad powyższym Vegterem albo SLS.Nie pytaj , tu ludzie różne rzeczy Ci wmówią , dla mnie Wegter Boron to świetna wędka , ale nie na morska troć zresztą CD BR tez nie . Pierwsza wędkę mam ale o wiele mocniejsza i TAIAHE do 35 gram . Zadzwoń do Krakowa i zapytaj u źródeł .Podejrzewam na czym się skończy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Jak Vegter Boron SS9315-2N będzie się spisywał w połowach troci w morzu?Zastanawiam się nad zastąpieniem czymś starego CD BR 2,75m, 17 lb. Dumam nad powyższym Vegterem albo SLS.Jeżeli ma być Vegter Boron pod trotke to celowałbym w model SS992--2N. Kapitalna armata. Odległości rzutowe nie do pobicia. A to ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Czy blanki FishingArt można obejrzeć gdzieś w pobliżu Poznania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Może w Art-Rod ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Może w Art-Rod ... Nie maja tych blanków na stronie więc wątpię aby mieli szerszą ofertę nie chwaląc się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Nie maja tych blanków na stronie więc wątpię aby mieli szerszą ofertę nie chwaląc się.Na stronie może nie, ale w pracowni może być to co Ciebie akurat interesuje. Najlepiej zadzwonić do szefa i zapytać. Od 1 do 3 marca będzie Rybomania. Może pan Krzysztof wpadnie do Poznania? Chyba jeszcze tu nie był, a byłoby fajnie zapoznać się z ofertą i pogadać z twórcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Szanuje i podziwiam FA,ale próbowałem dwa razy umówić sie i przyjechać ,żeby pomacac, kupic 2-3 blanki sandaczowe i nie bylo to mozliwe.Odpowiedz byla taka,ze jezeli ktoś wczesniej nie zamowil takich blankow jak mnie interesują i nie sa w fazie produkcji to ich nie zobaczę.Czyli trzeba by bylo trafic zeby wcześniej ktos zamowil to co chcecie zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zapytałem mailowo i FA nie będzie na targach ale maja być co najmniej 3 firmy z ich blankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Cennik blanków uaktualniony z dniem dzisiejszym i ceny w góre https://pl.fishingart.eu/produkty/blanki/cennik-blankow/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi